🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 307
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 580
От продукцията не. Но не изключвам да са се разбрали, че ще се чакат горе и Емили взела един прах за пране за алиби.
Емили общува само с мъже, може да е имала приятелка, но вече няма. Може да е следствие от случката в миналото. Когато получава комплименти, че някоя част от нея е хубава, се радва искрено като малко детенце. И ако няма внимание, става раздразнителна, още агресивна не сме я видели. Но от друга страна да си смениш толкова много неща - зъби, скули, ц., коса да си купиш...значи не се е харесвала много сериозно.
Затова Вальо  с неговите брутални 'комплименти' е право в десятката.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 14:52 от Pepina_n3

# 2 581
От продукцията не. Но не изключвам да са се разбрали, че ще се чакат горе и Емили взела един прах за пране за алиби.
И двамата са такива дебили, баш са си един за друг.

# 2 582
Значи срещата в тоалетната е била по-скоро планирана, само, че едно са изпуснали Емили и Краси, че микрофоните са им включени. Иначе за камерите, провериха, че няма.
Красимир видно не понася Емили. Каза, че се била забила с някакъв негов приятел на морето и оттам я познавал. Била не на център. Но въпреки това “пране” не отказва. Според мен не беше планирано, просто му падна.

# 2 583
  • Melmak
Много трябва да е тъп ако не е планирано от продукцията. Сериозно ли мисли, че това е ок? Сваля Шерминатора, ама щом Емили е готова на една… няма проблеми, давай!

# 2 584
Планирано не планирано, преди сюнета и се канеше да я разкоства , след това гък не е казал:joy:

# 2 585
Пенко каза че "учи за доктор", а не че специализира. Което значи, че може да е студент някъде.

# 2 586
  • Melmak
Пенко каза че "учи за доктор", а не че специализира. Което значи, че може да е студент някъде.
Е, нали горе качиха снимка от дипломирането. Завършил е явно, учи сега за личен лекар.

# 2 587
Специализирал за личен лекар, аз така чух да казва във визитката. И между другото, доста по-адекватен е точно във визитката.

# 2 588
На мен много ми хареса подкаста на Царина и Алек.
Запознали са се преди няколко години на някакво пътуване, говорили си много една вечер и той е поискал да я целуне, тя е отказала.
Годината преди да замине за Ергена, той се е срещнал случайно с брат ѝ, говорили са си много и е станала дума за хюман дизайн. Братът е казал, че Царина се интересува и Алек да ѝ пише. Той се е свързал с нея, трудно са се напаснали, защото тя е била на морето, а като се връщала той трябвало да замине за Ергенът. Все пак са се видели и са си говорили много хубаво, без това да изглежда като среща.
След като се е върнал от предаването явно е имал контакт с брата на Царина, защото той ѝ е казал да потърси Алек, който бил много съкрушен. Лека-полека са им станали нещата.
И двамата смятат, че ако в началото не е трябвало да се крият, може би нямало да са заедно. Според мен се допълват чудесно и са страхотна двойка. Определено се вижда какво му е липсвало у двете финалистки - лекота, чувство за хумор, лека лудост.

Изгледах и Неделчо в Надкаст, приятно момче, абсолютно нищо лошо не мога да кажа. Определено беше с хендикап да е по-малък от всички там и най-вече от жените.

# 2 589
На мен много ми хареса подкаста на Царина и Алек.
Запознали са се преди няколко години на някакво пътуване, говорили си много една вечер и той е поискал да я целуне, тя е отказала.
Годината преди да замине за Ергена, той се е срещнал случайно с брат ѝ, говорили са си много и е станала дума за хюман дизайн. Братът е казал, че Царина се интересува и Алек да ѝ пише. Той се е свързал с нея, трудно са се напаснали, защото тя е била на морето, а като се връщала той трябвало да замине за Ергенът. Все пак са се видели и са си говорили много хубаво, без това да изглежда като среща.
След като се е върнал от предаването явно е имал контакт с брата на Царина, защото той ѝ е казал да потърси Алек, който бил много съкрушен. Лека-полека са им станали нещата.
И двамата смятат, че ако в началото не е трябвало да се крият, може би нямало да са заедно. Според мен се допълват чудесно и са страхотна двойка. Определено се вижда какво му е липсвало у двете финалистки - лекота, чувство за хумор, лека лудост.

Изгледах и Неделчо в Надкаст, приятно момче, абсолютно нищо лошо не мога да кажа. Определено беше с хендикап да е по-малък от всички там и най-вече от жените.
Стана ли ясно как се казва бебето? Ксения може би. И мама приела ли е каката сърдечно?

# 2 590
  • Бургас
Бебката я наричаха Али като че ли, и на мен ми се стори, че Алек и Царина са си влюбени доста, тя доста похвали баба Ксения, не била такава, каквато я показали в предаването. Царина си е баш за Алекс, руса оправна кака -7 год по-стара от него, образована, от богато семейство, работи в адвокатската семейна кантора, умна, със самочувствие, хем дама, хем малко бойна мадама, леко буйна и цапната в устата

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 17:34 от bur02

# 2 591
Пуснах 3-4 минути да ги видя тези. Алек ми е все така неприятен, а Царина... да взема по-добре нищо да не казвам, че ще кажете, че съм злобна.

# 2 592
Тушев на Доктора такава лекция изнесе, а на Красо и Емили - нищо, че даже го излъчи.
Шерминката, която все в скута на Краси седи, как да е изпуснала такива моменти?

# 2 593
Тушев на Доктора такава лекция изнесе, а на Красо и Емили - нищо, че даже го излъчи.
Шерминката, която все в скута на Краси седи, как да е изпуснала такива моменти?
Тушев няма да изпусне шанса да презентира прането, когато му е необходимо и пред участниците.

# 2 594
  • Варна
Пуснах 3-4 минути да ги видя тези. Алек ми е все така неприятен, а Царина... да взема по-добре нищо да не казвам, че ще кажете, че съм злобна.
Аз и толкова не издържах. Каква е тая рокля, с разкрачени крака почти срещу камерата..

Общи условия

Активация на акаунт