Отговори
# 285
От сет

Мерси Еми.

# 286
Цитат
📌 Meрт от сета😎🫰
#MertRamazanDemir
#BizeBiŞeyOlmaz 

# 287
# 288
Привееет , петъчно. Есента все повече се усеща. Flowers Fallen Leaf Вече има и първи сняг. Когато вали обилно има и бедствено положение.

Тематично във световният ден на усмивката. Не е истинско творчество е но е хубаво.Heart Eyes🙂🙂👏  

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:20 от femmi2

# 289
# 290

Цитат
darina.kudrina
16:00 ч.

Днешната изненада 🎁

Това е среща, която никога не съм очаквала или планирала днес! Ще споделя всички подробности и емоции в моите истории 🔥

Просто искам да кажа, че това беше първата ми среща с Мерт и тя мина точно както исках. Най-накрая успяхме да си поговорим, да се посмеем и да направим снимки. Спокойно и без бързане!

Когато искаш нещо, то винаги се сбъдва, в идеалния момент! Днес го гледахме и как снима една сцена. Видяхме и чухме всичко - беше отблизо, яко и интересно! Екипът ни помоли да не снимаме и да не правим снимки отстрани. Прибрахме телефоните си и просто се насладихме на преживяването и станахме свидетели със собствените си очи как работи един от най-популярните актьори в Турция. 🇹🇷😍 И той стана толкова близък, след като участва в Kingfisher!

Казах му, че е много популярен в Русия и че там го обичат. Той се засмя и каза смутено: „Знам ☺️“ 

# 291
# 292
# 293
# 294
Цитат
Единственият и неповторим #MertRmazanDemir 🤍🤍🤍 

# 295
Я малко Джихан.

# 296
Афра е на модно събитие на Баленсиага. Този път ми харесва визията й.

# 297
И малката принцеса е на екран тази вечер вече ще го погледна сериала заради тройката определено.

Снимките на сериала ще свършат на 13-ти октомври.

Афра е много хубава тук и на мен ми хареса.
Афра е на модно събитие на Баленсиага. Този път ми харесва визията й.

# 298
Привет , неделно 🙂

# 299

Общи условия

Активация на акаунт