🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 561
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Екстра си е предаването. Изобщо не го приемам така, като приемам "Ергенът". Събрали са там един куп ергени и моми, и всеки си търси това, което му е на сърце. Краси и Емили вече си го получиха, макар, че Емката май ще продължи да търси. Другите тепърва ще ги гледаме. Като махнем плявата, има наистина готини момчета и момичета, които за съжаление не ги дават. На мен примерно ми е интересно да видя дали ще има развитие между Габриела и Микеле, защото там ми се вижда, че се заражда нещо. За съжаление дават много малко от тях, а 90% от времето е заето от гледането в 1 точка на Емили, дърдоренето на Недко и жалките опити за диалог между Шермин и Краси. Дано в следващите епизоди видим интересни неща.

# 1 126
То и на Неделчо никоя няма да му се хване, така, че - да си стои при нея.

Емили се опитва да го играе на “топло-студено”, обаче не й се получава изобщо…
А освен Неделчо няма кой да й се хване на акъла

# 1 127
Попадна ми тази статия . Аз не я помня от предния ерген
https://kliuki.bg/kliuki/skandalni-razkritiya-za-silikonkata-s-v … di-ergenat/218583

Шермин не я даваха почти в нейния сезон и накрая си тръгна сама, буквално в един епизод я имаше, а в другия я нямаше и нищо не се каза по темата. Иначе си спомням, че тогава тя по итнервюта/подкасти каза, че е била в България, разделила се с приятеля си след скандал и получила покана от продукцията да участва и след като се разделила с приятеля си, решила да влезе. Joy

# 1 128
В момента дават "Студио Ергенът", отново Оля Маринова взе думата, започна с логореята. И тълкува това между Краси и Емили, че било агресия от негова страна, още от първия епизод. А изобщо не й хрумва, че евентуално може да се познават отпреди това, то всичко го подсказва.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:33 от diziler

# 1 129
  • София
Каква агресия - Емили сама отиде да си търси "прах за пране", накара го да се качи горе, за да й го даде, даже сто пъти му го повтори. Той дори не искаше да се качи. Накрая той се качи и тя хукна по него да му "помогне с търсенето". Не видях той да я придърпва или да я кара да прави нещо против волята й. Та тя от ден 1 си търси на кого да се предложи. За 24 часа намляска един и оправи втори. Ако продължи така, за има - няма 2 - 3 дни ще овършее всички мъже и след това може спокойно да си тръгне, защото няма да има какво да прави повече там. Освен, ако не реши да се пробва и при момичетата - знам ли я вече на къде ще я избие.
На мен лично това момиче ми прилича на нимфом@нка. И това не го пиша с подигравка - напълно възможно е да е такава, като й гледам поведението 1-вата минута на влизането й.

# 1 130
На мен ще ми е интересно да видя отношенията Габриела-Джани, Дениз-Виктор и Кристина-Петър.
Новата изглежда груба и грозновата.
За Емили и батката (с автокъщите )изобщо не съм изненадана,нито скандализирана. Не смятам,че Ема е в роля-напълно себе си е. Тези двамата се познават отвън и си общуват именно по този начин. За такъв тип поведение и потребности - точно такъв развой е напълно очакван. (ако е това, което болшинството предполагат).Както има необходимост да пие вода, така е и със секса.Без значение къде и с кого.
Въпросната е готова да плати всяка цена за БЪРЗА слава и дори не го е възприела като гавра със себе си. Напротив.

# 1 131
Сега го гледам на запис предаването и отново съм шокирана, как една извадка на БГ. Обществото е на ниво преди 200 години и дори назад. Визирам Орлин Селският лекар, това дори не може да бъде лекар а мишок расист и другият мутрягата и примитив Красимир. Единственото, което е успокояващо и го виждам при моят 18 годишен син, че младите не са такива, те са отворенни към света и другите-различните и са много по-емоционално интелигентни отколкото изгубеното поколение на тези, които израстнаха във времената на мутртите и най-гадното време от Историята на България 90-те и началото на 2000 година.
Аз бях дете през 90-те и помня манталитета и простотията на България тогава и след това заминах за Скандинавия, където хората се учат от деца да уважат другите, различните на култура и отношение към всичко.
Тези Красимир и Орлин са точно продукти на тези години, където простотията беше на пиедистал. Срам ме е от такива хора!

# 1 132
Толкова те е срам,че им обърка имената. Пенко е " лекарят" . Ако изобщо е такъв де Joy

# 1 133
Орлин е кметски син, не селски лекар.
Да се казваш Красимир и да изглеждаш така не е ли шега на съдбата?! Grin

# 1 134
Шермин и Красимир били типична балканска двойка, но хай левъл Smile
В този сезон някои от участниците ме развеселяват - Шермин, Красимир, Габи,
Лили ми стана смешна с какви претенции говори. Само Емили, ако е същата от статията с побоя над съученичка, не е трябвало да я взимат. Освен, че и има нещо.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:22 от marigold_

# 1 135
  • София
Красимир е толкова далече от "олд мъни" - новозабогатяла мутра... Притежателите на "олд мъни" никога не биха се забили в такова предаване да си търсят жена, пък камо ли жена тип Шарминка. Simple Smile Тя е момиче за забавление, не за съпруга, още по малко на "олд мъни".

# 1 136
  • София

Това е най-точното определение за тях. Той - див, интелектуално ограничен, примитивен батка, тя - накипрена, коригирана кифра, мислеща се за кроасан.

# 1 137
Той Красимир, ако беше толкова богат, колкото го изкарват, да знаете, че щеше да е баш в Ергенът: Любов в рая Joy Най-вероятно въобще няма бизнеси, а е подставено лице и върши всичко за реалния шеф Joy

# 1 138
  • Варна

Това е най-точното определение за тях. Той - див, интелектуално ограничен, примитивен батка, тя - накипрена, коригирана кифра, мислеща се за кроасан.

Типични чалгаджии. Нищо олд мъни и аристокрация няма нито в единия нито в другия.Всичко е яко безвкусица и първенющина.

# 1 139
Шермин е с гротесктни корекции, развеселява ме всеки път, като я дадат да говори.
Дръпнатото момиче е красиво и ето пример, че може да си възпитан и нормален и да стоиш в някой ъгъл, защото около теб има всякакви отворени простаци.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 12:26 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт