🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 949
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 450
^3 беше най-лошия сезон за мен дотук. 4 определено бече е по-добре, макар, че не ми допадна изборът на Мартин за ерген.
Като гледам сегашния може и да надмине 3-ти в моят анти-класация... :/

# 451
Аз не съм по принцип типичния зрител на риалитита.
Мразя Биг Брадър и подобни. Ненавиждам ги.
Обичам Мастър Шеф, Мюзик Айдъл, Гласът на България, Денсинг Старс и подобни.
Ергенът 3 загледах покрай нощните смени на работа. Мога да кажа и от кой момент точно - когато Алек отиде да види Магдалена след като Теа отиде на среща вместо нея. Онази прегръдка и целувка там ме грабнаха. После се оказа, че всичко е фалш, но реално така станах зрител на формата. Миналия сезон ми беше в пъти по-приятен от скандалите в сезон 3 с развяването на интимни инфекции и оцапани бикини и обидите. Хиляди пъти предпочитам да гледам Любомира от сезон 4 пред Христиана от сезон 3.
Ама това съм си аз.

# 452
  • у нас
Йовица прилича на Алекса.
По какво?

# 453
  • България
На мен сезон 4 ми беше най-мудният и най-скучният въпреки раздутия каст и тримата ергени. Предпочитам сезон 2. 1 и 3 ми бяха скучни, но не колкото 4.

# 454
Някъде има ли информация кои са останалите участници?

# 455
Галена Назърова -мис Павел Баня трябва да влезе .

# 456
След последния Ерген (посветен единствено на селския кръчмар и лисицата с тарифата) си мислех, че няма накъде по-надолу, но имало. Пошло и плитко, но в рая. Рая обаче изобщо не се вижда, а пак сервираха претоплената и вече развалена манджа с гумените жени с по една мозъчна клетка. Дошли да покажат, че искат секс и пари. Не, обратното - първо парите. Колко пъти ще го показват това едно и също нещо? Заради Ергена в България със сигурност човек може да стане пълен женомразец. Имам чувството, че нарочно правят това предаване у нас с цел да се подиграват на жените, колко са пошли, тъпи и евтини. Явно женомразци правят самото предаване, за да ни покажат колко гнусна може да е жената по принцип. Каква любов, какъв рай, какви пет лева? Всичко долнопробен, евтин цирк за сеир, не за любов. И какво да гледаме - как жените се натискат за секс, натискат се да седнат на чатала на някой и да се кикотят, че нещо ги подпира отзад и дали някой ставал за по “едно кръгче”? За кого е направено това? Оценка към зрителите явно, които ще го гледат, защото те такъв долнопробен сеир искали?! За пореден път в Ергена, уж предаване за любов, първото, което пускат е цици, джуки, умствено изостанали или луди жени, платени труженички… Гнусно, грозно, тъжно. За умрялата водеща и всичко останало от евтиното изживяване няма да коментирам.
Всичко това, което си написала, важи и за мъжете вътре (повечето) - мутра, мутра уонаби, женкар, момчето на тати, мускули, татуси и никакви мозъчни клетки. Има 1-2 изключения, но голямата част също са евтини.
Не знам защо масово има фокус колко са зле жените, ами че мъжете са същата работа?

# 457
  • София
Записвам се в темата. Преди малко изгледах снощния епизод и съм меко казано шокирана, даже по-скоро отвратена от това недоразумение Емили. Тя си е ходеща антиреклама на университета, в който учи, ако изобщо е вярно, че учи каквото и да е.

От участниците до момента си харесах 2-ма мъже - лекаря (ако намали малко брадата ще е супер) и актьора (голям симпатяга е). От жените - бижутерката (дискретна, екзотична красота) и козметоложката (определено има нещо интересно в нея). Ог старите участнички - Кристина.

п.п. В Габи Тутанкамьона виждам някаква промяна в положителна посока. Ще видим дали съм права.

Връщам се да ви изчета

# 458
Аз предпочитам Тушев, успява да направи реалитита, за които да се говори. Ники Николов е друга крайност, той ни спестява всичко.

Съгласна съм. Особено това “фаворитизиране” на Ники Николов към Мартин просто ми е в повече. 🤮

# 459
Никой досега не ми харесва нито по външност, нито по държание от мъжете,  от жените също.

Може би аз имам друг вкус и манталитет като човек носещ Скандинавската култура в мен.

И все пак от мъжете само това момче младото , което го пишат актор ми е най-симпатичен.

Бг мъжете как не се научиха, че зъбите са много важна част от външният вид, особено ако ще се показваш в реалити, с доста лоши зъби са повечето мъже в БГ и това отблъсква във визията, също никой не е с поддържана ккоса или с някаква стилна и готина прическа от тях.

