Хайде на театър - 17

• 11 687
  • 291
  •   3
Отговори
# 270
  • софия
Много лесно може да бъде преценено през профила и просто търсене дали са измамници или не. Не всички са такива.
А Револют е официално и сигурно средства за плащане. И в него няма нищо измамно.

# 271
  • Галифрей
Не съм казвала,че сте измамник. Само казвам какъв им номера и  използват преводач и редовният им номер и  не пращат билети. Това се опитвам да кажа. Виждала съм такива чатове даже и на мен са писали и ги блокирам.

# 272

НЕ важи за Гетсби, Необвързани и нещо детско.. във фейсбук е като ивент

# 273
Задава се премиера в МГТ, макар че Стоян Радев никак не го харесвам като режисьор, но актьорския състав не е лош.  

# 274
  • София
Много се смея днес на това:

и на това:

# 275
Много се смея днес на това:

и на това:

Предизвикаха времето с тази постановка . 😅😅😅 Мисля да я видя някой ден .

# 276
За Младежкия театър:

# 277
  • Майничка
Точно за това.
Еротичната част се изразяваше в едни развяни чаршафи и в страстоубийствения слип на главния герой, преживяваше се.
Не беше най-силната постановка, която съм гледала, но предвид това, че беше в едно вехто читалище с доста амортизирана сцена и зала, актьорите, които си бяха и сценични работници, се справиха добре. На хлапетата им хареса, нямаше мрънкане, че са се прецакали, като са се помъкнали на кънда в дивия в най-гадното време.

# 278
Вчера вечерта "Хамлет" в Българска армия, останахме много доволни всички! А бяхме шарена компания възрастово (баба, родители и тийнове). 
Пълна зала, много младежи.

Сега се ослушвам за "Евгений Онегин", ако се появи някъде из софийските театри..

# 279
Още един глас за "Хамлет" в ТБА! Страхотно беше! Препоръчвам и за тийнове, на които много им хареса също.

# 280
  • София
Точно за това.
Еротичната част се изразяваше в едни развяни чаршафи и в страстоубийствения слип на главния герой, преживяваше се.
Не беше най-силната постановка, която съм гледала, но предвид това, че беше в едно вехто читалище с доста амортизирана сцена и зала, актьорите, които си бяха и сценични работници, се справиха добре. На хлапетата им хареса, нямаше мрънкане, че са се прецакали, като са се помъкнали на кънда в дивия в най-гадното време.
Прекрасно, че няма по-неприятно нещо от кисели тийнове. Joy

Как е камерна зала в Провдивския театър - направихме си подарък с приятелки за рождения ден на едната да отидем до Пловдив за Нощта на театрите, много се чудих на 1 или на 4 ред да взема билети, накрая взех на 4. Сцената издигната ли е, редовете амфитеатрални ли са? Там съм била само в голямата зала.

# 281
Вчера гледахме "Великденско вино" в НТ. Въпреки прекрасната игра на Владимир Пенев, постановката ми беше тягостна. Още с влизането в камерната зала така бяха опушили с тамян, че едвам се дишаше. Действието се развива в една черква (то всъщност няма никакво действие, а е монолог на поп Кръстьо) и явно за да е по-автентично, но мен лично ме заболя главата. Но пък образът е много подходящ, за да може един актьор да покаже пълния спектър на таланта си и Владо Пенев несъмнено се възползва от това. Препоръчвам единствено заради играта му.

# 282
  • София
Наистина не се дишаше, помня, че още като влязох в театъра ми се стори, че мирише странно, а после в залата си покашляхме от дима.

# 283
  • Бургас
Скоро писах, че гледахме с девойката "Епопея на забравените". Често пускаха някакъв дим, от който тези, които бяхме на първите редове, направо си кашляхме. Беше премиерно представление, дано са взели мерки за следващите.

# 284
За "Великият Гетсби" си купих билети от касата на театъра. Беше премиерата, не съм и предполагала, че е толкова сложно. Имаше си места, билетите бяха по 30 лв. Вечерта преди пиесата раздаваха коктейл, казах на мъжа ми, че само двата коктейла в заведение струват, колкото е стойността на билета. От вас разбирам, че няма билети за тази пиеса и трябват връзки. Понеже никога в живота не съм се уреждала за нищо с връзки, та съм изненадана, какви неща чета по форумите. Това касае всяка сфера от живота, не само театъра.
Вчера гледах " Брачен договор" в "Сълза и смях". По принцип пиесите в "Сълза и смях" не са по моя вкус, и този театър го избягвам, но за тази пиеса мога да кажа, че беше много лека и приятна, без вулгаризъм и пошлост. Подходяща е за хора с дългогодишен брак, има доста верни попадения в динамиката на брачните двойки. Понеже няма вулгарности е подходяща и за семейно посещение.
Няма дълбока драма, като в другите пиеси, които гледах този сезон и не натоварва сетивата.

Общи условия

Активация на акаунт