🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 106
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 190
Натали малко ми е като Айлин - свикнала да си проправя път в живота само с външен вид, мяучене и правене на скромна, тиха и земна.

# 2 191

Новото момче ми харесва. Мисля, че от продукцията са го накарали нарочно така да вика определени момичета за срещи. Държеше листче в ръцете си и оттам им четеше имената. Микеле много се изложи.

Аз си помислих, че може да е тип за Габи новия, ако е пишело имена на листчето, дали не са имали предвид другата Габриела? Няма логика иначе.

Новия изглежда симпатичен иначе.

Браво на Габи, че спаси Калоян и показа на психо-доктора, че не е толкова отчаяна, че да се занимава с него SatisfiedSmiling Imp

# 2 192
  • София
Еее, жалко за Неделчо.
Явно от продукцията са преценили, че няма потенциал и не му дадоха златна роза. Пазят си ги за някои по ценни кадри. А и тепърва ще влизат още много хора.

Не познах, че Пенко ще е аут, ама то кой можеше да предвиди чак такъв разврат на събитията? 😀
А това точно Лили да даде роза на Пенко само в Тушев шоу може да се случи. Но ги признавам - големи майстори са. Тупарев, Тушев и Саръиванов от нищо правят нещо що касае хумор и криндж ситуации в техните шоА. Много голям опит имат специално в този тип сегменти. И много добри психолози и редактори зад тях.
Браво на момичето, което тук в темата след моята прогноза вчера ми писа, че точно Лили ще даде роза на Пенко и ще го спаси, за да има връзка и смисъл расистките му подмятания. И аз го писах ама само като потенциален туист и криндж ситуация, иначе прогнозата ми беше, че Пенко ще е аут все пак.
Друго не ме изненада. А да, хода на Габи Бланко също беше изненада, но не чак толкова голяма. В крайна сметка не избра нито Пенко, нито Неделчо. Чудя се дали не е имало задкулисна продуцентска намеса, за да се получат точно така нещата и да изгори Неделчо и да си запазят и златните рози.

За Натали.
Ами беше очевидно, че тя не харесва Калоян. Не мога да разбера защо толкова много хора са шокирани във фейса. А и в самото шоу, като гледам реакцията на дъртите ергенки. Май гледаме различни предавания...
Сега вече не съм сигурен, че Натали не се възползва от Орлин, защото той може да и помогне с музикалната кариера, но това са само спекулации, няма как да знам. И никой няма как да знае. Само тя си знае.

Натали просто констатира нещо, което си мисля, че много хора виждат Шермин има грозен гърбав нос и не е само това ама хайде да не съм по-краен... Габи обаче си помисли, че и за нейните бостани намеква и се почвуства лично засегната. И двете са съсипани пластмасови гротески. Тези жени като станат на 40 г. ще са развалини. Как мислят да живеят? Или си мислят, че времето ще спре? Препоръчвам им да изгледат филма с Деми Мур - ''Веществото'' Той е специално за такива като тях.

Пенко и Габи с токчетата на плажа - топ криндж момент. 😀
И закъде без златната цикатридина. 😅
А това с Ивайло според мен беше нарочно измислено от Емили, за да блесне с нещо. А нищо чудно и някой редактор да и го е подхвърлил като идея. Не мога да се вържа, но да, беше доста забавно.

Новото момче ми хареса. Има хляб в него. И евентуално има шансове с Лили, стига последната да си пада по мъже, че има слухове, че е на другия бряг.

Изумен съм от реакцията на Джан Микеле. Срина се като образ само за 5 минути. Огромен червен флаг. Разочарова ме и Габриела, че едва ли не се почувства поласкана от неандерталската му реакция. Мислех я за по-интелигентна жена.

За финал предлагам анкета, кой е най-голям кринджар в сезона?
Емили, Краси, Шермин, Пенко или Ивайло, ъъ пардон Вальо де? 😀
Аз съм за д-р Пенко и плавниците на любовта.

# 2 193
Габриела защо приема лично казаното от Натали по адрес на Шерминката? Те да не са едно цяло, че изказване ѝ срещу Натали беше в 1лице мн.ч. - "Какво си мислиш като ни обиждаш" и т.н.
Защото явно и нейния нос е шлайфан и не е станал от първия път, за това. Гузен не гонен.

Новия е като другите, ръб и половина.

Аз неодобрявам расизъм и не мога да се смея на тази тема. Колкото и да ми е противна Лила, не е ОК така да се гъбаркат с мускулатура и раса.

# 2 194
Калоян е прекрасен млад мъж , умен , красавец мечта за всяко момиче , просто е леко притеснен . Малко е чудно  какво прави в това предаване .

# 2 195
  • София
Да, съгласен съм.
Според мен би бил много верен мъж. А изглежда и много възпитан.
Големият му проблем е гласът... Жалко. Може би заради него няма голям успех с жените.
И на мен ми е странно, че се е записал за това предаване.
Но както се казва, за да отидеш там, си поне малко луд... Та да.
Но Калоян има място там - в смисъл, има място да търси любовта (колкото и да е като бой с вятърни мелници). Но не е за една малка, но вече изпечена златотърсачка с мяукащо гласче, като Наталито.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 03:04 от Diavolo

# 2 196
Натали малко ми е като Айлин - свикнала да си проправя път в живота само с външен вид, мяучене и правене на скромна, тиха и земна.

Съгласна съм. Може би и затова Габи я захапа.

Много ми беше странна тази лекция, която Лили дръпна на Натали, доста го нахрани Орлин 😄

# 2 197
  • Варна
Аз нямам естетични корекции, намеси и подобрения, но разбирам реакцията на Габи, че зад въпроса стоеше подигравка.

Жените с корекции не се питат една друга като формулират по този начин въпросите си. Някак се чувстват като една "група със сходни интереси" и дори да са несполучливи подобренията, не се обиждат прикрито или Явно, ако не са нападнати по тази линия.

Нещо като докторите. Взаимно си пазят гърба.

Само не знам защо Габи говореше на ние и защо се почувства лично засегната.

Шерминатора може сам да се брани. Ако беше казала на Натали - искаш ли да ти кажа кой е хирурга ми и в коя държава работи, много съм доволна от него, Натали щеше да отговори, че тя няма нужда от ринопластика и тя само ей така си пита и тогава всички щяха да разберат това, което Габи и Шермин разбраха, че се подиграва.

Натали има някаква намеса също, но не съм сигурна какво. Нещо мъничко е, незабележимо, но не мога да определя какво е.

На новия като нищо са му казали да покани Габриела. Толкова си прилича с Джани Родари. А тоя Джани ми прилича на гущер в главата, профила!

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 07:53 от missNoir

# 2 198
Натали много ми прилича на Айлин като маниери,глас,поведение.... неприятна ми е за слушане и гледане, въпреки че е красива,просто с това преиграване ме загуби.
Май ще се окажа права,че Калоян беше пиян на церемонията. На сутринта сякаш не беше толкова бавен и с абсурден глас,пак досаден де 😆, но по-поносим😆

Много се смея с вас и съм се обсебила да ви чета😆

# 2 199
И аз съм учудена от "натиска" върху Натали да избере Калоян. Логиката сочеше, че тя клони към Орлин и той с нищо не е "сгафил" пред нея, за да се ориентира към Калоян. Двете момчета са различни, но според мен всеки си е симпатичен по своему. На мен гласа на Калоян не ми пречи и на външен вид ми е симпатяга. И не мога да разбера откъде накъде някакви парцалани ще обсъждат избора и, както и ще се блещят на предпочитанията и, все едно са видели три лева нацяло. Ми така е решила, така е направила, тя ще бъде с този човек, тя ще си носи последствията. Голяма  "спасителна" акция и то от хора, които реално не харесват Наталито, но искат да я предпазят от "грешния" и избор.
Лилито доста усилия положи да я убеди, че Орлин е ходещ червен флаг. Да, можеше лекинко да и подхвърли какво мисли и вижда, но всъщност точно продължителната и словесна еквилибристика изглеждаше съмнителна. Тя буквално настояваше Наталито да избере Калоян.

Прекроената Габа със счупения гъз много обидчива, ей. Адвокатката на парцалените кукли, брях. То от самолет са видни корекциите им, ама що питала от кой път някоя е докарала такъв нос. Ами щом си правила интервенции, които се виждат от сто километра, кво се чудиш що хората питат разни неща дето може да се набият в очи дори на слепец.
Не я харесвали Наталито, била инфантилна, мяучела, дрън дрън. А те като са меркантилни, безпардонни, груби и сглобени от различни части - франкенщайнови булки, са много убави, налЕ.

Емилито пак направи шоу, но не знам как ще я задържат в предаването, ако така реже кандидатите си, които очевидно не се избиват за нея.

Гадно ми стана за Неделчо. Не го виждах като лошо момче. Просто млад и неориентиран е, но можеше да поостане още, макар, че сред тия хиени едва ли би оцелял.

Новото момче засега не ми се вижда зле.
Дон Жуан Микеле к'во се разпени, не знам. То тепърва ще става калабалък и ще се омешват. Не знае ли, че са в шоу и няма нищо капарирано. Ами, ако утре влезе яка мацка, която да му легне повече на сърце, к' во правим. За такова "заграждане" на територия е твърде рано и твърде необмислено.

Доктор Пи е аут оф дъ спейс. Хем ми хареса, че му начукаха канчето, хем не.
Той е голям човек и има право на своето мнение, не е ученик, който е сгафил, за да искат да подаде ръка за бой с линията за наказание. Ако от предаването намират, че е нарушил морални, етични или законови норми, да му прекратят договора, а не да го скастрят като все едно се е държал като непослушен ученик от последния чин. Той сам се закопа, добре се справи и без тяхната намеса. Да, хубаво е да се говори за този проблем, но не по този начин чрез начукване на канче, така мислене не се променя, да не говорим как беше обиждан и за образованието и знанията си, макар да се вижда, че и да е учил, явно не е научил много за жалост. Просто начина не намирам за правилен, иначе същината беше право в целта. Оставиха го, защото в него виждат потенциал за изцепки и шоу, а Неделчо милия той какво, целуна едно психо и дотам, нЕма хляб в него за комеди-драма.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 09:11 от Джаста Праста

# 2 200
Натали много ми прилича на Айлин като маниери,глас,поведение.... неприятна ми е за слушане и гледане, въпреки че е красива,просто с това преиграване ме загуби.
Май ще се окажа права,че Калоян беше пиян на церемонията. На сутринта сякаш не беше толкова бавен и с абсурден глас,пак досаден де 😆, но по-поносим😆

Много се смея с вас и съм се обсебила да ви чета😆

И според мен беше пиян… даже доста 😄

# 2 201
  • София
За мен и Лили беше подпийнала като се обясняваше на Натали, има ли шанс верно да е харесала Орлин?

Дългучът ми е много бавен като говорене, но има иначе своя чар.

Новият не му личат годините, има потенциал там да се заформи нещо, нека видим.

Те защо така бавно ги вкарват, по чуждестранния сценарий ли действат? Тази водещата продължава да ми е абсурдна.

Ако е имало психолози, които да работят по формата, би следвало да вкарат и такива, които наистина ще си подхождат.

Видях един чат дето уж е с Филипа, ако е истински, поне там се знае как е приключило всичко.

# 2 202
За мен и Лили беше подпийнала като се обясняваше на Натали, има ли шанс верно да е харесала Орлин?

Дългучът ми е много бавен като говорене, но има иначе своя чар.

Новият не му личат годините, има потенциал там да се заформи нещо, нека видим.

Те защо така бавно ги вкарват, по чуждестранния сценарий ли действат? Тази водещата продължава да ми е абсурдна.

Ако е имало психолози, които да работят по формата, би следвало да вкарат и такива, които наистина ще си подхождат.

Видях един чат дето уж е с Филипа, ако е истински, поне там се знае как е приключило всичко.

Какъв е чата?

# 2 203
  • София
Музикантчето нз на колко години е...но защо за втори път ходи при Калата да му търси сметка, онзи и първия път му се изхили и сега пак... Лош избор на Наталито
Много неуверено човече.
А този дето ми прилича на герой от БГ филм от 70те (ака Филип Трифонов) не знае ли с коя се е захванал? А не дава вид на човек с наследство и т.н.

# 2 204
  • Варна
Изобщо не се изненадах, че Натали избра Орлин въпреки предупрежденията на Лили.
Натали явно може да пее, явно иска кариера, Орлин е продуцент и явно има пари, покрай баща си, а и чрез него Натали ще влезе в правилните среди.

Чакам след края на шоуто песен и клип да пусне.

Общи условия

Активация на акаунт