🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 920
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 965
Неделчо да си ходи според мен.Петко не го давам все още,че ме кара да се хиля като зелка.Новите ни комедийни актьори-Емили и бургаския  модел-до финал ! Till the end! Ако бях умна като Шери ,щях да го напиша на 5 езика.

# 1 966
Неделчо да си ходи според мен.Петко не го давам все още,че ме кара да се хиля като зелка.Новите ни комедийни актьори-Емили и бургаския  модел-до финал ! Till the end! Ако бях умна като Шери ,щях да го напиша на 5 езика.
Можем само да мечтаем да сме умни като нея. Нито ѝ стигаме акъла, нито нивото, нито красотата, нито сюнета.

# 1 967
Извинявам се, това за фелациото Емилито-Краси, истина ли е? И ако е, защо сякаш нищо не се е случило?
Истина е, и какво.

Еми какво?! Просто все едно не се е случило. Аз от видео на Кукушев чух и затова питам. И понеже Красито по нищо не показва, че се е случило, действа си там с другото куку.
И какво...

# 1 968
Можем само да мечтаем да сме умни като нея. Нито ѝ стигаме акъла, нито нивото, нито красотата, нито сюнета.
тя само 5, но Микеле май каза знаел 9 езика!

# 1 969
Скрит текст:
Извинявам се, това за фелациото Емилито-Краси, истина ли е? И ако е, защо сякаш нищо не се е случило?
Истина е, и какво.

Еми какво?! Просто все едно не се е случило. Аз от видео на Кукушев чух и затова питам. И понеже Красито по нищо не показва, че се е случило, действа си там с другото куку.
И какво...
Действа си по сценария, това е.
Гледаме и се хилим.

# 1 970
А иначе тази Шермин каза ли какво е завършила? Че с толкова богата култура, 5 езика и какво още май нищо не работи, освен да се снима за ИГ и някакъв модел уж, аз модел с такива ужасни гърди не мога да приема....

# 1 971
Понеже тъй като гледам доктор Пи е с единия крак извън предаването, минавам само да ви кажа любимия ми коментар от фейса

"Докторът и Емили са си един за друг. Той не може да пита, она не може да отговори..."

Joy Joy Joy

# 1 972
Докато другите сезони на Ергенът си дърпахме плитките ( любим лаф на СлаБе-ех,как липсва в темата!),тук май  сме единодушни,че всички "герои" се борят за приза "Комик на годината".А,забравих да попитам-ако ,примерно ,сме 200 човека на линия по време на излъчването,това значи ли,че 100-те от нас искат да приличат на Шермин? Щото,нали,всяка втора,искала ,според нея.А ако има мъже в темата,сигурно ли е,че искат да приличат на Краси?Те такива мисли ми се въртят...

# 1 973
Аз се притеснявам за пациентите на доктор Пи. Като влезе някоя жена в кабинета му, докато събере смелост да пита какво я боли и аха, смяната свършила. Ще го изгонят и ще трябва да прави рекламация на дипломата, която си е купил.

# 1 974
Според мен проблема на доктор Пи не е толкова с жените, колкото с камерите. От притеснение да не се изложи с някое изказване пред цяла България, се изложи пред цяла България Grinning

# 1 975
Ааа,в главата му е проблемът.Винаги,когато е в кадър,очаквам да присвие устни в Емили-стил и да каже "Мууууу".

# 1 976
Според мен проблема на доктор Пи не е толкова с жените, колкото с камерите. От притеснение да не се изложи с някое изказване пред цяла България, се изложи пред цяла България Grinning
С тези си изцепки относно Лили не зная той в кой век живее, че да си мисли, че не е излагация... Колко повече би могло? И той не е минал покрай арийската раса...

# 1 977
А иначе тази Шермин каза ли какво е завършила? Че с толкова богата култура, 5 езика и какво още май нищо не работи, освен да се снима за ИГ и някакъв модел уж, аз модел с такива ужасни гърди не мога да приема....
Ммм, завършила е тротоарно право в ИСраел и магистЪрална програма по предпране и пране в ДЮбай с олд, ама без мани преподаватели.

# 1 978
Ммм, завършила е тротоарно право в ИСраел и магистЪрална програма по предпране и пране в ДЮбай с олд, ама без мани преподаватели.

Хахахха, как ме разсмяхте

# 1 979
Важното е, че може да прави сарми.

Общи условия

Активация на акаунт