Отговори
# 345
Ще  се направя на сляпа за класацията Илхан е много добър ама много ме яд ,че не мога го гледам в тия кумици и тн.
Диди, аз никак не съм фен на такъв тип истории, но в случая ми е доста поносимо, защото никой от тримата замесени не ми изглежда наистина влюбен за момента и ми е интересно къде ще се окажат устойчивите чувства. За сега всеки си е затънал повече в личните си драми и комплекси, отколкото в любов, та ще ги видим..
Па и не се ядосвай, че сме сдали първото място сега. Както всеки път казвам - нека го обсъждат с работа, а не с клюки.
Страшно е пак при съседите, но на мен лично ситауцията ми изглежда "да разлаем кучетата" и да напомним, че трябва да се слушка... 🤷‍♀️
Лекинка ви!

# 346
# 347
В крайна сметка задържаните са 19-те, които написах най-напред, Афра и Берил не са сред тях. Защо са включени в списъка, нямам идея, а профилът не е фейк, сериозен е, но въпреки това има някои разминавания. Освободени са,  сега ще се чакат резултатите.

Цитат
19-те известни личности бяха освободени, след като дадоха показанията си, а проби от коса и кръв бяха взети под наблюдението на жандармерията, започвайки от 6:00 ч. сутринта.
Зададени са им три класически въпроса от типа „знаем всичко, но искаме да го чуем от вас“:
— дали са употребявали наркотици;
— дали познават някого, който е употребявал наркотици;
— и дали са превеждали пари за наркотици.

# 348

Снимките на Бизето са тук

# 349
От сета на "Нищо няма да ни се случи".

В този хотел са имали снимки.

Общи условия

Активация на акаунт