Отговори
# 75
Мими, съгласи ме за Рибарчето. Успехът се дължи на нашите Афрам. Иначе нямаше да пребъде. Според мен нашето дизи си беше експеримент. Изпробваха се някакви неща. Трети сезон направо не искам да го коментирам. Беше си друг сериал изцяло.
За Метрука много ми хареса идеята да няма любовна история. Всъщност имаше,но ставаше въпрос за друг тип любов. Към дете и към семейството. На мен нещо ми липсва в сценария, признавам си. Очаквах, че ще има повече борба за детето от страна на Баран. Не показаха съвсем ходенето му по мъките. Очаквах повече предистория, какво точно е станало. И накрая много бързо всичко се оправи. Исках да видя самият процес как Баран оправи сервиза си. Но за жалост няма време всичко да се каже и покаже, когато става въпрос за филм. Имаш час, час и половина.
Но наистина тук много добре се изиграха картите. Не случайно вече колко време е в топ 10 на Нетфликс и не пада. Браво!

# 76
Несла има стори в инста! На рожден ден са!
Много хубаво са я пременили! 🤣

Между другото, тортата е хит на сезона!

# 77
Страхотна Афра, като гледам нищо й няма. Явно само пред Онур Акай е ревала Joy
Бел, какво толкова й е хитовото на тази торта?
Бяла торта с плодове червени отгоре, семпла е, изчистена. Хубаво изглежда реално,ама чак пък хит Simple Smile

# 78
  • София
Афито изглежда супер 🧿🧄🧿🧄🧿🧄

Мерт е последвал мястото, на което ходи да играе тенис. Ако някой не е знаел къде е, да го знае Joy

# 79
Наде, точно изчистеният ѝ вид и вкус на бял шоколад, малини и маскарпоне я прави хит! За сватби и рождени дни е предпочитана това лято! 😜

# 80
Успехите продължават!👏

Несла как така е пропуснала да се залепи за Афра, както прави обикновено? 🤪

# 81
Тя пак е залепена, но за други две звезди! Показва ни колко общителна и обичлива милата! 🤣

# 82
Тя пак е залепена, но за други две звезди! Показва ни колко общителна и обичлива милата! 🤣

Обаче само на известни се лепи, белким я забележат и нея.😜

Красива Афра!

# 83
  • София
Оказа се, че филмът на Мерт е по-гледан за втората си седмица, от филмът на Берен и Къванч, за същия период след пускането му.

Като е важно да се отбележи, че този на Берен и Къванч е на първо място. Защото имаше хора, които се опитаха да изкарат успеха на Рамо, че се дължи на липса на конкуренция. Очевидно има доста сериозна, щом с повече гледания е втори.

# 84
Момичета, пожелавам ви лека вечер!
Ох, много ми хареса този пръстен със сърцето на Афра. Май после повече не го е носила. Викам да си го сложи пак Simple Smile

# 85
  • София
Стори от немска инфлуенсърка

🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:50 от MysteryG

# 86
Мими, съгласи ме за Рибарчето. Успехът се дължи на нашите Афрам. Иначе нямаше да пребъде. Според мен нашето дизи си беше експеримент. Изпробваха се някакви неща. Трети сезон направо не искам да го коментирам. Беше си друг сериал изцяло.
За Метрука много ми хареса идеята да няма любовна история. Всъщност имаше,но ставаше въпрос за друг тип любов. Към дете и към семейството. На мен нещо ми липсва в сценария, признавам си. Очаквах, че ще има повече борба за детето от страна на Баран. Не показаха съвсем ходенето му по мъките. Очаквах повече предистория, какво точно е станало. И накрая много бързо всичко се оправи. Исках да видя самият процес как Баран оправи сервиза си. Но за жалост няма време всичко да се каже и покаже, когато става въпрос за филм. Имаш час, час и половина.
Но наистина тук много добре се изиграха картите. Не случайно вече колко време е в топ 10 на Нетфликс и не пада. Браво!
Наде +1

# 87
  • София
Още една снимка на Афра, била е на рожден ден на жената на Бурак Челик

А след последването на Мерт по нощите са намерили негови снимки от миналата седмица, участвал е в турнир

# 88
Добро утро, мацки! 🫶
Мистери, много хубава снимка на Илайда и Афото! 🧿 А тенисистчето е бомба! 🧿

# 89
  • Яко в Матрицата...
Хелоуу ☕ Доста се е е вталил Мердо 😎

Общи условия

Активация на акаунт