🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 247
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 220
Доста е арогантно от страна на Лили да се смята за голям експерт, сякаш тя с нещо е показала досега, че превъзхожда мяукащото момиче, и да й налива акъл. А тя дори много я слуша. Не, че аз харесвам онзи мазник, дори никак, но нека всеки си прави своите избори, все пак. И колко бяха шокирани всички други квачки после, че онази взе самостоятелно решение и не се остави те да я манипулират. Голям шок!

А това, как Калоян я гледал по-топло, беше върхът на тъпотията 😊. Винаги ме е учудвало как има хора (и то в България, където сигурно 88% сме с кафяви очи), които си мислят, че някой ги гледа много топло или тъжно. Ами не, просто погледът му е такъв — топъл. Голям смях, но разбираемо, мен като ме погледне някой със сини очи, мозъкът ми се парализира и  понякога забременявам, така че не ми е и на мен място да се подигравам.
Калоян е по-красив, очевидно е, и си я хареса доста. Горкичкият,  вярвам му, че е шокиран и втрещен, че някой би предпочел друг вместо него. И аз, ако изглеждах така, щях да съм в шок. Но още на първата им среща тя някак му бягаше, поне на мен така ми се стори. Не му вярвам, че се е отказал напълно от нея, рогат добитък не се отказва лесно, по-скоро тя трябва напълно да го игнорира него, че той да се откаже фор риъл.
Защо вкараха още един фитнес батка, същия като другия, но по-друг, ужас. Това на италианото ще му е един проблем гранде! Веднага започна да мърда дясната гърда. Че и лъв бил, италианеца, ще стане грозно, ще стане страшно, и всички около него ще изглеждат зле, освен ако не си станат аверчета със себеподобния…

# 2 221
Идвам да ви кажа, че Шермин говори пет езика, ако някой е забравил. Trollface
Розите на Габи и Лили си бяха по сценарии, жалко за дечко Неди. "Доктора" е нелеп Joy, даже не ме дразни с малоумните му изказвания, то няма никой в тази глава. Joy Срещата му с Габи беше епична, само по срещи трябва да ходи този човек. Joy На мен Калоян ми е един такъв спрял, муден, глуповат, нещо не ми харесва.
Криси и Петър ми харесват като двойка, възпитани, обрани.
Джан Патладжан за какъв се мисли, от три дни я познава момата и вече агресира. От продукцията със сигурност ще се опитат да го изкарат от релси.

# 2 222
Емилито "преди"
Скрит текст:

# 2 223
Малко съм възпрепятствана последните седмици, затова не съм пускала нова тема - ще пусна новата преди следващите епизоди с нова анкета и визитки на новите.
Понеже не съм и чела много да ви питам - някой разбра ли Шермин колко езика говори? Не ми стана ясно. Trollface

# 2 224
Малко съм възпрепятствана последните седмици, затова не съм пускала нова тема - ще пусна новата преди следващите епизоди с нова анкета и визитки на новите.
Понеже не съм и чела много да ви питам - някой разбра ли Шермин колко езика говори? Не ми стана ясно. Trollface
Нямам представа, не е казвала. Пусни анкета, да се опитаме да познаем. 😁

# 2 225
Стероидите са направили Джани Родари агресивна батка.

# 2 226
5!!!!!!! Scream Scream Laughing
Ако може да се запише на корицата на темата!
Шермин владее 5 езика!
Щото може още някой да е пропуснал тази особено важна информация.

# 2 227
Емилито "преди"
Скрит текст:

Доста по-симпатична е била. На какво чучело се е издокарала, мале направо е тъжно.

# 2 228
  • София
Калоян има малко плашещо поведение, помня и някакви неадекватни изисквания към външния вид - избирал си ги по глезените ли беше. Какво е това you must lоve me поведение? Само, защото е харесал една жена, тя трябва да му откликне ли? Айде нема нужда. Малко като на малоумния доктор изказването, че бил направил жест към Габи и очаква тя да го спаси. Егати жеста, тоя човек явно не е правил никога нищо за някоя жена.

# 2 229
Шермилинго (много ми хареса това) дали ще проговори някой от останалите четири езика, които владее в предаването? Trollface

# 2 230
Шермилинго (много ми хареса това) дали ще проговори някой от останалите четири езика, които владее в предаването? Trollface
За да ни бъде досадна на пет, вместо на един език ли? 😁 Мерси съм.

# 2 231
За да ни бъде досадна на пет, вместо на един език ли? 😁 Мерси съм.

Искам да чуя как е на иврит "говоря пет езика, живея в Дубай и пътувам много" CryJoy

# 2 232
Направи ми впечетление, че на коктейла много от мъжете бяха с шарени ризи на цветя и приличаха на лелки. Това някаква нова мода ли е?

# 2 233
  • София
Шерминатора ме потиска с тези 5 езика, аз говоря още руски и английски. Пуснах сълза даже. Вчера може би го чух около 3 пъти да го каже, но със сигурност са много повече и е имало изрязване. Както броиха целувките на Алеко, може да предброят и тя колко пъти го е казала.

# 2 234
Калоян има малко плашещо поведение, помня и някакви неадекватни изисквания към външния вид - избирал си ги по глезените ли беше. Какво е това you must lоve me поведение? Само, защото е харесал една жена, тя трябва да му откликне ли? Айде нема нужда. Малко като на малоумния доктор изказването, че бил направил жест към Габи и очаква тя да го спаси. Егати жеста, тоя човек явно не е правил никога нищо за някоя жена.
Да и аз се чудех - аз ли нещо не съм добре /защото доста му се радват и тук вкл. колко симпатичен и добър бил/ или това момче се държи супер токсично, това поведение не е нормално според мен - познават се от два дни... а се държи се едно са във връзка и му е обещала нещо?

Направи ми впечетление, че на коктейла много от мъжете бяха с шарени ризи на цветя и приличаха на лелки. Това някаква нова мода ли е?

Да... не мога да схвана. Приличат ми на Коко Цирка всичките...

Общи условия

Активация на акаунт