Студенти в Австрия - тема 3

• 12 359
  • 204
  •   1
Отговори
# 195
  • столицата
Скиорче, като гледам снимката, подробно сте разгледали университетите Simple Smile

# 196
  • София
Хаха, от птичи поглед няколко дни ги гледахме и една вечер се разходихме из коридорите им да се стоплим😆
Ми детето беше на тренировки, а ние с баща му  тракахме зъби наколо и уж покарахме малко ски. Но не беше за нормални хора, определено.😂

# 197
  • гр.Варна
Привет,Уважаеми Simple Smile
Записвам се и аз в темата с младеж,който е 12клас в МГ-Варна и с желание да учи в WU - Mathematical foundation of Data Science с англ.език.
Тъй като специалността е доста нова,ще се радвам ако можем да обменяме информация и с други,насочили се натам.

Разбрах от чужди форуми,че приемният изпит е доста труден.
А наистина ли за всички унита изпита е на 15 юли и реално той няма да може да кандидатства в друга специалност или университет?

Ще съм благодарна на каквато и да е информация.
Хубав ден!

# 198
  • София
В техническия университет във Виена бяха около 20 август изпитите.

# 199
  • гр.Варна
И във Виенският е бил тогава някъде,но за следващата година е измесетен за по-ранна дата.

# 200
  • Plovdiv, Bulgaria

Здравейте, за коя специалност има изпити-за архитекктурата ли? Моят син писа на университета и за неговата специалност с немски език е без приемен изпит.

# 201
  • София
И за архитектура и за програмиране имаше изпит тази година в техническият във Виена.
В ТУМ също имаше тази година за архитектура.

# 202
  • Варна
Студентското сдружение Societas Bulgarica Students организира във Виена

И да се похваля
Скрит текст:
В понеделник получи писмо за потвърждаване на приема за Магистратура във WU.
Иска да кандидатства и на още едно място, но за там не са му достатъчни предметите, които е учил. Ще трябва да държи изпит, ако въобще го поканят.

# 203
  • столицата
Савова, нали вече си знаеш, че съм му фен на твоето момче. Пожелавам му да продължи там, където му е най на сърце!

# 204
  • София
Аз отдавна съм й казала на Савова, че един ден мястото на този младеж ще е в Президентството. А и беше ходил там и видял, че хич не е невъзможно;)

Общи условия

Активация на акаунт