Жените с твърде много корекции, изкуствени и доста лековати.

Примерно вижте Ергенът Швеция момичетата и момчетата там

Надявам се, че е така в БГ варианта , защото за такива предавания се записват хора, които нямат какво друго да правят.

Да видим!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 16:54 от Stine Jensen 729211

# 460
Абсолютно съм съгласна. Но с натрупване вече съвсем ми дожаля за женския пол в предаването и затова. Как тук жените постоянно са унизително представени, сезон след сезон и това не спира. Каквото и да обясняват, такива си избират явно, за да си случат идеята за сеир, не за любов. Правят  нещо, по което хората да плюят, просто дават храна на омразата. Има и нормални, умни момичета по другите риалитита, тук все от леж надолу. Язък за “любовното” предаване, никога  не излизат любовни двойки от него. Само Евгени и Валерия май бяха за кратко двойка, ако не се лъжа?

След последния Ерген (посветен единствено на селския кръчмар и лисицата с тарифата) си мислех, че няма накъде по-надолу, но имало. Пошло и плитко, но в рая. Рая обаче изобщо не се вижда, а пак сервираха претоплената и вече развалена манджа с гумените жени с по една мозъчна клетка. Дошли да покажат, че искат секс и пари. Не, обратното - първо парите. Колко пъти ще го показват това едно и също нещо? Заради Ергена в България със сигурност човек може да стане пълен женомразец. Имам чувството, че нарочно правят това предаване у нас с цел да се подиграват на жените, колко са пошли, тъпи и евтини. Явно женомразци правят самото предаване, за да ни покажат колко гнусна може да е жената по принцип. Каква любов, какъв рай, какви пет лева? Всичко долнопробен, евтин цирк за сеир, не за любов. И какво да гледаме - как жените се натискат за секс, натискат се да седнат на чатала на някой и да се кикотят, че нещо ги подпира отзад и дали някой ставал за по “едно кръгче”? За кого е направено това? Оценка към зрителите явно, които ще го гледат, защото те такъв долнопробен сеир искали?! За пореден път в Ергена, уж предаване за любов, първото, което пускат е цици, джуки, умствено изостанали или луди жени, платени труженички… Гнусно, грозно, тъжно. За умрялата водеща и всичко останало от евтиното изживяване няма да коментирам.
Всичко това, което си написала, важи и за мъжете вътре (повечето) - мутра, мутра уонаби, женкар, момчето на тати, мускули, татуси и никакви мозъчни клетки. Има 1-2 изключения, но голямата част също са евтини.
Не знам защо масово има фокус колко са зле жените, ами че мъжете са същата работа?

# 461
След последния Ерген (посветен единствено на селския кръчмар и лисицата с тарифата) си мислех, че няма накъде по-надолу, но имало.
Не, от миналия сезон по-долу няма. Все още. Хем беше излагация, хем беше скучен - тази комбинация е трудно постижима.

# 462
  • София
Засега на първо чете + мога да дам на Филипа , Габриела (бижутерката) и може би Натали от жените.
От мъжете Патър, музикантът , май Орлин беше и може би Йовица.
Тотален минус Емили и Микеле нещо си .... Но ще видим след днес как ще се подредят.

# 463
В лице, доста хора го сравняват.
Новите участници не са известни още, в старата тема са намирани някои.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 17:14 от Clouded

# 464
След последния Ерген (посветен единствено на селския кръчмар и лисицата с тарифата) си мислех, че няма накъде по-надолу, но имало.
Не, от миналия сезон по-долу няма. Все още. Хем беше излагация, хем беше скучен - тази комбинация е трудно постижима.

Хахаха, така е. Трудна е комбинацията, но явно е постижима. Според мен, най-тъпото на сезон 4 беше, че през цялото време всичко се въртеше около комплексирания, но пък супер нарцистичен селски тарикат Мартин. Много омръзна това, а цялата история там с Даниела беше супер скучна и предвидима, той си избра на втория ден жена и свърши всичко. Няма проблеми, ама защо ни занимаваха цял сезон с една и съща тема, дали е заради пари с него. Ясен беше отговорът, както беше ясно, че той е един въздух под налягане, тотален инфантил на 40+ с реакциите на тийн. Вероятно никога няма и да разбере колко е нелеп всъщност отстрани. Даже Даниела лисицата беше сто пъти по-забавна от него, но това не е трудно. И цял сезон селски смешки от кръчмата на един комплексиран и застаряващ псевдо мачо, чиято голяма гордост е, че на 40 години бил неудържим по заведенията. 😂 Едно и също всеки епизод. После се разбра, че всичко се въртяло около него, защото бил приятел на продуцента. Като го харесва толкова, да си го вземе у тях, защо трябва да го пробутва и на публиката?

Общи условия

Активация на акаунт