🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 106
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 400
Ей, много лоша таз Натали, бе.
Един въпрос зададе и веднага влезе в игнор листата на прекроените.
Какво толкова е станало, не знам, пита си, а дали ще получи отговор е по желание на запитания.
Възможности за такъв много - като се почне от искреното: Не си харесвах носа, от еди кой си път се получи според вкуса ми. Мине се през: Това не ти влиза в работата. И се стигне до това да отговори на въпроса с въпрос: Ти целиш да ме засегнеш ли?!
Аз бих отговорила според настроението си, но вероятно, ако бях заподозряла подмолност в питането, бих отвърнала, че не искам да обсъждам въпроса и точка.
Може би подхода на Наталито беше неправилен. Ако беше започнала с: Шермин, гледам те и виждам колко си красива, имаш прекрасен нос, естествен ли е или коригиран, иска ми се да имам такъв. Моля те, ако е корекция, сподели ми кой е вълшебника направил това произведение на изкуството, макар да съм сигурна, че и преди това нослето ти е било красиво, лесно е било, когато изначално имаш хубави гени. Joy
Пп Ей тогава щяха да я разкостят, защото щяха да видят лицемерие в действие. Истинско и неподправено. Те това щеше да е жива подигравка. Joy

# 2 401
Ето ви я мама Шерминова… Крушата май не е паднала по-далеч от дървото.
Скрит текст:

Уааауу, тя наистина много готина мамата! Прилича ми на Айда Фийлд, жената на Роби Уилямс, която също е туркиня.
Жената има корекции, но има и генетична база, на която да изпъкне красивото след дозирано вмешателство.
Шермин е взела повече прилика  от баща си явно, но иска изкуствено да се доближи до образа на майка си.

# 2 402
На племенника ми жена му и едната ми сестра са точно такива - джаста праста. Обаче сестра ми никога не би казала нещо с цел да те уязви, просто си е такава - като дете любопитна и говори без заобикалки. А другата... змийче! Нарочно така ще каже нещо съвсем невинно уж, на по най-гадния начин. Та всякакви хора има, но си личи когато е от заплес и кога е преднамерено, а уж ей така от наивност.
Не мисля, че при Натали беше от чистосърдечност.

Съгласна съм. Всеки който се е сблъсквал с такива подмолни женици, които уж правят невинни коментарчета би потвърдил.
На мен не ми се спори, но със сигурност има много такива жени и действат точно по този начин.
За Натали, ще видим по натам, вероятно ще си покаже истинското лице в един момент.

# 2 403
Майката на Шермин изглежда доста добре и стегната в тялото, Шермин няма никакъв мускул, включително и в черепа.
Натали може и нарочно да е задала въпроса, но пък не е неуместен.
Габи докато и обясняваше на другата сутрин на масата пък така и бяха изпъкнали устните и с леко синкав цвят, че и аз бих питала това нарочно ли е или грешка на лекаря. Та те са се обезобразили и се сърдят, че ги питат. А бюстовете им са като на някоя кърмачка след 5-то раждане.

# 2 404
Абе всеки който е взел дадено решение за себе си го отстоява, и се опитва да втълпи на останалите , че е по-висш. Тези с бол корекции наричат естествените жени - неподдържани. Вкарали са средства бол (с мъка изкарани...ходенето с чички не е за всеки) , и държат останалите да им цъкат и припадат. Жените , които не са тръгнали по този път, пък искат да натъртят на всеослушание, че оная там е изкуственяк . Едните подхвърлят гаднички коментари- ама ти защо не си оправиш (зъбите, очите , устните , носа , с явният намек- грозна си направи нещо ) , другите отговарят с -туй как си го направила , с явния намек , пък моето си е естествено . А истината е , че на мъжете въобще не им пука, пред направени ще казват , че харесват поддържани, пред другите другото, а целта винаги ще е един безплатен сюнет Joy

# 2 405
  • софия
Влитам в средата от нищото да похваля Тушев. Не съм вярвала, че мога да се изкажа положително за тоз човек, но ей на, случва се.
 Кастът е един път, начина по който насочва прожекторите и ги окарикатурява също. Супер забавен сезон. Като нов прочит на криворазбраната цивилизация са ми.
 За музикалния редактор, там няма промяна. Мръсен топ. Толкова си чаках щурците и си ги дочаках, хахах.
 Буквално надмина очакванията ми, бях на косъм да не му дам шанс на това риалити. Добре, че са Дечо и Туджарката, навиха ме и не съжалявам.

