🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 182
  • 2 653
  •   3
Отговори
# 2 160
Джани като каза, че е старомоден, не очаквах, че е от пещерните хора.

# 2 161
Джани като каза, че е старомоден, не очаквах, че е от пещерните хора.
Пичът е или е бил член на МЕЧ...

# 2 162
Хайде лека нощ от мен, дРами. Утре ще ви налайквам, че отдавна стигнах лимита. И не забравяйте - гъзът ви е брутален. 😘

П.С. Шермин говори пет езика.

# 2 163
Абе Емили ме кефи вече. Ще й говори за деца, да разваля играта, аааа айде край 🤣

# 2 164
  • софия
Какво каза Ивайло:blush: на Еми, че се вбеси. Не чух, тъкмо влизах

# 2 165
Дали иска деца и тя се ококори.

# 2 166
Какво каза Ивайло:blush: на Еми, че се вбеси. Не чух, тъкмо влизах
Ами не знаем на кое се възмути. Дали на ''да си напрайми клипчи двамътъ'' или '' колко дица иска да имаш'''.

# 2 167
  • here and now
На дИцата разбирА сА.
И Ивайло е аут.. Емито разписва пътните листи в този сезон...

# 2 168
Само вторник и сряда ли ще излъчват? Много неадекватно решение ако е така. Сериалите ако ги излъчват два пъти седмично кой ще ги гледа, то се губи нишката

# 2 169
Микеле се заинтересува от новия Стоян - кондиционен треньор. Ще го пита туй-онуй.
Лили го гледаше с възхищение, тя първа забеляза, че  има мускули.
Новият колко езика знае - и той 5-6? 37г. Колкото Краси?

Натали добре игра, със сърцето! И против  40 мин съвети на Лили! А въпросът за носа на Ана - според мен беше без да иска. Както децата си питат, без да мислят за последствията, а защото им е интересно. Но наистина прозвуча право в десетката за Габи и Сие. Но Габи вече не е толкова агресивна, колкото в Ерген2.

# 2 170
Пък Краси си намери кой да му извади кестените от огъня - Микеле. Не е чак толкова глупав той, знае правилата на уличната игра. Вече е старичък да излиза на младите лъвчета, но пък като подкокороса Микеле и хоп, Микеле е готов за бой.

# 2 171
Само вторник и сряда ли ще излъчват? Много неадекватно решение ако е така. Сериалите ако ги излъчват два пъти седмично кой ще ги гледа, то се губи нишката
А можеше и по-зле - само в понеделник, като нов сериал по HBO 😄

# 2 172
Май си в дръпнал Кристина за среща новият Стоян...
Това тук  до Петър с кестенявата коса новата мацка от идната седмица ли ще да е:

Скрит текст:

# 2 173
С толкова риалитита , нека са по -нарядко, че след някой друг ден и ние ще ги наричаме  Ивайло
Някой да ми каже съществуват ли вече нетатуирани българи ? Ако видя мъж или жена без татуировка започвам да си мисля, че им има нещо. Аз нямам никакви татуировки и явно в мен е проблема.
Е, съществуваме, повечето хора около мен са без татуси, ама сме си по-дърти.😅
Тъй тъй, по наше време имаше лами с 5 глави , сега са с пет езика. Хайде отивам да си нарисувам нещо с химикал, да не съм извънземна

# 2 174
Хареса ми, че Калоян е краен и затвори страницата "Натали".

Общи условия

Активация на акаунт