3 зони, 1 мисия: Голямото есенно почистване с Ajax!

• 4 714
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
Какви съвети и трикове имате за предотвратяване на мухъл и влага в банята?
Подсушавам банята, използвам вентилатор и оставям вратата отворена.

Какви са вашите ритуали или навици, за да поддържате ред и чистота в банята и кухнята през цялата година?

Редовно почистване с хубави препарати.

# 361
  • у нас
В банята използвам вентилатор, държа отворена вратата. В коридора и в стаите имам влагоабсорбатори. Въздухът е влажен и спасението е трудно.

# 362
Опитвам се да проветрявам банята против мухъл. През зимата обаче това ми е по-трудно. В помощ ми идват препаратите против мухъл.

# 363
Вратата на банята стои постоянно отворена. Предпочитам да почиствам след всяко ползване.

# 364
1. Стъпка едно винаги е правилото една посока много дейности. Ако ходя от едната в другата стая да правя нещо гледам с едно ходене да е направено всичко и така пестя време.
2. С мубъл и всякакви подобни проблемът го решавам с ябълков оцет. Да, препарати безброй, но почистен с оцета мухълът е чао за дълго време.
3. Обожавам чист въздух, затова винаги има отворен прозорец и така влагат няма особен шанс.
4. Редът в кухнята става факт когато не се оставя нищо за следващ момент, а просто се прави. Остане ли за после в един момент се събират толкова неща, че и Шива ще се почесва умно и ще се чуди какво да прави.

# 365
Гледам да не оставям банята дълго време без почистване. Нямам трикове

Общи условия

Активация на акаунт