🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 313
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 610
Напомня ми на Пацо от Биг Брадър. Не знам дали не си приличат и по визия. И онзи се имаше за голямата работа. Този също. 😁😁😁
Недей така, Пацо е легенда! Grinning Този е просто тъп и даже не е смешен.

# 2 611
Мерси за пояснението! Идея си нямах, че има такава професия Simple Smile
Модерна е напоследък и има тънкости. В чужбина съм попадала на изключително скъпи места за наргилета и до голяма степен се дължи не толкова на това колко е луксозно мястото, а кой ги приготвя… Имат си техники как се смесва тютюна, как се поддържа оптимална температура и т.н. Ивайло обаче най-вероятно е далеч от това. 😁

Нямам нерви да доизгледам Александър и Царина, но след като първоначално ме издразни, всъщност се оказа доста забавна. С едно пиперливо чувство за хумор и акъл в главата. Мисля, че си отиват с него, изглеждат щастливи.

# 2 612
Модерна е напоследък и има тънкости. В чужбина съм попадала на изключително скъпи места за наргилета и до голяма степен се дължи не толкова на това колко е луксозно мястото, а кой ги приготвя… Имат си техники как се смесва тютюна, как се поддържа оптимална температура и т.н. Ивайло обаче най-вероятно е далеч от това. 😁
Сигурна съм, че е така, но Ивайло е далеч от стандарти... Между другото, преди седмица се върнах от Турция и мога да кажа, че приготвянето на наргилето е наистина изкуство. Вярно, че не съм пробвала, но като зрител на процеса мога да кажа, че и от това се прави шоу, както и че си иска майсторлък.

# 2 613
Изгледах Алек и Царина, ами много им личи възрастовата разлика!!

# 2 614
  • Варна
Неди каза нещо интересно. Свалил е 37 кг благодарение на помощта на Енджи Касабие.
За нея винаги съм си мислела не е ли всичко една огромна реклама и просто балон.

# 2 615
  • софия
Сигурна съм, че е така, но Ивайло е далеч от стандарти... Между другото, преди седмица се върнах от Турция и мога да кажа, че приготвянето на наргилето е наистина изкуство. Вярно, че не съм пробвала, но като зрител на процеса мога да кажа, че и от това се прави шоу, както и че си иска майсторлък.
Ооо имаше един период, когато в къши пушехме наргиле по-често. От Женския тютюни, въглени..
Може и аз да мога да, стана НАРГИШИСТ Blush
АМа аз не разбирам защо не вярвате, че Пенко е завършил медицина? Завършил е, щоо не?!
Вие не сте ли виждали тъпи юристи, инженери..?!!
Разсъжденията и поведението му е резултат на домашно възпитание и социална среда. А те по никой начин не пречат на учението. И ше си стане той един чуден, примерно... Ортопед (те много не говорят:blush:) Майтап, бе ортопеди
Категорично не са тъпаци в голямата си част медиците, но разбира се, че ще се намерят няколко като за Пенкови приятели.

# 2 616
Във фейса бях мярнала някакъв коментар - човекът потвърждаваше, че е учил с Пенко в МУ. Прякорът му бил “Пепи Тъпото”. 😂

# 2 617
А сега за домашно преведете "Пепи тъпото" на пет езика Joy

# 2 618
Изгледах Алек и Царина, ами много им личи възрастовата разлика!!
Аз нямам проблем с фактическа  разлика в годините. Но в случая прилича направо на Едипов комплекс.
Царина може да е умна, трудно ми е да преценя. При всички положения си личи, че не е куха лейка. Има някакво по-стабилно поведение и мисъл жената. Обаче си има излъчване на леличка. Ама щом им харесва така.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 22:04 от Linda*kiss

# 2 619
Аз не разбрах помакинята разбра ли че красо и емили бяха в банята с прането?

# 2 620
Аз не разбрах помакинята разбра ли че красо и емили бяха в банята с прането?
Още не е разбрала в предаването, но беше коментирала на стори в инстаграм

# 2 621
Ооо имаше един период, когато в къши пушехме наргиле по-често. От Женския тютюни, въглени..
Може и аз да мога да, стана НАРГИШИСТ Blush
АМа аз не разбирам защо не вярвате, че Пенко е завършил медицина? Завършил е, щоо не?!
Вие не сте ли виждали тъпи юристи, инженери..?!!
Разсъжденията и поведението му е резултат на домашно възпитание и социална среда. А те по никой начин не пречат на учението. И ше си стане той един чуден, примерно... Ортопед (те много не говорят:blush:) Майтап, бе ортопеди
Категорично не са тъпаци в голямата си част медиците, но разбира се, че ще се намерят няколко като за Пенкови приятели.
Тъпи юристи съм виждала и то много, ама не ме лекуват, налЕ... И кой каза, че истинските медици са тъпи? Имат моите адмирации.

# 2 622
  • here and now
Пуснах си Алеко и Царина. Харесват ми много, няма да доглеждам цялото.
Оствам си на мнението, че това е най-истинският ерген. Влезна за жена, не си хареса, не избра проформа, излезе и си намери.
Пожелавам им щастие.

# 2 623
Пуснах си Алеко и Царина. Харесват ми много, няма да доглеждам цялото.
Оствам си на мнението, че това е най-истинският ерген. Влезна за жена, не си хареса, не избра проформа, излезе и си намери.
Пожелавам им щастие.
Излезе и си намери.Joy Забрави да споменеш, че излезе с чест и достойнство...

# 2 624
  • here and now
А Виктор и Генча, дето "избраха" колкото да не е без хич, много достойни... и другите 3-ма от последния сезон...

Общи условия

Активация на акаунт