Отговори
# 705
https://x.com/Cacii623/status/2008907201474158891

Снеже това специално за тебе го пускам Емито ако иска да го огифи.
Не знам каква карма е ама по скоро има една думичка друга тука да видим ще стане ли тъй както мисля.

# 706
Дид, Heart Exl

Сладури... и двамата ги харесвам. Purple Heart

# 707
Дид, Heart Exl

Сладури... и двамата ги харесвам. Purple Heart
Знам то и сериала е върха 8 епизода 20 минути един кадър. ;д

# 708
Сериалът е топ направо, ама го гледахме 8 серии, нали? Laughing

# 709
Мина е новата партньорка на Мерт чакам Еми да пусне статията няма да и взема тоя кеф.

# 710
Мина е новата партньорка на Мерт чакам Еми да пусне статията няма да и взема тоя кеф.

Мина Демирташ, която играе „Дила“ в сериала „Delikanlı“, е започнала подготовка

Мина Демирташ ще играе Дила, дъщеря на богато семейство, в сериала с кодово име „Delikanlı“, чиито снимки трябва да започнат през февруари и да се излъчат след празника.

От Бирсен Алтунташ
11 януари 2026 г.
Мина Демирташ , една от талантливите млади актриси на своето поколение, се готви да се завърне на снимачната площадка на телевизионни сериали със сериала на OGM Pictures, с кодово име „Delikanlı“, в който ще участва заедно с Мерт Рамазан Демир. Сериалът, за който тепърва започва кастингът, ще бъде режисиран от Зейнеп Гюнай, един от най-успешните режисьори у нас.

ЛЮБОВ, РОДЕНА ОТ ИГРА НА ОТМЪЩЕНИЕ
Снимките на сериала, чиито снимки трябва да започнат през февруари и да се излъчат след празниците, ще представят Мина Демирташ в ролята на Дила, дъщеря на богато семейство. Сериалът ще започне със сцени, развиващи се в Рим. Мерт Рамазан Демир играе Юсуф, чийто план за отмъщение неочаквано ще отвори вратата към нова любов. Каналът за сериала все още не е окончателно определен.

# 711
Добро утро!

# 712
Привет!

Значи потвърдиха Минка за партньорка на Мерти? Още малко и снимките ще започнат.

# 713
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сериалът на Кенан и Афра стартира рекордно. Open Mouth

Лично аз не съм виждала такъв рейтинг за 1 епизод, а рейтингите ги следя, дори и да не гледам даден сериал. Радвам се на успеха, най-вече заради Кенан, разбира се, и именно заради него смятам да го следя. Разбира ги Онур Гювенатам работите - събра един опитен актьор със стабилна фенска маса с любимката на младото поколение. Това, че на мен не ми допада, не означава, че не е така. Възрастова разлика, не знам си какво, но истината е, че Афра и Кенан не стоят зле един до друг, както вече бях писала, и направо затвориха устите на многознайковците. Сега остава да задържат това постижение, но тук вече нещата са най-вече в ръцете на сценаристите. Надявам се и Мерт да повтори успеха, ако не - поне да се доближи до него. Има ли някакви новини около проекта му с Мина?

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 13:55 от ·٠•Snow White•٠·

# 714
Според Adba, Мерт Рамазан Демир е класиран на 2-ро място в списъка на най-обсъжданите актьори тази седмица 🔥

Озан Акбаба – 4 място
Керем Бюрсин – 6 място
Бурак Дениз - 9 място
Çağatay Ulusoy – 10 място

# 715
Снимки от рибния ресторант Кахраман

Moмичета , Heart

# 716
Здравейте, момичета!

Мерт изчезна, изчезнахме и ние. Но аз не мога да подмина инфото за любимия ми филм.

Цитат
📊 | Филмът #MetrukAdam с участието на #MertRmazanDemir, излязъл на 22 август, е включен във всички списъци с филми на дигитални стрийминг платформи! 🚀
Най-добрите филми на 2025 г.: #26
Най-популярните филми на 2025 г.: #93
Топ филми на 2025 г.: #173 

# 717
ИИ ме плаши тия дни.

Еми Heart

# 718
Йеее иде Басед фотосесията и списанието.

Всичко започва със самоувереността. Мертрамазандемир @headandshoulderstr Останете на линия! #basedistanbul”

# 719
Изглежда загадъчно в този фон и силует.

Общи условия

Активация на акаунт