Отговори
# 45
Хелоу! 🫶

🧿🤍🪬♾🧄

# 46
От няколко дни съм ей така. Мисля, мисля и нищо не става Simple Smile Явно трябва сериала на Афра да почне,за да се успокоят нещата.
Ще видим. Но и аз си мисля, че Афра ще е свързана с миналото и предателството на героя на Кенан. И отношенията им няма да са роднински. Имам и съмнение, че адвокатът може да пострада защитавайки семейството на хирурга.

# 47
Здравейте, момичета!😊

# 48
Добре, че нашите са нямали избор по време на снимките на Ялъто! Simple Smile

# 49
Според мен те не са се и дърпали за тези сцени.😂

# 50
Тези дни много хора в мрежите връщаха лентата назад, по повод новото дизи на Афра. Пускаха новините за обявяването на нейното участие в Учителят и Рибарче. Върнах се и аз назад във времето. Какво ми направи впечатление:
Зрителите са харесали Афра и Мерт още от Учителят. Коментира се тяхната взаимна актьорска игра, в какъв невероятен синхрон са. Уникалната химия. Искали са хората да участват пак заедно в проект. Това се случва в Рибарчето и нещата се засилват. Тази любов към Афрам, просто сега ескалира. Но се е натрупвала от преди това. Винаги я е имало,не е била толкова видима,за разлика от сега.
Заключението ми е,че трудно ще откажат хората от Афрам. Да ги обичат и да искат да ги гледат заедно.

# 51
  • София
Наде, може и да е така, но в крайна сметка те не може и не трябва да играят заедно непрекъснато. Колкото и да ги харесваме, сега е момент, в който трябва да си покажат какво могат и с други партньори и да имат отново много добра химия с тях.
Кенан, дори и да е доста по-възрастен от Афра е един от най-добрите и харесвани актьори, не само в Турция. Вероятно проектът ще е по-различен и логиката ми е точно, че щом Афи подписа веднага за нов сериал, явно няма основата на историята да е романтика. Защото не може веднага след СейФер да скочиш в нещо ново, подобно. То просто няма да има успех.
Нали не сме глупави да си мислим, че Онур не иска да си ползва готов фендом, трябва да ги привлече с нещо тези хора, дори да не са всички, поне 2/3 от тях. Ще видим, това са моите разсъждения. Все пак за да плаща заплати ще му трябват продажби в чужбина за доста висока сума на епизод.

# 52
Мистери, съгласна съм с това, което казваш. Осъзнавам, че няма как постоянно да гледаме Афрам заедно на екрана. Аз нямам съмнение, че и Афра и Мерт ще блестят по отделно самостоятелно. И двамата са невероятни таланти. Могат да направят химия и с дърво,ако решат. Не ми е това проблема - партньорите им. Може би просто самата аз свиквам по-бавно с промените. Например нямам драма с Пера и мъжете там. С Мерт и Мирай засега също нямам драма.
Явно умишлено се пусна така новината за присъединяването на Афра към АБИ,за да се вдигне точно шум, няма значение какъв. Така се грабва интересът на хората. Ако се окаже,че греша и съм реагирала твърде емоционално по темата, като почне сериала и се наредят нещата, публично обещавам да се извиня за моето мрънкане Simple Smile

# 53
Ден 11 сме на 6-то място в световната класация на Нетфликс. 🤗

# 54
  • Яко в Матрицата...
Браво на Мердо SunglassesHeart

За АБИ-то - аз съм с няколко наум заради шнура, но пък ще ми е интересно да гледам не само Афра, но и батьо Simple Smile На сърце си ми е от Езелово време, какво да правя... Heart Eyes Много неща може да са се случили, за да приеме Афра тази роля, но няма как да знаем, хич няма и да гадая. Ще гледаме шоу Wink

# 55
Афра днес снима за Дефакто.

😎

# 56
  • София
Браво на Мердо SunglassesHeart

За АБИ-то - аз съм с няколко наум заради шнура, но пък ще ми е интересно да гледам не само Афра, но и батьо Simple Smile На сърце си ми е от Езелово време, какво да правя... Heart Eyes Много неща може да са се случили, за да приеме Афра тази роля, но няма как да знаем, хич няма и да гадая. Ще гледаме шоу Wink

О, шоуто е гарантирано Joy

За Мерт пишат, че днес снима на някакъв плаж. Дано излезе нещо Simple Smile

# 57
Значи,ако им трябва сигурност на плажа за днешния сет на Мерт, може да ме извикат. Мога да правя дишане уста в уста. Минала съм БЧК Stuck Out Tongue Winking Eye
Мога и да пазя Мерт от евентуални нахални рускини Wink
Само такава забрадка няма да си слагам Simple Smile
От сета:

# 58
Днес е годишнина от oyle bi sey yok от завръщането от Бали!

https://x.com/tvdunyasii/status/1830496302058053800?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 59
Днес е годишнина от oyle bi sey yok от завръщането от Бали!

https://x.com/tvdunyasii/status/1830496302058053800?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Култово интервю!😂😂😂 Много готин Мерт! 😜

Общи условия

Активация на акаунт