🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 253
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Melmak
В предишните сезони всичките имаха онлайн магазини… която не работи нищо.. онлайн магазин. И Пенко така. Не знам как си ги измислят.

# 2 476
Ахахаха..този пък много на едро лъже.
Къде дограмаджия,къде лекар. Rolling Eyes
Лекар на дограми. Джипи на стъклопакети.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 20:08 от Lilly_85

# 2 477
Сега чета по коментарите на надкаста и пишат, че в Плевен била всеизвестна информация, че “доктор” Пепи не е никакъв доктор.
Една от жълтурките е пуснала статия, че Пенко бил дограмаджия… Не знам дали е вярно, но определено не е лекар… Иначе в търговския регистър го има като ЕТ (вече заличен) - като предмет на дейност са вписани авторемонтни и автотенекиджийски услуги.

Ако това е вярно, направо не мога да си обясня какъв човек трябва да си, за да излъжеш, че си лекар, при условие, че 100% ще се разбере, че не е вярно. Едно е Натали да е танцьорка, пък да каже, че е хореографка - поне двете неща са близки, но тенекеджия/дограмаджия и т.н. да каже, че е лекар.......

# 2 478
Може да не е разбрал въпроса и да е отговорил, че детската му мечта е, да стане лекар. Joy
Невинен до доказване на противното Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 479
Сега чета по коментарите на надкаста и пишат, че в Плевен била всеизвестна информация, че “доктор” Пепи не е никакъв доктор.
Една от жълтурките е пуснала статия, че Пенко бил дограмаджия… Не знам дали е вярно, но определено не е лекар… Иначе в търговския регистър го има като ЕТ (вече заличен) - като предмет на дейност са вписани авторемонтни и автотенекиджийски услуги.

Ако това е вярно, направо не мога да си обясня какъв човек трябва да си, за да излъжеш, че си лекар, при условие, че 100% ще се разбере, че не е вярно. Едно е Натали да е танцьорка, пък да каже, че е хореографка - поне двете неща са близки, но тенекеджия/дограмаджия и т.н. да каже, че е лекар.......

Съгласна съм с лъжата за лекар, ама така като го гледам какъв умствен капацитет има, не се учудвам. 😄

# 2 480
Може да не е разбрал въпроса и да е отговорил, че детската му мечта е, да стане лекар. Joy
Доказано е. Щом го няма в регистъра на БЛС, значи не е никакъв лекар. Струва ми се вероятно да е учил медицина, но да не е успял да завърши.

# 2 481
Ако всички напишат истинските си професии, предаването ще се казва Любов в панделата...и без това и любовта им пандизчийска

# 2 482
Доказано е. Щом го няма в регистъра на БЛС, значи не е никакъв лекар. Струва ми се вероятно да е учил медицина, но да не е успял да завърши.

Чудя се как такова умно момче не би могло да завърши.. о. 😂

# 2 483
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изкарал една година медицина и видял,че няма капацитет.
Което не е никак трудно да се досетим с оглед какъв бастун е.

PhD по дограмаджийство. Smile

# 2 484
Пенко може да е  някой доктор хонорис кауза, пък ние тука да сме тотално сбъркали в тълкуването...

# 2 485
Да не се окаже накрая,че Пенко е дезертирал от психодиспансера ,и това да му е допирната точка с медицината?

# 2 486
Здравейте, включвам се и аз в обсъждането.
Ако помня правилно, Пенко във визитката си каза, че специализира за личен лекар. Тоест за мен е логично да го няма в регистъра, мисля че ги добавят след специализацията, ако преминат успешно. Разсъждавам си просто, пък и винаги гледам да вярвам на хората.
Ако е излъгал, че е лекар ще е много тъпо.

ЕмилитУ, мисля че си е напълно нормална и цялото и поведение е поза, за да бъде водеща фигура в епизодите. Има моменти, в които се "изпуска" и си говори изключително адекватно.

# 2 487
За Лили няма ли да вкарат някой мъж по неин вкус. Обича да съблазнява, да изкушава чрез движения ... 

И другата танцьорка-хореографка искам да видя ... в танц.

# 2 488
Ако помня правилно, Пенко във визитката си каза, че специализира за личен лекар. Тоест за мен е логично да го няма в регистъра, мисля че ги добавят след специализацията, ако преминат успешно. Разсъждавам си просто, пък и винаги гледам да вярвам на хората.
Не, обратното е. За да стане специализант, първо трябва да се впише в регистъра на БЛС и НЗОК да му издадат УИН. Пенко ги няма.

Специализантите не са студенти, а практикуващи лекари със статут на обучение и ограничена самостоятелност. Няма как да не са вписани, защото правят прегледи, издават рецепти и т.н.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 21:09 от Lilly_85

# 2 489
  • Варна
Може Пенко наистина да има диплома за Медицина, т. Е. Наистина да е доктор.

За да практикува професията си, трябва задължително да е член на БЛС. Но той може и да не работи като лекар все още.

От друга страна каза че специализира Обща медицина. Специализацията по тази специалност е повече практическо обучение, и по малко теоретично.

Това означава, че практиката му е към някой личен лекар, който има право да обучава специализанти. Следователно трябва да е член на БЛС, защото не е назначен като технически сътрудник, а като лекар.

Обаче, има и нарушения. Практикуват си без да се членове на БЛС.

Мисля, си че по излъга, че специализира. Това са му бъдещите планове 🤣. Затова го няма в БЛС.

Общи условия

Активация на акаунт