# 2 406
За Неделчо и Натали -откакто Неделчо се ожени, не е същия човек . Много му влия Ния Косара. Според мен тя не харесва Натали и го е прехвърлила на него . Габи и Шармин и Лили не я харесват,защото е естествено красива, без корекции и защото мъжете я харесват. Това е. И й се получава, без да се напъва. А Лили с какво право се бърка в изборите на друг човек, не знам. Че и се сърди. Има късмет, че Натали е малка и несигурна , друга би я навряла  където й е мястото.

# 2 407
На мен не ми направи лошо впечатление въпросът, а когато започна “такава съм си, малка съм” и да цупи устнички.

# 2 408
Браво на Емили! Малко ред флаг да усети и веднага е аут JoyJoy

Може би любимата ми част от епизода беше как Джан Микеле разтанцува гърдичките пред камера, докато злобееше на синхрони JoyJoyJoy

# 2 409
Мен също не ме подразни въпросът и “Отдел пластмаса” малко преиграха, но въпреки това Натали изобщо не ми е мила и невинна. Най-голямата позьорка е. Добре са я надушили (не че те не са същите).

# 2 410
  • В Града на Липите
На мен не ми направи лошо впечатление въпросът, а когато започна “такава съм си, малка съм” и да цупи устнички.
Точно! И на мен това ми направи впечатление. Тя въобще не се впечатли от откровената атака на Габи! Даже изглеждаше така все едно се кефи. Ако беше някой малко по-невинен щеше да се притесни, че и да подсмръкне драматично. Натали в момента се държи, като Косара. Всички пърхат около нея, докато накрая не разберат, че совата е обикновена гарга.
И все пак на фона на половината "дами" тя е от отбора на нормалните.

# 2 411
Аз не мисля , че е ангел , или майка Тереза . Но и не мисля че е простакеса , интригантка и изпълнена със завист жена , която се прикрива под фалшив образ. Не зная защо и се приписват качества , за които тя реално не претендира. Нормална модерна пикличка

# 2 412
Със сигурност Неделчо има повече акъл от събралите се, така че не знам какво общо има как изглежда, не е казал, че са грозни.

# 2 413
Аз не мисля , че е ангел , или майка Тереза . Но и не мисля че е простакеса , интригантка и изпълнена със завист жена , която се прикрива под фалшив образ. Не зная защо и се приписват качества , за които тя реално не претендира. Нормална модерна пикличка
Съгласна, освен с подчертаното. В СМ от много време явно се изживява като коуч, дава съвети за самочувствие, любов и нам кво си още. Та, коя е Натали? Невинното малко момиче, което не може да избере? Или отраканата инфлуенсърка, която с кеф обсъжда връзки и секс като някакъв експерт?

# 2 414
Мен също не ме подразни въпросът и “Отдел пластмаса” малко преиграха, но въпреки това Натали изобщо не ми е мила и невинна. Най-голямата позьорка е. Добре са я надушили (не че те не са същите).

Те краставите кучета се надушват от далеч. Grinning Grinning

Със сигурност Неделчо има повече акъл от събралите се, така че не знам какво общо има как изглежда, не е казал, че са грозни.

Попринцип и аз не знам за какво го обиждат, събрали са се в подкаст да коментират. Неделчо има много по-обективно мнение според мен, Туджаров ми е нетърпим. Той освен да облизва задниците на ергенките и ергените и да е 'политкоректен' мнение не изразява...

Общи условия

Активация на акаунт