Отговори
# 690
Емко докато не видя каквото трябва няма как да мисля друго яче.

Ето ти усмивки...

# 691

Въйй, хубава усмивка за лека нощ си ни приготвила!
Благодаря ти!

# 692
Ама какво да направя ти викаш смей се аз рева вътрешно и се смея външно.

# 693

Как да помогна?
Освен и аз да огифя плачещия Ферит, та заедно да си страдате.

# 694

Как да помогна?
Освен и аз да огифя плачещия Ферит, та заедно да си страдате.
Няма как да се помогне днес като видим какво е и после като излезне всичко чисто ще си отдъхна към някой ъгъл но до тогава ще ми е скапано. Това може да се случи на всеки и ми е много неприятно.
Дано Мерт се появи тия дни не зависимо как та да се разведрим малко.

# 695
# 696
Привет, дами! Heart Exl

Честита Коледа на патерица и успешна Нова година! Flowers Hibiscus Бъдете здрави, обичани и щастливи. Flowers Hibiscus Много успехи в личен и професионален план на нашия патрон, който пак изчезна безкрайно. LaughingLaughingLaughing

# 697

Айде Лял и Актан

# 698
Ух, че са готини, ама няма ли вече нещо повече като инфо - кога ще излезе, например!?

# 699
Бирсен в писала че преговарят с Мина Демирташ за партньорка на Мерт

# 700
Бирсен в писала че преговарят с Мина Демирташ за партньорка на Мерт
Ето я и статията:

Мерт Рамазан Демир ще има изненадващ актьорски състав в сериала "Delikanlı" (Млад мъж): Мина Демирташ.

В ход е подготовката за новия сериал на Мерт Рамазан Демир, с кодово име Delikanlı (Млад мъж). Мина Демирташ е обмисляна за ролята на Дила в сериала, написан от Айбике Ертюрк и нейния екип.

От Бирсен Алтунташ
7 януари 2026 г.
Мерт Рамазан Демир, който продължи възхода си в кариерата си със сериала "Yalı Çapkını" и се превърна в един от най-търсените главни актьори, се готви за новия си сериал. Сериалът, написан от Айбике Ертюрк и нейния екип, режисиран от Зейнеп Гюнай, който се смята за един от най-успешните режисьори в индустрията.

ТЯ ВОДИ ПРЕГОВОРИ ЗА РОЛЯТА НА ДИЛА.
Според слуховете, циркулиращи зад кулисите на сериала с кодово име „Delikanlı“ ( Млад мъж), продуциран от OGM Pictures , актрисата, която е обмисляна да си партнира с Мерт Рамазан Демир, е Мина Демирташ, талантлива млада актриса, която привлече вниманието със сериала „Kızıl Goncalar“ (Червени пъпки). Ако всичко върви по план, Демирташ ще играе ролята на „Дила“ в „Delikanlı“. Младата звезда наскоро се срещна и с режисьорката Зейнеп Гюнай.

ТАКСИ ШОФЬОР ЮСУФ
Историята на сериала, чийто канал все още не е окончателно определен, също е обект на любопитство... Според информация зад кулисите, в „Delilanlı“, който започва със сцени в Рим, Мерт Рамазан Демир ще изиграе ролята на Юсуф, който е лудо влюбен във годеницата си Хазан и спестява пари, за да построи щастлив дом и да купи къщата, която иска, и затова работи като нощен таксиметров шофьор. След болезненото изпитание, което преживява със семейството си, а след това и загубата на жената, която обича, Юсуф замисля грандиозен план за отмъщение. Неговата цел е Дила.

# 701
Голям линч иде май ще видя как е кръвното в Х после

# 702
Ето ги и най-популярните актьори на екрана!
(31 декември - 6 януари)

# 703
Йееее! Рамо президент!
ПП:В Х е страшно влезнах и излезнах само където не почнаха ,че е... Рамо поне е по малък от МЯ
Аман с тяхната карма и чудесия... ;д девойката не е пълнолетна то това е лошото иначе много сладка.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт