🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 463
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 380
  • в сърцето на един мъж...
Ще го видим, добре, че ще е само едно предаване, та няма да се излага дълго Simple Smile Той може и да я е чел Simple Smile Знае ли човек.

# 1 381
Най-много да е чел надписите по татуировките си Joy
Или менюто в Джанъм

# 1 382
Тео Джеймс от Али Експрес си е. По-старата му състарена, изхабена, надебеляла версия.
Ммм, не. На един друг ми прилича, същия с такава брада и големи ушаци, но не мога да се сетя за име, иначе образът ми изниква.

На мен на външен вид ми прилича на Митко Димитров на Биляна Йотовска, но онзи е на по-високо ниво, този тук е майко мила, Шермин с право го нарежда, не че тя е китка. Онзи може да говори, нашичкият... ми, той си каза -  не е и никога не е бил по четенето. Голям срам.

А Петър не на Рълев, а на Фифо ми прилича, погледът му ми  е същият.

# 1 383
Мартин от Е3 май ще е коментатор в Преди обед цяла седмица от 9.30. Ще бъде забавно.

# 1 384
Тази(този) Лили  говори български, като да е софиянка. Няма акцент, сигурно е израстла в БГ. Името е доста странно. Нигерийските имена са по-дългички. Нигерийскoто (малки очи) и етиопското (слаби крайници) го виждам в нея, малко е по-бяла, което значи да е мулат, но някакви европейски черти не виждам, носът може да е коригиран малко. Погледната отзад, широки рамене и мъжко ду*е. Странна работа.
Ето снимка на дете на рускиня и нигериец:
Скрит текст:
Ето снимка на 2 бебенца на австралийка и нигериец:
Скрит текст:

Срещана на Лили с мъжете беше много интересна. Как ги посочи, как ги избра. Как поглези Йови с тази игричка...

# 1 385
Кой от участниците в новия сезон е бил във ВМРО? Бяхте публикували онзи ден стара снимка, ама забравих.

Ето други:

# 1 386
Къде и при кой Ана Шермин се и правила ринопластика?

# 1 387
Кога ще се излъчва предаването?

# 1 388
Покрай новия сезон почнах да попреглеждам ИГ на предишни участници и попаднах на това… Тя е кХасива, умна и интелигентна жена. 😂
Скрит текст:
Освен видимото състаряване за 2 години, се чудя какво пуши… С тази лепенка отгоре.

# 1 389
Сега гледах Надкаст и се скъсах да се смея с Неделчо Joy Каза, че според него корекциите на Емили са за много пари и има нещо около познанството ѝ с мутрата Краси, но за да не раздразни подземния свят на България и да не го бият, ще натопи БГ мама, че те твърдят, че Емили има скъпи корекции, което не отговаря на нейните обяснения, че едва ли не не е излизала от село Кравешко Satisfied Туджаров го поправи, че е Кравино. Така че вече не сме в безопасност, озъртайте се за биячи от подземния свят Stuck Out Tongue Winking Eye Този път техният обзор ми хареса, беше много забавно  Grinning

# 1 390
Да, но тук казаха че е от Стара Загора, за селото тя сама си настоява. Не прилича на селянка по принцип.
(През Кравино минава ли магистрала?)

# 1 391
Кога ще се излъчва предаването?
Засега от понеделник до сряда като тази седмица епизодите ще са от 22.

# 1 392
Ами права си е Габито за мъжете, и на мен един не ми харесва, най - вече визуално.

# 1 393
Ами права си е Габито за мъжете, и на мен един не ми харесва, най - вече визуално.

Да, те горе долу изглеждат и по един и същ начин, с изкл. на Краси псевдо мутрата 😄 горе долу всички имат един и същ фейс според мен… аз даже не мога да ги различавам още

# 1 394
Да, но тук казаха че е от Стара Загора, за селото тя сама си настоява. Не прилича на селянка по принцип.
(През Кравино минава ли магистрала?)

Не, не минава.

Общи условия

Активация на акаунт