Отговори
# 120
Първи кадър от новата поредица на Disney+ с Мерт Р Д и Мирай Данер беше публикуван.
Ами сладки са ,много ми харесват. Heart Eyes

# 121
Първи кадър от новата поредица на Disney+ с Мерт Р Д и Мирай Данер беше публикуван.

Зойче Heart
Мале страхотни са дано дойдат още снимки... Благодаря ти!

# 122
Добре изглеждат, интересен сюжет.

"...различни аспекти на любовта"

# 123
Аз също ги харесах.  Ще им се получи химията и сработването .

# 124

Толкова колажи се бяха направили напоследък, че чак се чудих известно време истинска ли е.. 😁🙃 Страхотни са! Както и си очаквахме де. Красиви, усмихнати, добре пасващи си. Нямам търпение да получим и още от тях. 🫶

# 125
Това ми хареса изглежда с всички които е играл е дал тази поза

# 126
Да сложа и аз снимката, че много ми хареса.
Страхотна екранна двойка!
Цитат
Най-накрая видяхме хармонична двойка; знаех, че ще бъдат страхотни заедно. Това е, без съмнение, най-добрият главен актьорски състав на годината. Изглеждат визуално зашеметяващо и са избрали талантливи млади актьори за главните роли.
 #MertRmazanDemir #MirayDaner

# 127
Айде Дисни

# 128
# 129
Да продължим с Баранчо?

# 130
Цитат
След няколко дни ще имаме две произведения, които ще ни предстоят на две различни платформи 😭😭😭😭❤️
Първото с героя Баран 🥹 постигна голям успех, взаимодействие и милиони гледания
Второто произведение вече привлича вниманието още преди прожекцията, надявам се да постигне същия успех и дори повече с героя Ектан 🤍
Винаги съм развълнувана при появата и актьорската игра на Март
#MertRmazanDemir 

# 131

[15092025] 📲 | Галатасарайският университет DDK подчерта интервюто, проведено с #MertRamazanDemir в публикацията си в Instagram.

"Като Клуб за дигитална трансформация на университета в Галатасарай, завършихме миналата година с фантастични събития както по отношение на кариерата, така и по отношение на социалните аспекти.

Още от Холандия

https://x.com/mrdupdates/status/1967259870073389507

# 132
# 133
Автомонтьор с златни ръце...

# 134

Общи условия

Активация на акаунт