Хайде на театър - 17

• 12 604
  • 321
  •   2
Отговори
# 300
Какво означава обективни причини?

Нищожно количество продадени билети, за съжаление. Иначе Деян е добър там, но определено не е неговата роля, в постановките на Морфов наистина се разгръщаше таланта му.

Не втори балкон добре ли е за "Хеда Габлер" и как играха навън вчера в дъжда ми е интересно?

Втори балкон в Народния за нищо не е добре според мен. 😄 Аз виждам добре принципно, но от там ми е ужасно.
Иначе и мен ми е любопитно как се сменят дрехите им и как снимат в лошо време. Ако е някой е бил, да каже. 😊

# 301
  • софия
Е, нали писах, че бяхме. Бяха с чадъри, с изключение на Радина. Тя ходеше по яке.
Как снимат и на мен ми е интересно.

От първи ред на втори балкон гледахме „В самотата на памуковите полета“. Нямаше проблем, но ако имам избор, бих избрала други места.

# 302
# 303
  • Майничка
Камерна зала на Пловдивския театър е екстра, добре етажирани редове и невисока сцена.

# 304
  • София
Опашката пред Младежкия театър е доста голяма.

# 305
Камбаната го гледах това лято и то след промоцията на Народния. Повечето (да не кажа всички, които видях) зрители бяха с билети от акцията и залата пак беше полупразна. Само партерът беше населен, и то до 8/9 ред.

Истината е, че спектакълът може съвсем спокойно, а и явно трябва да се пренесе на камерна сцена (а не да се анулира). Явно егото на Донков не е готово обаче.

Като гледам в сайта Мерилин в Апостол Карамитев му се получава чудесно. Да се замисли и за Камбаната.

# 306
Който питаше за ГЕТСБИ- пуснали са програмата и за декември

# 307
second, може ли линк? На мен ми излиза и за декември, и за януари, но не виждам график.

# 308
Ох извинявам се - цъкнала съм декември, запълниха се дати в черно, а то отгоре пише октомври.. съжалямам за подвеждането. Преди просто стояха незапъпнени в черно датите и това ме обърка.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:27 от second

# 309
Напълно съм съгласна с мнението, че "Камбаната" е изключително подходящ спектакъл за камерна зала и вече съм го писала. Това е една лична изповед и би имала още по-голямо въздействие отблизо, на един дъх разстояние. Ще е жалко да свалят представлението, защото е стойностно и си заслужава, наистина е по-добре просто да го преместят. Освен това самият Деян е казвал, че това е любимата му постановка и много си личи колко сърце и душа влага в нея.

Вчера трябваше да бъда на "Хеда", но за жалост бях възпрепятствана и не можах да отида. Семейството каза, че е било хубаво и мрачно, а сцените навън отново са били в реално време въпреки неблагоприятните метеорологични условия, което е впечатляващо. Simple Smile Иначе в залата е имало доста свободни места, явно първоначалната истерия, когато нямаше празна седалка дори на последния ред на втори балкон, вече мина.

# 310
  • софия
Вчера трябваше да бъда на "Хеда", но за жалост бях възпрепятствана и не можах да отида. Семейството каза, че е било хубаво и мрачно, а сцените навън отново са били в реално време въпреки неблагоприятните метеорологични условия, което е впечатляващо. Simple Smile Иначе в залата е имало доста свободни места, явно първоначалната истерия, когато нямаше празна седалка дори на последния ред на втори балкон, вече мина.
И на нас ни направи впечатление празните места.
Някой ентусиаст може да се заложи при следващото представление пред 199/Св. Петка/Memento и да разкаже как става тази работа със снимането.

# 311
На мен "Хеда Габлер" изобщо не ми хареса - потискащо и истерично ми беше. Не бих го препоръчала никога. Интересни са само снимките извън театъра, но само заради тях не си заслужава.

# 312
  • София
Аз го гледах през юли и много ми хареса.

# 313
А, и на мен ми хареса Хеда  … бях на премиерата. Виж, Венецианският Т. ми беше по-странна … Днес ме домързя да излизам в студа , а имах билет за Стъклен дом 2 част… И камерната зала малко допринесе за отказа ми. Трябва да се огледам в програмата на МТ - не съм го посещавала, откакто водех детето на детските преди 10-на години …

# 314
За "Кой се страхува от Вирджиния Улф" в Малък Градски някой има ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт