🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 155
  • 2 653
  •   5
Отговори
# 2 175
Така кано гледам, остават броени часове на Ивайло, оп, извинявайте, Валентин с Емили. Само не знам продукцията как ще изкарва нови мускулести гении на всеки три дни.
Язък за Неделчо, неговото творческо безсилие ми е по-забавно от това на псевдо-доктора. В същото време вярвам, че той може да изтърси още много глупости на тема раса, цвят на кожата и прочие.
Намирам Натали за красавица, но не харесвам нерешителни хора (все пак ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата, след като направи избора си), та “не” от мен за нея, но и по едно “не” за Габи Б.

# 2 176
Притеснявам се за Емито. Ако изгони Ивайло , какъв е шанса да й вкарат друга такава сродна душа?
Те са напълно съвместими!

# 2 177
Тази игра с изстискването на гъбите и позите, я имаше в ДиК в С1, сега е тук,голяма забава ще бъде. Поне в ДиК беше страшен смях Simple Smile

# 2 178
  • Варна
Знаех си, че Емилито ще направи някакво шоу на розораздаването.
С глас съм се смяла

# 2 179
Габи си показа простотията. Все си мислех, че беше такава злобна патка, заради нейната дружка от миналия сезон (забравих й името), която все я подкокоросваше, обаче сега пак се прояви, та явно си е такава. Интересно щеше да е, ако някоя по-отракана беше попитала за грозно изпиления нос на дамата с 5-те езика, дали щеше да я захапе така.

Новият (не му запомних името) първоначално ми хареса, обаче много остро влезе към момичетата. От вратата за краката стана работата и не ми допадна. Колкото и отракан да го раздаваш, съвсем нормално е да влезеш, да се запознаеш, да видиш кой с кого, как и т.н., и чак тогава да правиш такива скокове. А пък поканата му към Габриела беше върха на наглостта. Микеле си реагира съвсем нормално според мен. Аз примерно на мястото на Габриела щях да откажа. Освен, ако не ми е заложено в договора де - това вече няма как да го знаем

# 2 180
С малко закъснение гледам.. ноо

Джанито много лошо впечатление да дава съвети кой как да се облича, поне за това Шерминатора има право, малко е присмял св хърбел на щърбел.

За Натали, ако се чудиш между двама - най-вероятно не харесваш нито един от двамата наистина.

Емили и Пацо 2 са си един за друг. На този етап кой друг би и се вързал.

Надявам се Лили да знае за на доктор Пи мненията и да го конфронтира. Доктор Пи е толкова ироничен - не харесва жени с корекции - ориентира се към една от тези с най-много и е спасен от момичето, на което сипва най-много. Страшен екземпляр е.

Кофти за малчо, неговият герои можеше да има хубаво развитие в предаването.

Шерминатора освен че говори 5 езика и е попътувала, явно няма какво друго да каже за себе си. Започна да ми втръсва, и аз говоря 5 езика и съм обиколила света ама няма нужда да го напомням на всеки 2 минути на хората.

започвам да чета назад, че има да наваксвам

# 2 181
Така кано гледам, остават броени часове на Ивайло, оп, извинявайте, Валентин с Емили. Само не знам продукцията как ще изкарва нови мускулести гении на всеки три дни.
Язък за Неделчо, неговото творческо безсилие ми е по-забавно от това на псевдо-доктора. В същото време вярвам, че той може да изтърси още много глупости на тема раса, цвят на кожата и прочие.
Намирам Натали за красавица, но не харесвам нерешителни хора (все пак ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата, след като направи избора си), та “не” от мен за нея, но и по едно “не” за Габи Б.
Всъщност си е много решителна Натали , въпреки сериозната намеса на "дружките", и и якото настройване от страна на Лили , с направи изборът , без да се поддава.
Трите тарторки Габа, Шармин и Лили нещо са се настроили срещу Орлин, дали защото е нормално изглеждащо момче и не си припада по силиконите им

# 2 182
Орлин не ми харесва. Според мен е "турчин" в отношенията си с жените. На Наталка трябваше да ѝ светне лампата като я скастри за гривната. Ще и се стъжни, ако вземе та се заформи нещо между тях след предаването.
А тоя г@з въобще не е як!

# 2 183
Шерминатора освен че говори 5 езика и е попътувала, явно няма какво друго да каже за себе си. Започна да ми втръсва, и аз говоря 5 езика и съм обиколила света ама няма нужда да го напомням на всеки 2 минути на хората.

Ееее, тук във форума е лесно - пишеш го в подписа и след всеки твой пост ще го прочитаме. А тя милата няма такава опция, затова го повтаря по 5 пъти във всеки епизод - сакън да не го забрави някой.

п.п. Чудя се как не е изискала от предаването, като я дават на синхроните, отдолу под името й да пише "Говори 5 езика" Joy

# 2 184
Габи си я харесвам още от нейния сезон и сега си я харесвам. Има много добра преценка за хората, да вземе да се запише да учи психология или нещо такова. Доста умно момиче е, но външният й вид не е ок и създава грешно впечатление. Под повърхността виждам, че е лоялна, закрилница, смела и има съвест. И на мен ми се струва, че с Калоян си подхождат. Искам и тя да си хареса някого. Интересно ми е да я видя леко влюбена как ще се държи, но нейната броня е трудна за пробиване.
Преценката й за Натали беше абсолютно точна и много впечатляващо я описа, според мен.

За Лили нямах добро първо впечатление, но тази вечер ми хареса. Изглежда много осъзната и доста сериозна и умна.

Не ми хареса как редактора нападна горкия Пенко, това си беше излишна психическа атака. Тушев да се прави на морален стожер ми дойде в повече лицемерието му. Освен това Пенко беше прав, че черната раса има генетични превъзходства над бялата по някои показатели, но понеже няма дар слово, не можа да се изрази добре и запецна.

Новото момче ми харесва. Мисля, че от продукцията са го накарали нарочно така да вика определени момичета за срещи. Държеше листче в ръцете си и оттам им четеше имената. Микеле много се изложи.

Габриела ми е много красива. Гласът й е страхотен, алтов  дълбок женски глас. В музиката са много редки и ценни такива гласове. Микеле не й подхожда.

# 2 185

Ееее, тук във форума е лесно - пишеш го в подписа и след всеки твой пост ще го прочитаме. А тя милата няма такава опция, затова го повтаря по 5 пъти във всеки епизод - сакън да не го забрави някой.

п.п. Чудя се как не е изискала от предаването, като я дават на синхроните, отдолу под името й да пише "Говори 5 езика" Joy

Хаха да, можеше да й го напишат под името, щеше да е велико.  Тя трябва да си го направи на био в инста, да не изпусне някой.

# 2 186
Пенко: "Ако искам да преплувам Атлантическия океан, какво ми трябва - плавници!" Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Не мога да спра да се смея. Това го каза, по повод, че Габи не си е взека обувки за пясък, ами с тия токове!

От Лили очаквах повече, дано го прави заради себе си, не заради Габи. Имам предвид убежденията кой е по-подходящ за Натали.
На бат ви Пенко не му трябват плавници. Той си е шамандура.

# 2 187
  • София
Габриела защо приема лично казаното от Натали по адрес на Шерминката? Те да не са едно цяло, че изказването ѝ срещу Натали беше в 1лице мн.ч. - "Какво си мислиш като ни обиждаш" и т.н.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 01:12 от dechy

# 2 188
Шърмѝ (по Кукушев😁) е като Антонио Ресио - търговец, не чистя риба. 😆😆😆
Шърмѝ - от Исраел, говоря 5 езика и за мен се пишат сюнети.

# 2 189
  • София
Лили се ядоса, защото може би искаше тя да даде роза на Орлин. Да не би да го е направила от самарянство. Опита се да манипулира Натали, но се радвам че тя не й се върза. И не мисля, че последната е искала да обиди Шермин с този въпрос. Винаги са ми били противни хора, които говорят както си искат, но ако друг го направи, реагират като ощипани. И Габи, и полиглотката сипят обиди и подигравки наляво-надясно, а в този въпрос не видях нищо подобно. Завистта е към Натали, защото двама нормални и свестни мъже я харесаха, а те трябва да се задоволяват с тъпия доктор и разни малоумни батки с ланци. Дениз и аз хич не я харесвам, няма и да я харесам никога. Вълкът козината си мени... Много грозно реагира Микеле, какви бяха тези закани. А, забравих - много ми хареса как насолиха расистките изказвания на Пенко. Хубаво е, че някой от предаването изказа така категорично позиция.

Общи условия

Активация на акаунт