🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 146 928
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 310
Не знам това дали е тя, но това се показа в Гуглето като питах за нея, снимката обаче не съществува в страницата, сигурно е кеш някакъв. Жената има характерно излъчване на определен етнос
Скрит текст:

# 2 311
Clouded, а кой е Петър , да не е Николай
Петър и разбира се Ивайло знам кои са, но кой е Николай?!?!
Да не би Николай да е Стамат?

# 2 312
Шерминаторката трябваше да е в сезона на Мартин - можеше да стане някоя драма с Даниела. А и си представям изражението му, като едната му меля за нови бижута, а втората - за нов часовник. 😁

# 2 313
Освен 5-те езика снощи спомена, че е помагала на възрастни хора от Холокоста, освен умно е и грижливо нашето момиче.

# 2 314
То има ли още живи, преживели Холокоста... Единици вероятно. Доживели да разчитат на Шермито.

# 2 315
Не знам това дали е тя, но това се показа в Гуглето като питах за нея, снимката обаче не съществува в страницата, сигурно е кеш някакъв. Жената има характерно излъчване на определен етнос
Скрит текст:
Ау, че противна. Не показвайте повече полиглотката преди езиците и корекциите.

# 2 316
  • София
Скрит текст:
Ау, че противна. Не показвайте повече полиглотката преди езиците и корекциите.

Защото след корекциите е станала Василиса Прекрасная. Имам чувството, че я е страх да не кихне или да не се спъне, че ще вземе да се разпадне.

# 2 317
То има ли още живи, преживели Холокоста... Единици вероятно. Доживели да разчитат на Шермито.

Именно, ако има живи те точно при Анчето ще отидат... момичето не е по-малко врътнато от Емили. Чак не се усеща като се излага.

# 2 318
Clouded, а кой е Петър , да не е Николай
Петър Данов, актьорът, който се занимава с Кристина. Николай нямаме тук, да не се обърка с Диви и красиви? Grinning

# 2 319
Анчето помага на преживелите Холокоста, като им се показва и те виждат,че има и по-страшни неща на тоя свят

# 2 320
Надявам се на Шермин другите 4 езика да са ѝ по-добри от английския…
Скрит текст:

# 2 321
  • у нас
Скрит текст:
Направо не мога да повярвам, че е тя.

# 2 322
Не е тя това. В Гугъл като пусна снимката ми излиза като име Нефиз Мехмед. Била жена на бившия на Софи Маринова.

# 2 323
Казах, че не знам тя ли е, затова копирах с текста и обясних, че снимката я няма, и статията я няма, и няма инфо кое е тази, само снимката и текста под нея.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 17:37 от DiaMia

# 2 324
  • София
История на ухажването - 45 години разлика Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт