🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 937
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 445
Само вторник и сряда ли ще излъчват? Много неадекватно решение ако е така. Сериалите ако ги излъчват два пъти седмично кой ще ги гледа, то се губи нишката
С толкова риалитита , нека са по -нарядко, че след някой друг ден и ние ще ги наричаме  Ивайло
Някой да ми каже съществуват ли вече нетатуирани българи ? Ако видя мъж или жена без татуировка започвам да си мисля, че им има нещо. Аз нямам никакви татуировки и явно в мен е проблема.
Е, съществуваме, повечето хора около мен са без татуси, ама сме си по-дърти.😅
Тъй тъй, по наше време имаше лами с 5 глави , сега са с пет езика. Хайде отивам да си нарисувам нещо с химикал, да не съм извънземна

Да, съществуват млади българи без татуси ,има и  такива , едните са  кръводарители  ( както Роналдо впрочем ) .Други - може би не искат да се рисуват или ги е страх .

# 2 446
Сега чета по коментарите на надкаста и пишат, че в Плевен била всеизвестна информация, че “доктор” Пепи не е никакъв доктор.
Ох, отдъхнах си! И какво е това Пепи, Д-р Пи и прочие. Пенко се казва господинът, тъпо, но факт.

# 2 447
  • Melmak
Тази година сами ли се обличат? И сами се гримират и фризират?

# 2 448

Да, съществуват млади българи без татуси ,има и  такива , едните са  кръводарители  ( както Роналдо впрочем ) .Други - може би не искат да се рисуват или ги е страх .

За да си кръводърител татуировката ти трябва да има давност. Аз имам, и дарявам редовно.

# 2 449

За да си кръводърител татуировката ти трябва да има давност. Аз имам, и дарявам редовно.

О, така ли е в БГ ? Научих нещо полезно , коментирайки тези хахавели . Аз не знаех , просто гледах интервю преди години на Роналдо и на въпроса защо няма татуировки , той отговори ,че е  за да продължи да дарява кръв .

# 2 450
  • България

Колко време трябва да е минало от направата на татуировката?

# 2 451

Да, съществуват млади българи без татуси ,има и  такива , едните са  кръводарители  ( както Роналдо впрочем ) .Други - може би не искат да се рисуват или ги е страх .

О, така ли е в БГ ? Научих нещо полезно , коментирайки тези хахавели . Аз не знаех , просто гледах интервю преди години на Роналдо и на въпроса защо няма татуировки , той отговори ,че е  за да продължи да дарява кръв .
О, така е в БГ. И не само.

Да, съществуват млади българи без татуси ,има и  такива , едните са  кръводарители  ( както Роналдо впрочем ) .Други - може би не искат да се рисуват или ги е страх .

Колко време трябва да е минало от направата на татуировката?

За България 6 месеца, в САЩ - последно 3 месеца.

# 2 452
Лили и Натали се познават, то се видя. Лили беше така настъпателна първо заради това, второ защото Нати беше много объркана и трето - защото явно там изобщо не харесват Орлин. Не виждам скрити мераци нито към Орлин, нито към Калоян от страна на Лили.

# 2 453
Франкенщайн булките не могат да се на злобеят, че естествено красиво момиче  като Натали без силикон, ринопластика, филъри и екстеншъни се радва на такова мъжко внимание. Ще пукнат от завист милите.

# 2 454
  • София
За Неделчо и Натали -откакто Неделчо се ожени, не е същия човек . Много му влия Ния Косара. Според мен тя не харесва Натали и го е прехвърлила на него . Габи и Шармин и Лили не я харесват,защото е естествено красива, без корекции и защото мъжете я харесват. Това е. И й се получава, без да се напъва. А Лили с какво право се бърка в изборите на друг човек, не знам. Че и се сърди. Има късмет, че Натали е малка и несигурна , друга би я навряла  където й е мястото.
Нито е толкова малка, нито пък е несигурна, напълно овладяно слушаше Габи и само леките изпуснати  мимики показваха, че е постигнала това, което е целяла /точно затова никъде не би я навряла/... И хич не и дремеше, кой какви заключения ще си направи, важно и е да отстреля конкуренцията /все пак някой може да не е забелязал ремонтирания нос/, а и най-вече  как тя самата изглежда на аудиторията отвън.
Едно наистина невинно и наивно малко момиче би се смутило и много искрено и дори многословно би се оправдавало дори, докато е сигурно, че е разбрано правилно.
И откъде накъде жена, която не си е правила корекции непременно да е добричка и наивна? Съвсем друг е въпросът, че част от "красавиците" във формата така са се окарикатурили, че е страшно за гледане. 

Дяволче е това момиченце и така добре играе невинност, че дори жени с опит биха и завидели.
Разбира се, това е мое мнение и "ще си посипя главата с пепел" накрая, ако не съм права... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 455
  • Варна
Франкенщайн булките не могат да се на злобеят, че естествено красиво момиче  като Натали без силикон, ринопластика, филъри и екстеншъни се радва на такова мъжко внимание. Ще пукнат от завист милите.
Закача си една ужасно грозна провиснала коса за опашка.
Това не е ли вид екстеншън, моля?

# 2 456
Хахаха, какви неща пишете. Давността на татуировката не е, заради самата татуировка, а заради инкубационния период на хепатита. Не че някой те пита кога си си правил татуировката или платените кръвни банки много го спазват.

Айде бе, едва ли чак толкова невинно си върти дупето по чалготеките. Натали си е лисица, баш Айлин, но Айлин ми е по-хубава.

# 2 457
  • Melmak
А косата на Шерминатора защо е такава? Отпред е като присаждана?

# 2 458
На мен също Айлин ми е много по-хубава , Натали е симпатяга , аз не разбрах дали със злоба го каза иши просто пита .

# 2 459
Наивните и невинните са си вкъщи , не са тук . И няма нищо лошо ,че са дошли кой за любов , кой за известност , кой от скука .Иначе ние с какво ще се забавляваме ? Но е факт ,че Натали е естествена хубавица и мъжете я налазиха , което раздразни другите ъпдейтнати малко или много мадами .Може и да е невинно , може и да е нарочно, това с носа на'' лингвистката '' . Нека се заяждат , да има шоу .Но на мен не ми хареса това групиране по двойки още 2 рия ден , сякаш се ожениха . Всеки си спасява ''половинката '' , за да остане по дълго на курорт .Няма фаворити ( ки ) , за които да се борят повече мъже или жени , няма искри  . Само с Калоян ( не ми харесва , тромав и бавен , това го състарява и го прави безинтересен , трябва да се събуди, защото иначе е хубаво и образовано момче  ) и с Орлин направиха малка интрига с избора на Натали .Ако не са простотията и пошлостта ,с които ни забавляват , няма друго какво да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт