🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 123
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 905
Аз си мисля, че промото за следващият епизод е манипулирано, както почти всеки път, в смисъл изкарани са думи от контекста Wink дават Габи, че се кара с някой (според мен Емили), но показват Натали и ни карат да си мислим, че интригата ще е между тях Wink

# 1 906
Скрит текст:
  Smile

# 1 907
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хора, това е абсурдно просто, не мога да повярвам какъв цирк са тези измислени герои. Съществуват ли реално такива тъпи персонажи? Не е ли подсъдно да си толкова прост?
Толкова ми стана смешно по едно време, че с глас и сълзи се смях и не можех да спра. Даже ММ дойде да провери какво се случва. 😂
То не бяха брутални г**ове, то не беше настървено мачкане на силикон, ааа, пардон, на напълно естествен бюст /не може да му се отрече на малкия сърп и пук, че ги разбира нещата 😂/, то не бяха сЮЖети, сЮнети, история славянобългарска...
Но важна е общата култура в крайна сметка и повечето участници снощи блеснаха. 😁

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 11:02 от Reinа

# 1 908
Хора, това е абсурдно просто, не мога да повярвам какъв цирк са тези измислени герои. Съществуват ли реално такива прости персонажи? Не е ли подсъдно да си толкова прост?
Подсъдно е, но обвиняващият прокурор е Емили, така че няма наказани. 😂

# 1 909
Замислих се тук дали имат хонорари участниците, ако е така ще разбера Емилиту защо ни показва толкова прелести- може да по-платена, ако са за без пари много жалко за нея.
Дениз доста състарена ми се видя, Габи ме кефи как ги ръси както беше и Е2. Обаче какви са тези стаи дето са им дали, то няма място за куфарите им.

# 1 910
Подозирам, че може и да има хонорари, но само за предишните участнички… Все пак са малко или много популярни. Иначе Тушев не се слави като особено щедър. В предишни сезони само ергенът взимаше пари, тоест минаваха с по един хонорар на сезон.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:52 от Lilly_85

# 1 911
Аз също се чудя това за хонорарите. Преди време казваха, че дават само на Ергенът хонорар, другите били без. А дали е така не знам.
Попринцип да седиш и да си губиш времето /месеци наред/ на някакво място, без да ти плащат ми се струва малко малоумно, но е възможно да разчитат само на перспективата, че ще станат известни и от там после ще изкарват пари.

# 1 912
[quote author=LadyPopcorn
Габи към Неделчо:
"Сега от кой ще вземеш роза? От Аврам, бакалина ли? " SmileSmileSmileSmile Заради хумора й се радвам, че е там...има някой на втория етаж тя.
[/quote]

Аз този лаф не го разбрах. Някой може ли да обясни какво означава и защо е смешно?

# 1 913
  • България
Рупецова рекламира добавките на Виктор от сегашния смесен сезон.

А вчера видях само сценката с мутрата, която се учи да чете Шекспир, после рецитала под Шатрата (намиг към Румънеца и Енчев), и сЮнета. Епична простотия!

# 1 914
Аз този лаф не го разбрах. Някой може ли да обясни какво означава и защо е смешно?
Аврам Бакалина е фолклорен / сатиричен образ… Нещо като Ганьо Балкански.

# 1 915
  • у нас
Тя Габито само да дразни е влязла. Май нищо не търси.

# 1 916
  • София
Аз от четирите бивши моми в Ергенът не очаквам нищо.
Те очевидно не са вътре за партньор, а за да напомнят на хората, че съществуват.
Това да се набуташ във второ поредно любовно риалити лично за мен е достатъчно голяма антиреклама.

Директно съм им сложил хикса. Нелепи са.

# 1 917
Ана иска да направи на Краси по-елитна прическа, че сега му била Балканска!?  Нещо зализано нагоре. А той  не иска 'пенсионерска прическа"  Simple Smile

# 1 918
Чудя се на Красимир не му ли е неудобно да търпи начина по който Шерминката го третира ? Тя иска да го променя изцяло - визуално, поведение, иска да го ограмотява и т.н. Вече тя премина границата между забавното и унижението, а той само мълчи и гледа като безпомощен невменяем. Зад гърба й показва, че му е неприятно, но пред нея й позволява всякакви своеволия. Толкова ли не може да й каже "не искам да си променям прическа, стил на обличане, не искам да живея в ЕлЕй" и т.н. ?! Държи се като безгръбначен и с това се излага повече и от нея, според мен. Направо ми е жалък за гледане вече.

# 1 919
Ана знае ли , че ако се обличав стил олд мъней , няма да може да развява придобивките върху които се гради самочувствието и

Общи условия

Активация на акаунт