Хайде на театър - 17

• 12 630
  • 321
  •   1
Отговори
# 285
  • Галифрей
Къде дават " Елизабет, кралицата девственица"?
Театро отсам канала

# 286
Моля за препоръки за постановки от афиша на Младешки театър. Мисля да се разходя днес за промоцията и да гледам Съблечи се за вечеря.
Харесала съм  си Трамвай желаие, Nordost и Гетсби /но няма за него билети/.  Гледала съм Майстора и Маргарита и ми хареса.

# 287
Препоръчвам "Граф Монте Кристо".
Този месец ще дават и "Албена", гостува театъра в Смолян, много искам да я гледам, но през учебната година, трудно мога да отида на театър през седмицата и предпочитам съботно-неделни пиеси.

# 288
Е, нали беше публикувано, че събитието за днес се отменя, съответно и промоцията.

# 289
  • София
Напротив, промоцията за днес остава, но така така или иначе не важи за премиери, предполагам и за гостуващи не важи.

# 290
  • София
Къде дават " Елизабет, кралицата девственица"?
Театро отсам канала
Но е постановка на Пловдивски драматичен театър и точно това ще гледаме м Пловдив в Нощта на театрите. Затова и питах как е камерна зала там. Много обичам този културно-кулинарен туризъм в Пловдив. Heart Eyes

# 291
  • Пловдив
Аз веднъж съм била в камерна зала на Пловдивския драматичен театър. Сцената не беше повдигната, но редовете са разположени амфитеатрално. На мен ми се стори, че всеки следващ ред е много по-повдигнат от предния, отколкото в голяма зала. Добре се виждаше.

# 292
Много се смея днес на това:

и на това:

И кое е точно смешното при толкова жертви?

# 293
  • София
И кое е точно смешното при толкова жертви?

Публикацията, която коментирате е отпреди жертвите. Всъщност е от времето, когато си валеше съвсем кротичко и всички говореха за КОД ЖЪЛТО в навечерието на премиерата. Не зная дали са много случаите в историята на театъра, когато премиерата на представление случайно съвпада с реални събития, свързани по някакъв начин с пиесата.

И за да дам обратна връзка по темата на групата: хареса ми. Четирите актриси играха с хъс и настроение, видно беше, че се забавляват. А след това останаха дълго време за снимки и разговори с публиката.

Тази вечер съм на още една премиера: ТРИМА КРАЛЕ на Явор Бахаров.

# 294
Хамлет наистина е чудесно представление.
В МТ Съблечи се за вечеря е много ведро, но най-много ме впечатли Дон Кихот. Въздействащо и красиво.
Друго, което е забележително там, е Камъни в джобовете.

Снощи в любим театър ми се искаше да сме пак на събрание, както при Едни момичета. Поне да ви пренеса в атмосферата:
Скрит текст:

# 295
  • София

По-добре да не бяха писали нищо, отколкото обекнивни причини. 😃

# 296
Какво означава обективни причини?

# 297
  • София
Оставят това на нашето въображение. 😃

# 298
  • софия
Снощи в любим театър ми се искаше да сме пак на събрание, както при Едни момичета. Поне да ви пренеса в атмосферата:
Скрит текст:

Ние бяхме. Не ми остава време да пиша. Обичам такива постановки - модерни, нетрадиционни, със смисъл, през цялото време се чудиш докъде си ти в нея, след края продължаваш да ги мислиш. Театър извън театъра беше като кино и театър в едно. Дори не мога да отлича кой актьор беше най-добър. Всички бяха.
"Хеда Габлер"

# 299
Не втори балкон добре ли е за "Хеда Габлер" и как играха навън вчера в дъжда ми е интересно?

Общи условия

Активация на акаунт