🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 361
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 565
Би трябвало

# 2 566
Шерминката е наполовина туркиня/наполовина българка, иСраснала в иСраел.
Цъ! Шермин е гражданка на света, полага й се един апартамент в Лос Анджелис, Дубай, София и тн.

# 2 567
Какви ги говорите изобщо? Шермито дори не е от тази планета… Тя е от някоя много по-извисена цивилизация.

# 2 568
Шърмин е Исраелка… нищо, че е от Ловеч. Айде моля ви се 😂😂

# 2 569
  • София
Хора, не е лекар този човек, просто не е възможно.
На абсолютно същото мнение съм. Не ми изглежда възможно тази личност да е живяла м/у интелигентни хора въобще... все нещо би прихванала, нали така!?

Но ако наистина е учил медицина, а не дай боже и завършил, то това е мноого по-страшно, хора, този пигмей на мисълта ще има право да "лекува"... И такива ли учат медицина, че и се дипломират, че и ще ни "лекуват"?!

# 2 570
Нъл сЪ разбрахме вече, че Ловеч е ултра тузарски квартал в иСраел, там живеят само чок шукарени хабибтита кЪт мадам Шерминатор. На входа има и езиков тест.
Шърмин е Исраелка… нищо, че е от Ловеч. Айде моля ви се 😂😂

# 2 571
  • София
Да, както казах, възможно е да е от София, тъй като има малко турци все пак и в столицата, но за целия си съзнателен живот съм срещнала само 1 семейство ( роднини на главния мюфтия ) и за това ми е странно.
Добре, а да задам така въпросът. Ако моите родители са българи, но са заминали когато аз съм била на 2 в Алжир примерно и аз там съм израстнала. Означава ли, че съм алжирка  ? Изборът на държава в случая е случаен, само да задам въпрос към примера с Перник.
Ако вземеш алжирско гражданство, да, алжирка си.
Интересно.....Мненията ни коренно се различават в случая, имайки в предвид особено, че живея от доста години в чужбина и мога да поговоря доста по въпроса спрямо моето собствено семейство. И, не ако родителите ми са българи, но аз съм израснала в Алжир примерно, ще съм си българка, защото ще съм възпитавана като такава в семейтвото си. Но, ще бъда и алжирка. Няма нищо общо с взимането на гражданство.
Тъй като в семейството се говори и се упражняват семейни ценности, такива каквито майката и бащата преценят. А детето , за какво се счита е друг въпрос. А дали го възприемат за такова съвсем друг.
Така е и с хора, които не са родени в София примерно, тъй като взехме този пример. Не може да си роден във Варна и да си говирите на Варненски в семейството ( тоест с доста силен диалект ) и ти да казваш, че си Софиянец. Ми, не не си.
Най-много харесвам хора, които казват във визитките си, роден съм или аз съм от еди къде си, но живея еди къде си. Просто за локалните, хората, които си идват родом от тези места, не е приятно като чуят някой, който не говори като тях да казва, че е като тях. Не не е  и то си личи.

Например Лили Естер казва" Ами, аз съм от София, имам смесен произход Нигерииски и Бългрски  ". Както и да е. Размихме темата. Приключвам по нея.
Е, според твоите критерии, тогава, Лили Естер каква е?

# 2 572
Лили гледам нещо с Азис си движи ?! В тикток ми излезе една вечер с Азис … и тя там Simple Smile

# 2 573
Пуснах си го от любопитство, защото не съм гледала Царина преди… Малко ми е дразнеща, но съм още в началото. Ще видим по-натам.

# 2 574
Емили и Краси познават ли се от преди шоуто?

# 2 575
Да, той веднага го каза.

# 2 576
  • Melmak
Какви ги говорите изобщо? Шермито дори не е от тази планета… Тя е от някоя много по-извисена цивилизация.
Имаше един сериал “На гости на третата планета” и Шерминчето така.. на гости е на тая планета..

# 2 577
Изгледах Алек и Царина за 5 минути-просто превъртях на 2-3 места.Сигурно са казали нещо интересно и се надявам някоя добра душа,която е имала търпението да го изгледа цялото,да разкаже.И на мен ми е дразнеща Царина-поведението,начинът на говорене-като пренавита пружинка ми е.Алек ми е сладък тук,а и вече забравих изцепките му от времето на Ергенът.

# 2 578
Значи срещата в тоалетната е била по-скоро планирана, само, че едно са изпуснали Емили и Краси, че микрофоните са им включени. Иначе за камерите, провериха, че няма.

И Красимир пусна мухата на Неделчо, че Емили е транссексуална? Не разбирам. Защо ще говори това, ако смята тайно да прави нещо с Емили.

А Шермин -- и групата на Габи -- нищо не казват по темата...

# 2 579
  • Melmak
Според вас това между Краси и Емили нагласено ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт