🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 534
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 1 080
Няма да е Тушев, ако не експлоатира хора с диагнози. Тук естеството на предаването позволява да излъчват такъв тип неща, всички знаем, че Венетка в първия сезон май е имала сходен момент с оператор, но класическият Ерген е романтичен и такива неща нямат място там. На парадайса форматът му е такъв. Не знам какво се скандализират, в Биг Брадър малко ли е имало не само тоалетни, ами и секс пред камерите. Чудо голямо. Ако нечии деца гледат това, поне според мен е грешка в родителското тяло, не в продукцията.

# 1 081
Биг Брадър си беше яка простотия. От типа да те е срам след години, че си гледал такава помия, но Ергенът като цяло досега беше на по-високо ниво. И все пак това с Венета от първи сезон не беше излъчено, което показва опошляване. Пак опростачихме вносен формат.

# 1 082
Тази вечер разбрахме Краси за какво е влюзъл в предаването. Със сигурност не и да си търси жена. Или поне не за след предаването де Grinning

Новото момче Калоян ми харесва.

п.п. Сетих се Неделчо на кого ми прилича - на бащата от филма "Завръщане в бъдешщето" - когато го даваха, като млад (не успявам да намеря подходяща снимка, за да я кача)

# 1 083
  • Варна
Аз мисля, че тя се държи нарочно така.
И аз така мисля.За това допускам че имат връзка и тя не може много да влезе в роля..

# 1 084
Биг Брадър си беше яка простотия. От типа да те е срам след години, че си гледал такава помия, но Ергенът като цяло досега беше на по-високо ниво. И все пак това с Венета от първи сезон не беше излъчено, което показва опошляване. Пак опростачихме вносен формат.
“Ергенът” хич не е на по-високо ниво - еднакви са. Да не кажа даже, че в ББ е имало по-искрени любовни истории. 😁 Което и да е риалитито - мисля, че повечето хора сме тук за сеира. Ясно е, че друго няма да излезе.

# 1 085
А тя не е ли една от бившите на Анджела Ташева?

Новото момиче Лили от арабски произход ли е? Заприлича ми на ромка, обаче май не е. Откъде я познават другите?
От нигерийски. Познават я, щото всичките са бръмчалки по кръчмите, а тя е танцьорка пак там.
[/quote]

# 1 086
  • България
Един епизод, който гледах с 1/4 ухо и око заради домакинска работа. Доволна съм от влизането на Лили Естер, направи впечатление. Готина мацка с характер. Срещата с Йовица беше много тъпа и евтина.

След излъчването на подобни сутеньорски сценки в национален ефир ще преустановя следенето на Ергенът. Заради такава простотия и пошлост не гледам ББ.

# 1 087
  • София
А всъщност Краси ли говореше на Неди (много му отива), че Емили била травестит? Още тогава ми стана странно защо пита дали я е пипал на определеното място. Може наистина да имат някаква история от преди това. Или да играят по сценарий за гледаемост, но става обратното.

# 1 088
А тя не е ли една от бившите на Анджела Ташева?
Някъде прочетох нещо такова, но аз не знам нищо за тези екземпляри и няма от къде да знам дали е.

# 1 089
Какъв разврат на събитията, дами и господа Grin
Този лаф на Габи ли беше?

# 1 090
Отдавна не бях се чувствала..омерзена . Не може за един тъп рейтиг , за който на никой не му пука, нито ви гледаме рекламите, да се гавриш с болен човек . Красимир и Емили трябва веднага да се махнат
Красимир силно обиден на смачканата Емили , че го питала от гарата ли ще ме вземеш...но не се обижда, на Шермин която му се присмива колко е тъп в очите

# 1 091
  • София /Абсурдистан
Гледам и се ядосвам на себе си, че го правя.
Вярно е, че дъното има мазе.

# 1 092
Някой забеляза ли, че Рълев в следващия епизод кани Кристина и се обяснява на Лили, че ще даде розата си на момиче което харесва?

# 1 093
Аз май ще го зарязвам натам клоня. Ами много тъпо и пошло ми идва с този каст. ДиК май ми по харесва за момента. Тук само едни бръмчалки и бръмчалковци/батки и се надиграват.

# 1 094
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам какво се случи на втория етаж ,май не можаха да намерят праха за пране,че затова пуфтяха и се забавиха.. Rolling Eyes
Много пошло. Емили е човек с ментални проблеми, обаче Красимир, който 3 епизода коментира колко не я харесвал,защото била парцал и куку, брутално се изложи тук. Сега сигурно умира от срам,че цяла България го плюе (заслужено). Дъно.
Трябва да си много закъсал и без вкус и морал,за да се хванеш с тази жена,дори и за едното бийп.

Новата - Лили въобще не ми харесва. Има лице и глас като мъж.

Общи условия

Активация на акаунт