Радвам се,че намерих добър специалист за детето си и се надявам и занапред да подхожда със същата човещина .
. Просто някои майки преценяват лекаря само по това, че не изписва лесно АБ, а понякога самите заболявания не търпят мислене и лутане. След една серия с хомеопатия, явно не уцелвахме лечението, просто синът ми постъпи в болница в много лошо състояние, където го отровиха от Аб, и след 4 вида в рамките на двадесет дни, се върнахме в 3та градска, където го изчистиха с 1 банка нещо си там + инхалации и Ериус. И му мина. това имах предвид.
), че май само изглеждаме като интелигентни хора и прочие други красоти. Губели сме му били само времето, явно реши, че и пари за наем няма да му предложим. Казано накратко се държа адски грубо и ни изхвърли. Докато посрещна и изпрати циганките зверски любезно, все едно парите, които получава за тях, не са от моите вноски и данъци. Направо останах потресена от грубото му невъзпитано държание, след като ми се стори изключително любезен и земен човек на пръв поглед. А дали да останете потресени от панацеята му за всичко - антибиотиците, дори и за новородени и малки деца, както и резкият и груб отговор, който получихме като интересуващи се родители - това вече оставям на вашата лична преценка.
Вече не знам нямат ли някаква далавера тези лекари, които поемат цигани, защото едва ли като е записал бебе номер 4 на някоя й е вдигал скандал, че не му е дала 30-40 лв, а му предложила парче торта, примерно. Така стана с мен - попитахме го за пари, той отклони въпроса и не пожела да ги вземе, след което ме докара до рев като ме обвини, че съм неблагодарница и т.н. и как съм могла да го черпя с торта, а не да му платя сметката за тока или да му поправим домашната пералня.