🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 998
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 460
  • Варна
Не обичам когато някой се плюе, а друг се възхвалява и ми стана интересно и разгледах инстаграм на Натали.

За мен има филър в горната устна заради лека асиметрия. Много добре се е получило и добре, че го е направила.

Има по стари снимки на които филъра в горната устна или е повече количество или пресен и лесно се вижда.

Сега е по добре.

# 2 461
На мен единственият истински противен участник е този доктор с расистките изказвания  , Краси визуално ми е супер противен , язък и за претенциите на Шермин 😀

# 2 462
  • София
На мен единственият истински противен участник е този доктор с расистките изказвания  , Краси визуално ми е супер противен , язък и за претенциите на Шермин 😀
Просто сърце не ми дава да нарека доктор, това същество Пеньо, което е еманация на простащината, а се оказа и на простотията... ниЗък  откъдето и да го погледнеш...

А колкото до Шермин и избраника и, те взаимно си осигуряват рози, докато влезе някоя/някой, който да им поднесе повече от това, което имат сега... ама ако не влезе, утехата е, че може да са финал... поне... Joy

# 2 463
  • Варна
А косата на Шерминатора защо е такава? Отпред е като присаждана?

И аз това се чудя. Много странна и сплескана коса има.

# 2 464
  • Melmak

Самата й коса отпред около ушите е като фалшива. Имаше един план по-отгоре и пътя й се видя сякаш косата й е рядка. Подозирам, че дължината идва от екстеншъни. Предишното й участие в предаването също това ми направи впечатление.

Този “доктор” да не знае много, защото не знам той къде би си хвърлил сопола, ама и той не е умил зорите… прилича на кюрд.
Трябваше да е изгонен “дисциплинарно” така да се каже.
Самочувствието на Калоян някак ме дразни.

Краси на външен вид е ок, малко балкански мачо, ако махнем гадния стил и ако не си отваря устата не би бил грозен. Проблемът е, че в книгите, които твърди, че е чел за културизъм, явно е пропуснал да прочете, че се тренират и крака. Аз харесвам по-големи мъже като възраст и Краси има една зрялост на външен вид. Пак казвам, докато мълчи нещата са ок. 😁😁😁😁😁

# 2 465
Пльок и от мен в темата. Не съм ви изчела, навярно ще повторя доста от нещата, които сте изкоментирали вече.
Емили е тотална кукувица. Но според мен играе някаква роля. Може и да е нинфом... ?

Натали ми е симпатична, но много мила, не е много нормално и сякаш прикрива нещо.

Васил и Петър са ми симпатяги за сега.
Орлин симпатяга, но оставам неутрална за сега към него.
Шармин и в миналия сезон, не можех да я трая....Откъде вади тези претенции това момиче ? Навярно е свикнала да бъде обградена от евреи и араби, тъй като тези и номера не виждам как ще вървят пред един европеец например ? Била с германец ? Ми ако се казва Мехмед или подобно, може Simple Smile)).

Пеньо лекаря е пълна дупка. Расист и прост като налъм. Какъв лекар е този, не ми го побира дори акъла.

Габриела ТУТАН КАМиона, хаха продължавам да не мога да я дишам. Простото си е просто, дори малко да си се кротнала, продължаваш да си с една гънка мозъче милата....
Дениз се прави на дева Мария, много ми е смешно...А защо каза, че е от София? Тя не беше ли от дълбоката провинция също ?

# 2 466
  • Melmak
Денизчето се прави на яко морална, как Емили се чекне. Все едно не я знаем с Ицо стоте манекенки.. той как унижаваше всякакви такива евтини момиченца…
За мен Шармин е жрица. Просто има претенции за голямата работа, но съм сигурна, че е заобиколена от араби и евреи е, защото е под наем.

Гледах един клип на Дарислав, казваше, че Пенчо (или там както се казва) не е член на БЛС и явно не може да практикува.

# 2 467
Дениз се прави на дева Мария, много ми е смешно...А защо каза, че е от София? Тя не беше ли от дълбоката провинция също ?
Дениз си е от София, като беше в Черешката живееше в някакво скромно апартаментче в Люлин със семейството си. Били са в един клас с Лили Естер, която също е от София.

# 2 468
Това шъда е от много езици дет владее и ултра големия мозък, придърпва и пиргите към скалпа.

# 2 469

Да, линията на косата й е супер странна. Особено като се върже на опашка си личи много.

# 2 470
Тази година сами ли се обличат? И сами се гримират и фризират?
за дрехите не знам, но прическите изглеждат като те да си ги правят.

# 2 471
  • Melmak
Тази година сами ли се обличат? И сами се гримират и фризират?
за дрехите не знам, но прическите изглеждат като те да си ги правят.
И на мен така ми се струва. Преди (гледала съм 1,2 и 3 сезони) имаха някакъв набор от рокли, дали някои от хубавите роклета не бяха на Стоян Радичев? Особено за финалите? А сега все едно от шейн са се облекли всяка, колкото си има акъл и вкус.
Като цяло преди не ми харесваше това с помпозните рокли, тук ми харесва малко по-нормално да се обличат. Ама някои просто не могат. Емили няма да коментирам. Напомня ми на една позната, която нещо преживя не знам какво, но си загуби акъла, а беше млада. Изби я на нинфомания и неадекватно поведение. Няма да навлизам в подробности, за мен не е смешно. Това момиче има проблем и образът ѝ се експлоатира.

# 2 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен и дрехите са им тяхни. То едни парцали,едни евтинии,но определено са си тяхни. И обувките им.
Габриела се облича много добре.Моята любимка и съжалявам,че се лепна за онова комплексирано келешче Джани   .

Габи джукестата ми хареса това,че седна на масата и каза на Натали какво мисли за нея, ей така,право в очите. Това не харесвам,ти си такава за мен,ти си онакава.. Не е лаладжийка,която само плюе зад гърба й,а пред нея лицемерничи.
Иначе е ужасно агресивна и се бута там,където не й е мястото между чужди разговори и взаимоотношения.Например драмата с носа я направи тя,а въпроса дори не беше насочен към нея..

# 2 473
Сега чета по коментарите на надкаста и пишат, че в Плевен била всеизвестна информация, че “доктор” Пепи не е никакъв доктор.
Една от жълтурките е пуснала статия, че Пенко бил дограмаджия… Не знам дали е вярно, но определено не е лекар… Иначе в търговския регистър го има като ЕТ (вече заличен) - като предмет на дейност са вписани авторемонтни и автотенекиджийски услуги.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 18:58 от Lilly_85

# 2 474
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ахахаха..този пък много на едро лъже.
Къде дограмаджия,къде лекар. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт