🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 479
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 1 140
  • София
Шермин и Красимир били типична балканска двойка, но хай левъл Smile

Това е най-точното определение за тях. Той - див, интелектуално ограничен, примитивен батка, тя - накипрена, коригирана кифра, мислеща се за кроасан.

Типични чалгаджии. Нищо олд мъни и аристокрация няма нито в единия нито в другия.Всичко е яко безвкусица и първенющина.

Е да де - типична, балканска двойка Grinning

# 1 141
Оу, тези са голям смях всичките. Емили и бизнесмена, който я ненавижда, но обича сви.. те и там проблем няма да му направи, нищо, че не и се кефи.

# 1 142
Много е странна линията на косата на Шермин? Когато е с вързана кога, изглежда се едно не е нейната коса

# 1 143
Шерминката била олд мъни. Никой олд мъни не съм видяла накичен като гирлянди на елха с VCA със спорна автентичност.
Тъп,по-тъп, Пенко.
Новото Лили пасва на останалия каст с лековатото си нахакано поведение.
Емили не ми се иска да я коментирам, предполагам има някаква патология там. Доволно се възползват от нея, който както може, най-вече Красимир и Тушев.
Само една Бланко за сега разнообразява обстановката с коментарите си, чак е симпатична на фона на някои.

# 1 144
Бижутерката прави много добро впечатление засега, изглежда най-добре възпитана, емпатична и е много красива. Дано така се задържи.

# 1 145
Толкова те е срам,че им обърка имената. Пенко е " лекарят" . Ако изобщо е такъв де Joy

Все тая как е името на селският лекар, манталитета му е гнусен и не неговият само. Но знам, че в БГ се харесват мутри и селяндури, когато става въпрос за телевизионно време да им се дава. Утайката се показва, вместо обратното. Каквито са продуцентите, такива и хората вътре. Period!

# 1 146
Не разбирам защо в ДиК Ренета лъже, че е лекар, а тук Пенко лъже… Явно е модерно.

# 1 147
Толкова те е срам,че им обърка имената. Пенко е " лекарят" . Ако изобщо е такъв де Joy

Все тая как е името на селският лекар, манталитета му е гнусен и не неговият само. Но знам, че в БГ се харесват мутри и селяндури, когато става въпрос за телевизионно време да им се дава. Утайката се показва, вместо обратното. Каквито са продуцентите, такива и хората вътре. Period!

Не  мисля, че мнозинството в България "харесват мутри и селяндури", за жалост дават поле за изява само на такива по ТВ, както и на платените "красавици".

# 1 148
Не разбирам защо в ДиК Ренета лъже, че е лекар, а тук Пенко лъже… Явно е модерно.

Аз залагам, че идеята е дело на продукциите.
Да се скандализира и говори повече Wink

# 1 149
Достатъчно зле е настроено обществото към лекарите.. но явно винаги може повече. Горките хора от Плевен, които сигурно умират от срам като гледат този простак 😕

# 1 150
  • София
Шерминчето, милата, няма никаква реална представа за външния си вид. Постоянно говори за old money style, само че буквално ще стои, като карикатура до такъв мъж. Да не говорим, че такъв тип мъже изобщо не биха се хванали с чучело, като нея.

# 1 151
  • here and now
Шармин в първия епизод сякаш казваше, че предпочитала селф мейд бизнесмени, което много не се връзва с олд мъни, но пък си мисли, че знае какво е интроверт и екстроверт....
Много е зле момата... много...

# 1 152
Ренета е лекарски асистент (новото име на фелдшер), което е много далеч от лекар.
 Пенко го няма в нито един регистър. Колегите без специалност или в момента специализиращи, присъстват в регистъра, но такова лице Пенко Ангелов Обретенов не съществува.
 Или е още студент и няма диплома, или имената не са му така.

# 1 153
Ергенът Пенко изобщо не фигурира в официалния лекарски регистър, което означава, че няма никаква диплома към момента за хуманен лекар. Може пък да е ветеринар...Animal CowAnimal Cat2Animal ChickenAnimal HorseAnimal Pig2Animal Sheep / Писали сме едновременно с предната дама/.

# 1 154
Най-вероятно е бил студент и така и не е завършил като гледам капацитетът му 😂
Иначе и в регистъра на ветеринарите го няма 🙈

Общи условия

Активация на акаунт