🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 205
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 295
Новото момиче, което ще влезне в следващия епизод ми изглежда много много познато, но не мога да се сетя откъде. Не изглежда да е Галена Назърова, която също предстои да влезне.
Скрит текст:

# 2 296
Туй видели ли сме го? Отвратяващо... 😁
Скрит текст:

# 2 297
Аз чакам да ги съберат в стая - малка и задушна и да пуснат видеото от прането на Емили и Красимирчо, а Шерминчо да се възмущава на 5 езика.

Като види клипа, може да проговори и на още 5 езика, които до този момент изобщо не е знаела, че владее Joy

# 2 298
Диа, тези сторита ги беше качила миналата седмица, след като излъчиха “прането”. Имаше и още няколко сторита в същия стил. Няма какво да се преструва - жегнала се е, защото една обикновена мутричка я направи на глупачка в национален ефир, при всичките ѝ претенции.

# 2 299
Туй видели ли сме го? Отвратяващо... 😁
Скрит текст:

Леле, само може да се радва, че е говорила с него. Ще каже човек, че кралска особа е влязла в Ергенът. Може би иска да каже, че безплатно се е докоснал до нея....
Момичето страда от някаква нейна си мания за величие, ама толкова страда, че наистина си мисли, че е нещо невиждано. Няма ли да излезе някоя снима преди корекциите да я видим какво е било преди това.

# 2 300
Аз сега си мисля, тя сигурна ли е че владее само 5 езика. Някак малко ми се видят за такава височайша особа.
Турски и български е научила в яслата, после инглиш всеки от нейното поколение владее, няма как тубата и тиктока. Та останаха само руски и иврит. Не, не малко е, такава високопарна особа с такова "ниво" не може да владее само 5 езика, аз си мисля че тя владее повече, но скромничи с нас.

# 2 301
  • у нас
Не мога да разбера какви са тези рокли. Всичко им се вижда, по-добре да са без тях. И какви гърди само... На Габи са ми отврат. Хората си намалят бюстовете, тези си слагат като не видели. Само за някой по*но индустрията и за същите сайтове са.

# 2 302
Сега и потърсих ИГ- на инфлуенсър да му е заключен профила е много странно или има професионален?

# 2 303
Няма абсолютно никакъв шанс случката между Емили и Красимир да остане тайна, просто чакат удобния момент, както стана и с доктора.
Diavolo, добра идея ми даваш, но тъй като ще сложа със сигурност и анкета за двойките, няма да слагам всички участници в анкетата, а и няма смисъл. Добавете, моля, комедийни образи, ако пропускам някой:
Емили
Валентин
Габи
Доктора
Петър
Красимир
Шермин
*без значение е дали се смеем С тях или НА тях

# 2 304
Диа, тези сторита ги беше качила миналата седмица, след като излъчиха “прането”. Имаше и още няколко сторита в същия стил. Няма какво да се преструва - жегнала се е, защото една обикновена мутричка я направи на глупачка в национален ефир, при всичките ѝ претенции.

Като говорим за претенциите на Шермин - не мога да си обясня как може жена, която постоянно парадира със своя Хай левъл, с изискванията за Олд мЪни стайл по отношение на мъжете, която постоянно повтаря какви изисквания за часовници има, колко езика владее и т.н. да си постави такава прежда на главата. Половината момичета в предаването, които уж не са й на нивото, са с много, много по-добри и качествени екстеншъни от нея, а явно и по-добре поставени, защото това изпаднало влакно от преждата на главата й увисна още в началото на сезона.

Шерминче, знам, че четеш, нищо, че си Хай левъл, та да ти кажа - вземи оправи това чудо на главата си и сложи нещо качествено, че при всичките ти претенции, да си с този евтинджос на главата е направо смешно. То може и да не е евтинджос, но язък, ако е скъпо, пък изглежда, като купена перука от Али експрес/Тему

# 2 305
Clouded, а кой е Петър , да не е Николай

# 2 306
[img]//cdn.bg-mamma.com/O8Zl/vAEMO.jpg[/img ]Е, па баш си е истина.

# 2 307
  • Варна
Шерминатора освен купената коса трябва да обърне внимание и на гърдите.
И там трябва подновяване.

# 2 308
Шерминатора освен купената коса трябва да обърне внимание и на гърдите.
И там трябва подновяване.
Скъпи са мамопластиките, то да не е да си закачиш 2 фитила на главата. Спонсор трябва.

# 2 309
  • Варна
Clouded, а кой е Петър , да не е Николай
Петър и разбира се Ивайло знам кои са, но кой е Николай?!?!

Общи условия

Активация на акаунт