🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 176
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 595
Стана ли ясно как се казва бебето? Ксения може би. И мама приела ли е каката сърдечно?
Али я наричаха, не знам цялото име. Царина каза, че доста се е жегнала от думите на Ксения в предаването, защото все пак се отнасят ѝ за нея (май е колкото Маги). Но разбирала, че това е предаване, в живота се разбират добре и я харесва много, както и бащата на Алек.

# 2 596
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледам Надкаст докато си пия капучиното и чета бг мамма. Неделен релакс.
Наделчо (ергенчо) е добър гост,много меко върви видеото.Деликатен е, гледа да не обиди Емили,а истината е,че не може да я понася.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 18:37 от Adoralova

# 2 597
Тушев на Доктора такава лекция изнесе, а на Красо и Емили - нищо, че даже го излъчи.
Шерминката, която все в скута на Краси седи, как да е изпуснала такива моменти?

Според мен го пази за по-удобен момент и да ги изтипоса пред всички и да стане скандал

# 2 598
Нищо не пази Simple Smile Чака да види дали ще има развитие по темата. Няма да ги спира сега Simple Smile

# 2 599
  • София /Абсурдистан
Моля някоя добра душа да поясни какво е “ наргилист”. Това по повод бармана, който е и такъв.Пуши наргиле, или продава наргилета?
Или е нещо друго?

# 2 600
Моля някоя добра душа да поясни какво е “ наргилист”. Това по повод бармана, който е и такъв.Пуши наргиле, или продава наргилета?
Или е нещо друго?
Сервира/приготвя наргилета...? Thinking

# 2 601
Щом ще бъдат 40 човека, ще стане още по-интересно.

# 2 602

Бебето сигурно е Алекса на дядо си Алексей, но пък Царина е същата мама Ксения още след първото дете. Чакаме да роди още четири Simple Smile

# 2 603
Не мисля, че влезлите по-късно ще са голям фактор - основните двойки вече се позаформиха и освен ако няма някой сгафил, ще си добутат до края.

# 2 604
  • Melmak
Или е нещо друго?
Разпалва, приготвя и сервира наргилета.

# 2 605

Бебето сигурно е Алекса на дядо си Алексей, но пък Царина е същата мама Ксения още след първото дете. Чакаме да роди още четири Simple Smile
Абе като гледам как седят на един метър един от друг... И, както се е хванала за корема, бързо ще догони свекървата.

# 2 606
  • София /Абсурдистан
Или е нещо друго?
Мерси за пояснението! Идея си нямах, че има такава професия Simple Smile

# 2 607
  • Melmak
Чак професия.. 😁😁😁

# 2 608
Или е нещо друго?
Мерси за пояснението! Идея си нямах, че има такава професия Simple Smile
Е как? Че барман, че наргилист, че модел. Ехеййй. А, че е прост като гъбена чорба няма значение. Той сам си каза-за какво да уча, всичко си знам? Нали са го снимали за световно известна квартална марка! Евала, Ивайло! Респект!

# 2 609
  • Melmak
Напомня ми на Пацо от Биг Брадър. Не знам дали не си приличат и по визия. И онзи се имаше за голямата работа. Този също. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт