🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 320
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 365
Емили със сигурност е с проблеми, а може и диагноза да има. Развяването им и преекспонирането им в "риалити" сигурно би било подсъдно в някоя бяла държава.

# 1 366
Емили къде извади тази страст към млади мъже? Явно си попълва лиспващи типажи в сексуалната колекция.

Габи: "Тук никой не ми харесва, но съм дошла с амбицията да намерия Принца на белия кон."
Е, от толкова мъже. никой да не си хараса, различни типажи са сложили - мафиот, чужденец, младеж, художик, лекар, ди джей, финансист,  бели/мургави, от ниски до 2м човек, млади/стари. Само рус не са и сложили. Но тя си каза, че е дошла да наблюдава и клюкарства. И малко да си вдигне инфлуенърския рейтнинг сигурно, допълвам. Но и конкуренция са и сложили - Емили - и тя горе долу за това е дошла+още нещо. Любопитна съм какви ще са отношенията между двете.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 01:10 от Pepina_n3

# 1 367
Сигурно вече сте го обсъдили, но ако не сте в подкаста трохи по масата разкриха, че чернокожата Лили е на другия бряг.

Точно това си помислих като я видях. Прекалено мъжко има в нея,за да се заглежда в мъже.
Много ми е отблъскваща на външен вид.

Поредния цирк в национален ефир. Измислени визитки, измислени любовни драми,а реално пълно с фейк персони за малко реклама и екранно време. Клоуни.

Аз с началото на ИВ и Предатели,спирам да гледам. Пошло и тъпо предаване е.

# 1 368
Натали е танцьорка в чалга кръчма?  Подхожда й някак.
Шах споменаха за нея във визитката, скука, друго щеше да я представят "кючекиня в кръчма".

# 1 369
  • у нас
Натали е танцьорка в чалга кръчма? 
В коя?

# 1 370
Клуб 33 Студентски град

# 1 371
  • у нас
А пък я пишат хореограф. Elpida, благодаря!

# 1 372
  • някъде другаде
А пък я пишат хореограф. Elpida, благодаря!

Сигурно сама си прави хореографиите на танците , които играе.

# 1 373
Някой попадал ли е на снимка и Интеренет как е изглеждала Емили преди корекците?

# 1 374
Някой попадал ли е на снимка и Интеренет как е изглеждала Емили преди корекците?

От 2012-та е това.

# 1 375
Със сигурност не е баща й! Според мен просто си ги изчуква. Баща й, колко да е богат? Футболист в БГ, сигурно си е плащал да играе в Берое ли беше?
Не е така. Започнал е от Берое, но е играл в доста отбори. Най-големи успехи има с ЦСКА, после играе някъде в чужбина. Не е някаква звезда, но е ок футболист. Но доколкото схванах отдавна се е развел с майкта на Емили и тя живее с нея, та не знам колко има участие в живота ѝ.

# 1 376
Значи не е имала нужда от тези нови изкуствени скули.

# 1 377
  • в сърцето на един мъж...
Не знам дали мернахте, даваха реклама на новия сезон на "Кой да знае" и Мартин е поканен да участва Simple Smile Интересно ми е какви знания ще покаже.

# 1 378
  • у нас
Не, не съм я видяла. Обаче се обърках за кой Мартин става дума, когато споменахте Кой да знае. Помислих, че за друг става дума.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 12:37 от Sinara

# 1 379
  • София
Не знам дали мернахте, даваха реклама на новия сезон на "Кой да знае" и Мартин е поканен да участва Simple Smile Интересно ми е какви знания ще покаже.

Залагам на "почти никакви". В едно интервю каза, че не чете книги. Нищо, че се правеше на дълбоко вглъбен в "Berlin: The downfall"(мисля), когато Йоана влезе.

Общи условия

Активация на акаунт