🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 024
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 840
Да да, и ние забелязахме, че бюста се нуждае от реставрация, явно търси нов спонсор тук.

# 841
Има нещо многооо странно в погледа на тази Емили. Как се взира в хората, се едно ги мери. Като невменяема е. Мен ако ме погледне така ще изпадна в ужас 😄

# 842
  • In The Middle Of Nowhere
На кадрите във визитката, на които беше по бански и подтичваше на плажа гърдите й бяха много висящи, като на стара жена. Освен това каква е тая корекция на носа с някакво връхче като от анимация, ужасно неестествено. А пък косата да не говорим колко неестествено стои в основата. Цялата е няква кърпена и лепена. Като остарее ще прилича на двете героини от филма “Смъртта й отива”. Това за Шермин 🫩

# 843
Много е грозна Шермин, карикатура е. И с тази уста като Жокера е супер смешна. За бюста да не говорим.

# 844
Много е грозна Шермин, карикатура е. И с тази уста като Жокера е супер смешна. За бюста да не говорим.

А не - Даниела беше, като Жокера, особено, като се усмихнеше. Шармин с това червило снощи изглеждаше сякаш преди малко е целунала гореща ютия и след това се е намазала с Дефламол Grinning

# 845
  • София
Йовица в Иг на Туджаров влоговете с въпросите от Родос как ме подразни. Пита го Туджарката коя зодия е, той вика 'Тайна'
WTF, брат?! 1А клас, голямото междучасие. Всички си казват, той се прави на интересен.
Отне ми време да потърся във фейсбук, оказа се водолей.
Хора, имайте уважение към аудиторията си. Тези въпроси със зодиите станаха популярни последните години покрай колаборацията ни с Надкаст и великия сезон 4 на Игри на волята. От там тръгна всичко.
На потаен ли се прави, не знам. Голямата държавна тайна, не си казвам зодията. ''Гениално''

Ето зодиите и на останалите участници:
Емили - близнаци
Габриела - телец
Натали - близнаци
Филипа - скорпион
Дениз - лъв
Кристина - близнаци
Габи Бланко - везни
Шермин - овен
-
Джан Микеле Рата - лъв
Петър - лъв
Неделчо - риби

Не са минали при Туджаров на въпросите: Пенко, Краси, Орлин и Виктор. Те ще си ги кажат там, стига да не се правят на интересни, като Йовица. Все пак ги потърсих във фейсбук, но открих зодията само на Д-р Пепи. Лъв е и той.
Така че остават зодиите на Краси, Виктор и Орлин.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 18:36 от Diavolo

# 846
  • София
Шермин горката няма връзка с реалността. Не знам за каква се е взела, но визуалните й дефицити са очеизвадни. Не знаех, че да си дубайска труженичка, те прави нещо повече от другите в бранша, които вяждаме в предаването. Че някои тук и елитна я нарекоха. Кое му е елитното на това чучело?

# 847
От новите момичета симпатизирам много на Филипа- като външност,  като излъчване и поведение.
От ветеранките - на Кристина и на Дениз.
П.С. Филипа ми напомня малко  на Марта от С1 - като обаяние и осанка.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 17:54 от Berussa

# 848
Красимир го виждам, да е козирог (чакам да видя ще позная ли)
Аз съм в шок от зодиите. Хорта с които интуитивно не си допадам и не си кликвам винаги се оказват Близнаци. Едно обаче , не мога да отрека, глупави близнаци няма, имат си нещо вродено и естествен интелект
Емили - близнаци

# 849
Тази Шармина отблизо изглежда много лошо направена, да не говорим, че цялото й лице е сковано от ботокс.

Габи на фона на Емели направо ми изглежда нормална, но защо тоооолкова големи гърди си е направила?!?

# 850
Това мина ли вече... чантичката отново впечатлява..
https://x.com/elenaultras/status/1963153868637782122

# 851
Аз съм в шок от зодиите. Хорта с които интуитивно не си допадам и не си кликвам винаги се оказват Близнаци.

Да,нали!  Smile

Още не им знам имената, за да свържа лицето със зодията, трябваше да се върна на първа страница, че да се сетя. Единствено бижутерията ми беше ясна още докато гледах как се презентира сама. Веднага ми замириса на телюга;  Не се занимавам с мъже, но те ме причакват на всеки ъгъл, имам бариери,  не се отпускам лесно,  мислят ме за надута, а аз си умирам от срам, но всъщност, от всичко най-обичам луканка да ям! Освен това работи със злато и диаманти, че и красивичка. В същото време е някак естествена и сладка, може да си покаже рогцата по-късно.

Емилито силно се надявам да има и друго лице, в смисъл, друга страна, че лицето вече си е друго според мен. При близнаците никога не се знае нищо, дори когато се знае, пак нищо не се знае!

Този Краси е със заложните къщи и вид на платен бияч, който ни обясни, че въобще не се занимава с голд дигъри, а после падна на колене пред Шермин, видът му си отговаря и на вкусът му за жени, няма грешка там. Иначе е приятен тип, не ме дразни.
Всъщност никой не ме дразни засега, мъжете ми харесват повече от жените, което е новост за мен в подобни формати. Прави ми засега добро впечатление, че не са и диви ревнивци, което ме радва. Ще видим как ще е после.

Доктора ми стана любимец, малко тъп, но и малко умен, все пак, голям смях се смея с него.
много ме зарадва как спече на срещата и се заоглежда като глиган в храсти, че то и аз така правя, страшно е и го разбирам, при него е още по-ужасно, защото е мъж. И вече напълно ме спечели в разгара  на травеститската драма с въпроса - кога ще почиват мускулите и кога ще се готви, че да яде? Дори го намирам за секси, а никак не е мой тип. confounded  Простее малко, отдавам го на това, че е от по-малък град, той дори не е излязъл оттам и като студент, доколкото разбрах,  в родния си град е и учил медицина. Ще поживее, ще се ошлайфа.
Единствено този подлизурко, млад бизнесмен с 12-се нечувани бизнеса, има нещо много неприятно в него, още не мога да преценя какво. Комплексиран изглежда, все едно той си знае, че за нищо не става, но гледа да не го разберем. Лъжец някакъв ще да е, от умните лъжци.

# 852
Sunglasses

# 853
Страхотно интервю! За 9-те езика дето знае, много интелигентно и умно изказване! Клипа е отврат, както и той!

Тази вчера сек*а или духовата музика ще бъдат ли мираж?

# 854
Още по мое време сами си попълвахме книжките и тогава изобщо не се считаха за официален документ. Всичко се проверяваше по протоколи... ама да, преподавателя само подписваше.

Още нещо щях да коментирам, ама забравих. Да видим какъв ще е цирка тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт