🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 146 978
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 845
Много е удобно да се правиш на “актьор” и “стратег”, когато знаеш, че си се изложил.

# 1 846
Тази вечер гледам и двата епизода.
После ще коментирам повече, но искам да кажа, че Пенко е странен лекар Grinning . Никой, който е учил медицина няма да каже 'Дълго като История славянобългарска', щеше да сравни я с учебника по анатомия, я с цикъла на Кребс, я с вътрешните Grinning

# 1 847
  • София
В ситуацията около Натали се чудя Орлин сочи сърцето, а Калоян мозъка или обратно.
Орлин е сърцето. Нали си говориха как и двамата се занимават с изкуство, пък разговорите с неартистични хора били сиви и скучни, бла бла. По тази логика финансистът Калоян е скучен.
Кълченето в чалготеки ли е изкуството или мяученето вместо говорене.

Мъжете ме съсипаха с избора на ризки тази вечер. Не знам откъде са ги намерили.

# 1 848
Този Краси ми е много забавен, а и той искрено се забавлява в предаването и с Шермин според мен 😁😁😁
Да не забравяме, че забавата започна с Емили.

# 1 849
Хора, тоя покемон Валентин не може да е реално такъв, със сигурност е поза.
Емили също май има някаква доза поза, но за мен си има и проблемите (извън ниско IQ) и продължавам да смятам, че е грозно да я експлоатират така.
Цялостно - пълно дъно.
Продължих да го гледам само с надеждата, че ще направят достойното и самата продукция ще изгони Емили с призив да потърси помощ.
Ама надеждите са напразни.

# 1 850
  • София
Това не е ром ком а си е направо някаква крайна комедия - пародия. 😀
И аз първоначално си мислех, че Емили е в роля, но всичко се изпари, когато направи свирка на дилъра.
Само пълен дебил би се навил на подобна роля. Тя просто си е такава. Със сериозни ментални проблеми и без никакви задръжки.
Вальо също не е в роля. Това си е той. Цедка няма. Имаш брутален гъз?! WTF? 😌😐
И двамата са умишлено избрани персонажи, за да се търси максимален сеир. И засега успяват. Явно Тушев е разбрал, че любов в Ергенът няма как да има след като половината им участнички са компаньонки и пиянки, и реши да го удари на крайна комедия, ако пък отнякъде изскочи любов ще е бонус.

Шермин се закопа. Хипер интелигентната с 5 езика, вика сЮнет. Ахахаха, паднах. 🤣
Краси пък хем му е написана думата сонет, чете сюжет. Цирка е пълен. Няма такива идЕоти просто.
На стартиращия по-късно този месец Биг брадър ще им е много трудно да надградят простотията, която извира на талази в този сезон.

Натали е кристално ясно, че ще избере Орлин. Още от епизода в понеделник си личеше, а сега е очеизвадно буквално. Тези изкуствени драми и колебания са ми нелепи. Ето тя играе роля, не Емилито. Но е слаба актриса. И с това мяукане почва да губи.

Според мен Д-р Пенко е АУТ.

Сигурните рози:
Натали -> Орлин
Краси -> Шермин
Дениз -> Виктор
Филипа -> Йовица
Криси -> Петър
Габи -> Неделчо
Емили -> Вальо

Загадки са ми Лили и Габриела.
Според мен Габриела ще избере Джан Микеле и реално Лили ще реши съдбата на Калоян или Пенко.
Може и обратното да стане. Лили да избере Микелето, а Габи да се чуди на кого да си даде розата.
Цирка ще е на макс ако именно Лили Естер спаси доктора без да знае как я нарежда заради цвета на кожата и. Това ще е направо извратено. А как ли ще се чувства Пенко? Би ли приел розата? По-скоро ще побегне, като Бен Джонсън. 😀
Но чак до такъв разврат на събитията едва ли ще се стигне. По-скоро Лили ще си избере Калоян, за да си дадат взаимно шанс, докато влязат нови участници.

# 1 851
И на мен ми е като брат близнак.

# 1 852
Озвучаването е един път, особено като пуснат щурци докато Емили се опитва да върже изречение.

На мен визуално ми харесват Калоян, Орлин и Петър.  хайде сега финансистите били скучни, тя пък Натали много забавна. Много си е добре Калоян дано остане и си намери жена.
Дениз как се възмущава от морала на Емили, забрави тя кога седеше в скута на дърти милионери и правеше клипчета в онлифенс. Няма такова лицемерие.

# 1 853
Според мен Д-р Пенко е АУТ.
И тоя е неизчерпаем извор на простотии, няма да го изпуснат толкова лесно.
Малкият за нищо не става, някак ще извъртят нещата и той ще остане без роза.
Калоян ме смущава малко. Още снощи орева света и на кой ли не каза, че той едно очаквал, ама май друго ще стане, и кво сега, май не го избират него... Нещо не ми е много в час.

# 1 854
Калоян говори все едно са му били упойка за стоматологична интервенция..
Неделчо в началото ми беше нелеп, сега взе да ми става симпатичен. Нещо детско невинно има в него. Сладко лапе е. Емилито си била такава и зад камерите ..каза Туджаров. Орлин стъпи на криво с тия претенции за гривната ама Натали май не се впечатли. Новият от Бургас - брутален простак. Простотия се лее на талази  от всякъде.

# 1 855
  • Варна
По едно време се чудех дали пък Натали няма да избере съвсем друг мъж и то чужд и затова Габи ще я нападне, но май май Натали иска да прави музикална кариера и си търси продуцент и, о какво съвпадение драги зрители, Орлин е продуцент!

# 1 856
Аз съм сигурна, че точно Лили ще спаси Пенко. Затова ни дадоха тия расистки забележки, за да го сготвят като лицемер или да се опитат да вкарат сюжетa/сюнета как бори расизма и предразсъдъците си. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 08:14 от RoseofVersailles

# 1 857
Лили веднага влезе в отбора на Габи и Анна, но все пак хубаво, че сложи някакви граници, няма да изпълнява прищевките на Габи. Добре се държа с Филипа, дори максимално влезе в нейния тон да и дава обяснения за срещата си с Йово. Много умно и деликатно.  Тя мъж няма да си хареса в това шоу, има специална роля някаква, ще разберем. Мъжете стоят настрана от нея, страхували се да говорят, бла-бла.
Очаквам нещо като Ивоне в Биг Брадър'25.

# 1 858
  • у нас
Снощи изтървах епизода от начало. То било най-интересното с Емили и новия ухажор. Но ще си го върна, днес, да го гледам.
А Шерминката сигурно си е мислела, че Краси ще си прави или ще му правят сЮнет. Типично за определено общество. Ако се е срещала с много такива... Може да й харесва...

# 1 859
Снощи изтървах епизода от начало. То било най-интересното с Емили и новия ухажор. Но ще си го върна, днес, да го гледам.
А Шерминката сигурно си е мислела, че Краси ще си прави или ще му правят сЮнет. Типично за определено общество. Ако се е срещала с много такива... Може да й харесва...
Ами тя нали е туркиня, доколкото знам от бащина страна, а и е живяла в Дубай.  Обрязването си е съвсем нормално там. Няма как да не е ходила на семейни сюнети. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт