🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 941
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 315
За Емили май ставаше дума.

# 316
Не знам, аз все още съм 50/50 за Шермин. Сигурна съм, че е гнила ябълка, нормален човек няма да се докароса така, но пък по интервюта, а и в предаването има доста добри съждения и изказ. Не че едното изключва другото, но е рядка комбинация. Може би израелските са по-като гейши, знам ли?

# 317
Дениз не е скандална по принцип, просто Гърдева може да изкара и светец от кожата му

Емили няма как да е травестит.

Чиста нашенска туркиня е Шермин, само мъжа на майка ѝ е от Израел.

# 318
Шермин в предишното си участие се оказа, че е онези, които всъщност си имат приятел. И сега ли се е разделила с приятеля си точно преди да влезе? Като излезе след 3 дни, сигурно пак ще се събере с него.

# 319
Нв мисля , че Шермин е Даниела от Алиекспрес😀 тя също има добър изказ

# 320
Натали, Филипа и Кристина са ми най-симпатични. Дениз също, заради носталгия, но си личи, че е поостаряла. Габи е станала по-красива. Шермин си е като преди. Гласът й и държанието малко като тези на Албена Вулева ми бият. Същите иронични подмятания.

Мъжете - без коментар съм - предимно батки, 2-3 по-слаби, които си приличат. Няма да им запомня и имената.

# 321
Дениз не е скандална по принцип, просто Гърдева може да изкара и светец от кожата му

Емили няма как да е травестит.

Чиста нашенска туркиня е Шермин, само мъжа на майка ѝ е от Израел.
Дениз ли не е скандалана? То не бе Сираков, то не бяха хиляда бана в инстаграм за голи снимки, то не беше Мис Плеймейт, Левски Г, това с Гърдева си е нищо. Много ми се бие тоя нейн образ с обичайното ѝ нормално поведение, начин на говорене, не съм забравила, че в нейния сезон беше най-грамотната и има добро държание. Дори в Ергенът не е била в никакъв момент пошла с Виктор, а доколкото знаем от нейни приказки след предаването е била доста хлътнала по него и е имала желание за връзка там. Отделно, че въпреки всичките ѝ изяви не е пипана и няма сиси. Много ми е противоречива. А някой я спомена и не мога да не споделя колко ми липсва Албена Вулева - аз съм фенка там. Grinning

# 322
  • София
Сега си пускам епизодчето, леле, мале, Емили какво глупаво парче е и това учи право?

# 323
Е , скандална чак не е . Просто в драпала  да е известна , няма с какво друго , сигурно не е от смесйство с възможности , иска определен стандарт и така .

# 324
Дениз имаше и Онлифенс акаунт. Най-вероятно още си го има. За мен си е една типична труженичка.

# 325
  • България
Нв мисля , че Шермин е Даниела от Алиекспрес😀 тя също има добър изказ

И двете са умни, но Даниела си има постоянен спонсор според жълтите клюки, а за Шермин не ми е известно. Даниела поне е написала книга, Шермин пък се кичи с образование. Даниела е по-работливата от двете. Joy И двете ми харесват като риалити персонаж.

# 326
Сега си пускам епизодчето, леле, мале, Емили какво глупаво парче е и това учи право?
В някой свободен университет, сигурно. Не знам селото, което спомена, в близост до кой е.

# 327
Габи не ми изглежда по-добре. У Дениз има положителна промяна. Най-красива ми е Натали от видяното дотук.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 23:35 от kalina_pehlivanova

# 328
Тутанкамона е напълняла доста. Друга примяна не виждам. Джуките преливат от филър, чак до носа - много грозно ((

# 329
Ааа, ти в този смисъл ли скандална. Grinning Мисля си, че вече не е по тази част Дениз.

Общи условия

Активация на акаунт