🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 544
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 2 520
  • In The Middle Of Nowhere
Загледах се в някои от сторитата на Шермин.
Ами... ако Мони Зенгинер и Даниела имаха дете, това щеше да е Шерминът 🥱

# 2 521
Никакъв лекар не е този. Нали каза, че негроидната раса имат по един допълнителен мускул на краката и затова са добри спринтьори. Питат го къде точно се намира и как се нарича този мускул, гледа като тЕле в зеле, мига на парцали и не знае. Всъщност, няма такова нещо. И всеки лекар го знае. Той не е такъв. Ама бил чел някъде… друг път.
Тя Лила е половин мъж, нормално е пишман доктора да намеква, че има един допълнителен мускул...ако ме разбирате. Ама няма, завалийката, жена е родена.

За аутфита тази годиан, наистина много постно. Продукцията спестихте от пари за рокли, сигурно заради еврото.

Но пък съм доволна, че нямат коафьори, защото онова зализване с кило гел беше грозно.

# 2 522
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Слушам подкаста на Анна Мария и там някаква Лия (от сезон 2) потвърди,че Лили е обратна и се чуди кога това ще излезе на яве.
А пък другия гост,не разбрах кой е, е излизал на 1 среща с Ади,но явно не им се е получило.

# 2 523
Габи колкото е забавна и колоритна, толкова е ОЗЛОБЕНА и нападателна. Що така,бе, моме ??
Може би,защото въпреки многото прекроявания, все оставаш недоволна и все някой ти пречи.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 05:34 от Berussa

# 2 524
  • София
Шърмън непрекъснато обяснява колко зле е в България и изостанала в сравнение с други държави. Не знам защо се принизява да седи тук. В LA я чакат и питат за нея

# 2 525
Шърмън непрекъснато обяснява колко зле е в България и изостанала в сравнение с други държави. Не знам защо се принизява да седи тук. В LA я чакат и питат за нея

Да, чакат я с питка 😂
И аз се чудя такава елитна личност, какво прави в БГ…

# 2 526
Практикува си един от 5-те езика тук, затова седи🤪След толкова повтаряне ще излезе, че ще отваря езикова школа и само подготвя почвата, не че се хвали🙃

# 2 527
  • Варна
Лили харесва жени, някой написа, че Натали е би.
Следователно там няма само познанство, а може би нещо повече от страна на Лили и истинско желание да я предпази от разочарование, може би.

В лице Лили изобщо не ми допада, но за сега ми харесва като човек. Също умее да борави с думи, за да успее да предаде и обясни какво чувства, наблюденията си, предчувствията си.

Което ми напомни, че Емили на синхронни беше обяснила нещо, което аз не мога толкова добре да обясня, колкото тя, но забравих какво беше. Нещо свързано с Неделчо, след конфронтацията с Габи, но забравих какво беше.
И как да го запомня, като не мога като нея толкова добре да го изразя 🤣

# 2 528
На Шерминаторката ѝ трябва reality check. 😂 Първо - минала си покрай Кардашиян, Анче. Второ - те са идоли буквално само на пуберите и кифлите, никой друг не им се впечатлява. Напротив, всички зрели хора виждат, че това което правят (пред и зад камера) е абсурдно. Защо пък един път нашите ергенки не се чукнат по главата и не се замислят дали ТЕ не правят нещо грешно, вместо цялата публика да им е виновна? Или само говоренето е на пет езика, а мисленето - на нула?
Скрит текст:
Точно пък Кардашиан са осмивани нонстоп, но живеят в свят, в който могат да изкарват пари от това.
Другото, което е - там има страшно много труд, бизнеси, идеи и жертви, за да станат това, което са. Отделно от това абсолютно никой не може да каже за тях, че са гадняри, неуважителни, нападателни и т.н. към другите. Шермин им е пълна противоположност в лошия смисъл.

# 2 529
Да де, ама Кардашиян говорят ли пет езика - не! На малкия пръст не могат да стъпят на наша Шермин. 😂

# 2 530
Дениз се прави на дева Мария, много ми е смешно...А защо каза, че е от София? Тя не беше ли от дълбоката провинция също ?
Дениз си е от София, като беше в Черешката живееше в някакво скромно апартаментче в Люлин със семейството си. Били са в един клас с Лили Естер, която също е от София.

Възможно е да живее от доста години в София, но принципно в София няма много турци. Е има разбира се малко ( мюфтииство и тн ) , но са прекалено малко в сравнение с Родопите, Кърджали, Шумен, Разград и тн.
Така, че не съм сигурна, че е от София, не че има някакво значение, но просто ми е писнало да чувам, хора, които не са родени в София, но живеят там да казват, че са от София.

# 2 531
Дениз се прави на дева Мария, много ми е смешно...А защо каза, че е от София? Тя не беше ли от дълбоката провинция също ?
Дениз си е от София, като беше в Черешката живееше в някакво скромно апартаментче в Люлин със семейството си. Били са в един клас с Лили Естер, която също е от София.

Възможно е да живее от доста години в София, но принципно в София няма много турци. Е има разбира се малко ( мюфтииство и тн ) , но са прекалено малко в сравнение с Родопите, Кърджали, Шумен, Разград и тн.
Така, че не съм сигурна, че е от София, не че има някакво значение, но просто ми е писнало да чувам, хора, които не са родени в София, но живеят там да казват, че са от София.
И какво е по-различно, ако си роден в Перник и като си на 2 се местите в София и не познаваш друг град?
Дори и родителите ѝ да са се преместили от друго място в София, то щом Дениз е израсла тук, значи си е софиянка.

# 2 532
Предвид, че и техните живеят в София наистина не мога да разбера в момента кое навява на мисълта, че тя не е от София. Освен, че е туркиня, каквито съм имала в класа си (родени в София), вярно, не са много, ама ги имаше.

# 2 533
Габриела е споделила откъс от Чакалкаст с Александра Гърдева. Явно двете са близки - Сашка много я хвали (нея и цялото ѝ семейство). Похвала от тази жена е повече в неин ущърб, ама…

# 2 534
Знаете ли Надкаст, кога ще пуснат интервю с отпадналият  Неделчо?

Общи условия

Активация на акаунт