🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 373
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 240
Емили си призна в прав текст. Но не може да бие Бойковица със златните кюлчета. Между другото, аз ли съм много скъсана и бедна или никой вече в 2025 няма нощно шкафче?

# 241
  • у нас
Емили не ми прилича на момиче, което живее на село. Как може да има такова поведение в село?

# 242
Емилито си каза професията, няма скрито покрито аххахах

# 243
Влизам да ви следя. За сега харесвам Петър и Филипа. Йовица ми се струва страшен ревнивец.

# 244
# 245
  • у нас
Да, бе, най-милият жест било да има оставени пари на шкафчето.

# 246
  • Бургас
Емили как го изучи туй право в селото, което живее, се чудя

# 247
Само Филипа ли ще канят...? Момичето ми е симпатично като изказ и поведение, но много ми прилича на травестит. Никой мой близък приятел мъж не би се загледал по нея.
И защо ти прилича на тра*естит? Simple Smile

Аз бих заложила, че изобщо не й липсва мъжко внимание и се чудя какви са тези мъже, на които ще им заприлича на травестит. Rolling Eyes

# 248
Във Филипа нищо травеститско няма, с тези очила прилича на секси интелектуалка, лъчезарна, балансирана, изглежда на ниво. Затова всички на нея налитат, даже си мисля, че и тоя със заложните къщи към нея ще се насочи.
Прави ми впечатление, че никой не отразява особено екзотичната мадама бижутерка, а тя е доста красива, не знам дали заради гласа или просто е по-студена и срамежлива, както тя сама се изрази за себе си.

# 249
Само Филипа ли ще канят...? Момичето ми е симпатично като изказ и поведение, но много ми прилича на травестит. Никой мой близък приятел мъж не би се загледал по нея.
И защо ти прилича на тра*естит? Simple Smile

Аз бих заложила, че изобщо не й липсва мъжко внимание и се чудя какви са тези мъже, на които ще им заприлича на травестит. Rolling Eyes
Не знам на колко е, но е много груба, хеърлайна ѝ ми е много назад, има много мъжко лице, иначе пак казвам чисто катоповедение и изказ ми е симпатична, но първоначално ми заприлича на Мамасита с нещо и не мога да се отърся от него.

# 250
Филипа и бижутерката и на мен най-много ми харесват.

Емили с нищо не може да ме шокира.

# 251
Да, хуабво момиче е . Аз се надявам да видя повече от Шермин , че в трети сезон бързо -бързо излезе.

# 252
Не разбирам защо мъжете са заобградили това чучело Емили. Много гнусна жена.

Защото им мирише на пари. Тя е богаташка.
Шегуваш се нали?

Не, знам я от ученичка.

# 253
Аз съм била клиентка на Филипа , много мила и приятна .

# 254
Днешните момчета харесват зрели жени. Филипа изглежда зряла и за то а ги привлича. Толкова е красива Натали, а никой не й обръща внимание. И с тая Емили се занимават. Нереално е направо.

Общи условия

Активация на акаунт