🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 146 895
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 325
Тази година някой гледа ли Надкаст? Ако да, има ли интересни неща от кухнята? Преди съм ги гледала, но напоследък всичките им епизоди са по 2-3 часа и нямам нерви.

# 2 326
Тя български не знае, използвайки “отвратяващо” ти чужд език искаш да владее перфектно. Очевидно и турският и куца, иначе нямаше да използва сЮнет, вместо сонет.
Скрит текст:
Надявам се на Шермин другите 4 езика да са ѝ по-добри от английския…
Скрит текст:

# 2 327
Не знам какъв турски говори, но предполагам, че го е научила от баща ѝ, а в ловешко говорят на специфичен диалект. Има много остарели думи и т.н. Ще се разбере с хората в Турция, де, но мисълта ми е, че не е книжовен. Ще звучи като думата “отвратяващо”. 😁

# 2 328
Ловешко е някакъв квартал в иСраел предполагам, “дамата” нали е от там 😂
В интерес на истината нашите турци и грам не ги разбират в съседна Турция. 
Не знам какъв турски говори, но предполагам, че го е научила от баща ѝ, а в ловешко говорят на специфичен диалект. Има много остарели думи и т.н. Ще се разбере с хората в Турция, де, но мисълта ми е, че не е книжовен. Ще звучи като думата “отвратяващо”. 😁

# 2 329
Ето ви я мама Шерминова… Крушата май не е паднала по-далеч от дървото.
Скрит текст:

# 2 330
Тя по-добре от дъщеря си изглежда, има издължено лице.

# 2 331
Ловешко е някакъв квартал в иСраел предполагам, “дамата” нали е от там 😂
В интерес на истината нашите турци и грам не ги разбират в съседна Турция. 

Ловешко беше в Исраел, да. 😄

# 2 332
  • София /Абсурдистан
Уважаемата полиглотка трябва да знае, че някои хора знаят и повече от 5 езици. Аз като ходех на езиков курс в ИЧС-то едно време, в една от почивките попитахме учителката ни колко чужди езици знае добре писмено и говоримо и тя каза 7, като един от тях е унгарски. Завършила е три различни филологии. Та то не е като да ги учиш в махалата.

# 2 333
Уважаемата полиглотка трябва да знае, че някои хора знаят и повече от 5 езици. Аз като ходех на езиков курс в ИЧС-то едно време, в една от почивките попитахме учителката ни колко чужди езици знае добре писмено и говоримо и тя каза 7, като един от тях е унгарски. Завършила е три различни филологии. Та то не е като да ги учиш в махалата.
Вземи си думите назад! Никой не знае повече от 5 езика и никой не е пътувал повече от Шермин.

# 2 334
  • София /Абсурдистан
Тъй де … Simple Smile

# 2 335
Някой питаше за очилата на Кристина. Тези още повече приличат на нейните.

# 2 336
Clouded, а кой е Петър , да не е Николай
Петър Данов, актьорът, който се занимава с Кристина. Николай нямаме тук, да не се обърка с Диви и красиви? Grinning
Оо да , но той не е особено забавен. А Николай , вече и аз не знам с кого го бъркам , с Ивайло който е бургаския мистър Варна.

# 2 337
  • София
Ето ви я мама Шерминова… Крушата май не е паднала по-далеч от дървото.
Скрит текст:

И мама се е пипала - вежди, нос, устни…..  Но поне е било с мярка и резултата е в пъти по-добър от този на дъщеря й.

# 2 338
Майка й изглежда по-добре от нея.
Днес няма епизод нали?

# 2 339
  • София /Абсурдистан
Мамата и бюст си е сложила, но има мярка.

Общи условия

Активация на акаунт