🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 139
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Дали това е Краси? Или просто прилича?

https://youtu.be/fxSQP_PCrUA
Нито едното Grinning Иначе Краси ми прилича на някого, определено, обаче не мога да се сетя на кого, а досега никое предположение не ми говори. Grinning

На Кубрат Пулев?

# 1 276
Краси прилича на средностатистическия бг "гъзар", буквално има най-бейсик лицето на планетата.
Петър и Рълев си приличат по форма на главата и прическа, абсолютно различно излъчване.
Виктор прилича на Жоро Игнатов, тук всички сме съгласни, даже Петър му го каза в предаването. Grinning

# 1 277
Ана Мария и Косара от миналия ерген най-накрая са зарязали бате си Марто и са си намерили гаджета. Този на Ана Мария изглежда по-симпатичен и естествен, на Косара много напомня на Емрах Стораро. Лошото е, че и двамата изглеждат по-малки дамите.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Косара имаше и стори с нейния, но не можах да го хвана на време.
Тоя на Косара да бяга ,докато може Joy

# 1 278
Музикалното оформление на този сезон е пълен потрес. Все едно гледам нямо кино комедии на Лоръл и Харди, Чаплин или Бени Хил шоу.. Каква романтика, каква любов, каква драма с тези циркаджийски мелодийки

# 1 279
Петър малко прилича на Новак Джокович.
Радвам се за Анна-Мария. Беше хлътнала по Мартин според мен, а там нямаше шанс.
Косара в отслабнала ми се струва.

# 1 280
Музикалното оформление на този сезон е пълен потрес. Все едно гледам нямо кино комедии на Лоръл и Харди, Чаплин или Бени Хил шоу.. Каква романтика, каква любов, каква драма с тези циркаджийски мелодийки

Мен също ме напряга, че почти нищо не се чува и като говорят няколко човека, няма субтитри. Поспестили са и от постпродукция, ми се струва.

# 1 281
  • Варна
Аз от на Лили визитката така и не успях да разбера какво мрази изключително много и никога нещо не би направила. Казваше го и размяташе показалец и два пъти натърти.

Усилих звука, залепих се за тон колоната и пак не разбрах.

А, ми се струва, че щом от предаването насочиха вниманието на зрителя върху това, има вероятност Лили да наруши принципите си.

# 1 282
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че селяндурщината или нещо от сорта беше, че не понасяла Лилито.
Скрит текст:

# 1 283
Гаджето на Анна-Мария в първия момент ми заприлича на Наум.

А Шермин ще е идеална за евтин филм в ролята на лека жена, която се предрешава на монахиня и отива в манастира да се крие от сутеньора си, от който е откраднала пари. Така я виждам някак си. Да се пробва за актриса. Малко ми е като карикатура. Grinning

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 13:21 от Анонимен

# 1 284
Това Лили ми прилича повече на Лилчо.

# 1 285
Това Лили ми прилича повече на Лилчо.

И на мен така ми прилича. 😄

# 1 286
  • Варна
Лили има по-скоро.... индийски черти, отколкото африкански.

# 1 287
А има и цяла сюрия черни рапъри лилчовци - Лил Уейн, Лил Пъмп, Лил Нас и т.н. Simple Smile

# 1 288
Шерминаторката и Лили явно са останали добри приятелки след предаването - качват сторита заедно. Първата също твърди, че Красимир ѝ бил станал ясен още на първия ден и в реалния живот дори нямало да го погледне. Мда, добре. 🙄

Друго от Инста: Кристина твърди, че този сезон са имали достатъчно сън, за разлика от предишни сезони. Всички бъзикат Емили и Красимир доста злобничко - явно двамата не са останали в добри отношения с останалите участници. Друго интересно в Инста днес няма.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 14:26 от Lilly_85

# 1 289
Попринцип Шерминатора ми е страшно противна, но според мен наистина в реалният живот не би обърнала внимание на Красимир. 😄 Той си е типична мутра, като карикатура от 90-те, а тя се цели доста по-високо (дали ще й върже вече е съвсем друг въпрос.)

Общи условия

Активация на акаунт