🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 155
  • 2 653
  •   4
Отговори
# 2 280
  • София
Кло,
Понеже акцентът е брутално върху хумора и то баш един такъв кринджав хумор, то моля задай въпрос в новата анкета за най-голям кринджар или просто кой участник ни разсмива най-много с поведението си (това не значи, че е положителен или отрицателен герой). 😀

# 2 281
Аз чакам Шерминатора да каже на Красимир, че трябва да се обреже, защото с такива е свикнала в Израел и Дубай. 😁

Аз пък чакам да му каже, че е крайно време да научи поне 5 езика, за да отговаря на нивото ѝ.

# 2 282
Аз чакам да ги съберат в стая - малка и задушна и да пуснат видеото от прането на Емили и Красимирчо, а Шерминчо да се възмущава на 5 езика.

# 2 283
  • Be realistic - plan for a miracle.
Габи не твърдеше ли в онзи сезон на Ергена, че няма смисъл да се тренира и да диетува, защото просто отива, прави си липосукция и е топ маце?
Задникът й в наши дни не е съгласен.

# 2 284
  • София
Сега видях, че следващата седмица ще излъчват Ергенът: Любов в рая и в четвъртък.
За петък не знам, все още не е излязла програмата.
Но ще има Ергенът: Любов в рая от понеделник до четвъртък от 22:00 до 23:30 ч.
Според мен нарочно са сложили още един епизод на Ергенът (потенциално и втори в петък, ще видим утре), защото следващата седмица в четвъртък (последен редови епизод) и петък (финал на живо) ще са последните два епизода на Диви и Красиви. Но само спекулирам.
Ще видим след това дали ще се върнат пак на стандартните 3 епизода седмично.

# 2 285
Много се е опупкала Габка...
А на Натали за танцьорка в тая синя рокля и беше доста плоско дупИто.

# 2 286
Не знам, аз все още съм 50/50 за Шермин. Сигурна съм, че е гнила ябълка, нормален човек няма да се докароса така, но пък по интервюта, а и в предаването има доста добри съждения и изказ. Не че едното изключва другото, но е рядка комбинация. Може би израелските са по-като гейши, знам ли?

Минала е покрай гейша... сюнет, олд мАни, докато самата тя е облечена като от Shein, дрънка на евтино отвсякъде.

# 2 287
Искаш да кажеш, че гъзът ѝ не е брутален ли?

# 2 288
Еми не е. Увиснал е.

Извинете как е Ивайло днес, и колко езика говореше жената със закачена вълна на главата и дялан нос?

# 2 289
  • у дома...
Еми не е. Увиснал е.

Извинете как е Ивайло днес, и колко езика говореше жената със закачена вълна на главата и дялан нос?
За повишаване на нивото на общата култура на целокупното българско население - едва 5...

# 2 290
На Шермин/ по Кукушев- Сърми  “толкова много страни” ще се окажат Бг, емирство ДЮбай, Германия, Турция. Израел го слагам под съмнение, не зная защо.
Но коментарите ви за петте езика, обрязването и блуталния ..З много ме развеселиха. 😂

# 2 291
Амиии... не е! 😁 То и бруталният се видя, че не е баш брутален! 😆

# 2 292
А всъщност какво е брутален г@з?

Понеже и аз нямам корекции, и съм тотална невежа.

# 2 293
  • у нас
Снощи не можах да гледам епизода. Сега наваксвам.
Охоо, влиза нов мъж. Добре звучи.
Яд ме хвана на Натали. Как можа да даде на Орлин роза? Колко мозък да й наливат?
Съжалих Калоян. Добре, че го спасиха.

# 2 294
А всъщност какво е брутален г@з?
Валката наргилиста знае, ние не.

Общи условия

Активация на акаунт