🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 258
  • 2 653
  •   5
Отговори
# 330
Габи не ми изглежда по-добре.
И на мен. Устата ѝ е като вкопана между дълбоки назолабиални бръчки и с нищо не е по-добре от преди, ци*ите са все същите балони.

# 331
Пет сезона и Валерия Първа все още е най-красивата...

# 332
Кой е травестита ?  Не е тази Емили има снимки от 2012 и е била някаква

# 333
Ее, Габи е намалила устните, вие какво искате :д

# 334
Ами не съм съгласна. Валерия е красива и е сред най-красивите, но се нарежда с Натали от този, Кристина може би и Айлин.

# 335
Тушев знае как да има хляб и зрелища! Joy
Няма да е скучно, да знаете! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 336
Дениз е много красива с грим, ама без... Още помня в първия сезон каква разлика имаше.

# 337
  • София
Записвам се и аз в клюкарника. Simple Smile Добре че писахте от къде е позната Натали, цяла вечер се чудя. Много красиво момиче наистина. Не знам как всички се лепнаха на Филипа, заради очилата изглежда по-умна и сериозна, но не ми се видя да има кой знае колко на втория етаж. Емили трябва да е в роля, не може да е чак толкова зле. Мъжете не ми харесват.

# 338
# 339
Ами не съм съгласна. Валерия е красива и е сред най-красивите, но се нарежда с Натали от този, Кристина може би и Айлин.
Имайки предвид, че Валерия Първа е единствената от споменатите, при която няма намеса, нито купена коса, нито, поне според мен, нови зъби.

# 340
Натали ми има малко празен поглед, нещо в нея не ми допада.

# 341
Дениз е много красива с грим, ама без... Още помня в първия сезон каква разлика имаше.
И аз търсех видеото дето обижда без грим. Ама в Ютюб са махнали целия първи сезон.

# 342
Как се казва момичето, което каза, че работи в бижутерия? Тя ми е най-красива.

# 343
Благодаря за темата! А сега.. отивам да наваксвам :Д

# 344
Натали ми има малко празен поглед, нещо в нея не ми допада.
Малко ми е като Аманда Сайфрид. На пръв поглед много красива жена, ама като се вгледаш един налудничав поглед и нещо много счупено там.

Общи условия

Активация на акаунт