🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 880
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хайде Ниделчу и Емилиту да се налазват, че това между Шермин и Краската не се търпи. Все едно човекът е на очна ставка....

# 586
Да попитам. Това предаване такава скука ли ще бъде, снощи една куха лейка бленуваше нирвана с чанти, много чанти скъпи.. Днес друга - с букети, много букети и диаманти.. БоШке няма ли някоя с малко повече мозък тук и по-смислени разговори?!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:55 от *Амбър*

# 587
Красимир нали каза, че много ги обичал такива златотърсачки, дано си намери майстора ....ужасна е, нива под Даниела е....тя не беше толкова нагла и не налиташе на въпроса с парите преди да му е научила името.

# 588
  • София
Пуу, колко е досадна тази Шермин. Точно на Даниела ми напомня, претенции и изисквания. Дано не дават предимно нея.  Докторът с това "баджанак" направо дъното изкопа, голям ръб. Явно доста харесва Натали, но подходът му е плашещ.

# 589
Добре де, Красимир сливи ли имаше в устата, че не я пита тя аджеба какво предлага в една връзка? То претенции, то чудо…

# 590
Тя Шермин си беше такъв лъскав, международен ескорт и в по-миналия сезон, ама бързо го усети Алеко, че освен, че не е "селфмейд" ами е и див хипар и бързо се обезрози. Да държи здраво бате Краси, че друг с толкова самочувствие и малко повече пачки, надали ще влезе.

# 591
Добре де, Красимир сливи ли имаше в устата, че не я пита тя аджеба какво предлага в една връзка? То претенции, то чудо…
Красимир май е достатъчно възпитан да я изтърпи и да се насочи към друга.

# 592
А, Даниела беше доста по-добре от тази Шермин…

# 593
Шермин все едно е на работа в човешки ресурси...Ама реално тя работи с друг тип човешки ресурси...

# 594
Шермин да си каже цената за тези отвън дето ще я чакат да ги "хване" и да си ходи... с петте си езика. На какъв пиедистал да те слагат точно теб мъжете ми е чудно? Що не си взе евреин от Израел да те боготвори...аре моля ти се

# 595
  • here and now
Красимир май е достатъчно възпитан да я изтърпи и да се насочи към друга.
А на мен ми изглежда достатъчно комплексиран да тича след нея дори..

# 596
А, Даниела беше доста по-добре от тази Шермин…

Абсолютно, тази с много си интелект закопа дъното ...Даже Емили изглежда сладка вече

# 597
Шермин - минутки за самореклама и аз, аз, аз. Награбила е цитати като Даниела от Е4 и просвещава ли, просвещава. Даже визуално намирам прилика между двете. В общи линии посланието е: мъжете съществуват, за да угодят и на непомислените ни претенции. Няма лошо, мили дами, но къде сте вие в цялата схема, каква е вашата ценност, която предлагате в замяна?! Какво ви прави незаменими?
Жалкото е, че те наистина смятат, че са полезни на жените и младите моми им вярват сигурно.

# 598
  • София
Шермин и тя чела на Даниела книгата.
Обичала рози и диаманти и частни самолети. Явно днес е във висока вибрация.

Пуснала е женската си енергия Joy

Значи, хора, вдигаме нивото.
Досега не съм чула “вибрации”, “алфа, бета”, “енергии”, но имаме “вайб” Grin

И емоции. До момента я чух поне 20-тина пъти, а сме едва в средата на втория епизод

Забравих да изкоментирам DJ-я. Той е на 21 години, но работи, като DJ от 9 години Rolling Eyes

# 599
Най-големите грозници с най-много изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт