Хайде на театър - 17

• 12 278
  • 318
  •   3
Отговори
# 255
Трябваше днес да съм на "Обир", но поканиха детето на р.д и ми се размина. Моята приятелка каза, че никак, никак не и е харесало и въобще да не съжалявам, че съм го пропуснала.
И аз го гледах, честно не знам какво толкова не и е харесало. Според мен беше горе-долу, добре. Имаше опит за закачки с Власта/ полиция и прокуратура/, освен това да я е засегнало.  Имаше смешни моменти. Не съжалявам, че го гледах, но не е и нещо уау. За толкова години не бях гледала Мамалев, така че аз съм доволна.

# 256
  • София
Ще чакаме отзиви. Изключително много НЕ харесвам Яна Титова и това ме спира мен.

# 257
sea,
Да вметна, че освен черен и английски хумор в Обир, има нещо друго, което може да е възмутило твоята приятелка. Когато го гледах, до мен имаше по-възрастна жена, която каза, че ѝ става лошо и не може да издържа, но остана. Не мисля, че ще е спойлер, но ще го сложа в скрит текст все пак:
Скрит текст:
част от декора и пиесата е един ковчег
Пред мен пък седяха семейство с около 9-годишно момче. То пък се смя през почти цялото време.
Въпрос на възприятия.

# 258
Вчера гледах “С гръб към залеза”. Много добра игра от актьорите, особено на Стефан Вълдобрев. Не е най-доброто от Яна Борисова, но си заслужава ако не сте го гледали.

Естествено няма да пропусна да споделя какво ще гледам в любимия ми театър 199!
“Слон в стаята” вече имам билети за двете октомврийски дати
“Животът пред теб” на 12 октомври, безкрайно актуално
“Тигър и дракон” също задължително представление
Отделно съм ден за ден в другите театри, което ми хване окото.

Препоръчвам “Херкулес vs Авгий” и то главно заради слугата на Херкулес. То е на Театър София, играе се в отсам канала

# 259
  • София
Радвам се, че има хубав коментар за Херкулес, имам билет за ноември, живот и здраве.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:09 от sea.sea

# 260
Поканиха ни, ще има постановка в Пловдив, но не мисля, че е на Варненския театър. Гледала съм филма и се чудя дали е подходяща за 14-15г.

Не мисля, че е подходяща за деца.

Спектакълът не се препоръчва за зрители под 16 години.

https://www.dramavarna.com/index.php/bg/program-and-tickets?event=745

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 18:07 от фрох

# 261
Дамите от “Слон в стаята”

П.С. Името на актьора заради, който ми хареса “Херкулес vs Авгий” е Юлиян Рачков, най-плътната роля.

# 262
  • Бургас
Поканиха ни, ще има постановка в Пловдив, но не мисля, че е на Варненския театър. Гледала съм филма и се чудя дали е подходяща за 14-15г.
Не мисля, че е подходяща за деца.
Спектакълът не се препоръчва за зрители под 16 години.
https://www.dramavarna.com/index.php/bg/program-and-tickets?event=745
От училището на дъщеря ми са изпратили покана за представлението до всички ученици и техните родители с вход свободен. Чудя се обаче за едно и също представление ли става въпрос, защото са споделили афиш със съвсем различен актьорски състав от този в горния линк: Яна Кузова, Яна Маринова, Теодор Папазов и Йордан Ръсин.

# 263
  • Майничка
За същата покана става въпрос

# 264
  • София
Предполагам, че за това представление става дума:
https://www.marica.bg/kultura/romantichnata-komediq-formata-na-n … na-2-oktomvri/amp

# 265
В постановка с откровени еротични сцени да ходят 14-годишни деца е въпрос на гледна точка.

# 266
За Гетсби с връзки ли се дореждаш за билети Grin

Вижте днес на какво попаднах случайно в една Фейсбук група:

Това е групата:

Аз ще чакам да се охладят страстите покрай нея, но за нетърпеливите и това е вариант. 😁

# 267
  • Галифрей
Тези профили са измамници обикновено все пишат револют работи за мен. Виждала такива скриншоти на подлъгани хора. Внимавайте.

# 268
Грозна работа. Явно обират билети, за да изкарат някой лев. Затова хора, които наистина се интересуват не могат да се доредят.

**
Диана, не знаех, че има такива мизерници чак. Не бих тръгнала да купувам по този начин така или иначе, но това е жалкарска история вече.

# 269
Тези профили са измамници обикновено все пишат револют работи за мен. Виждала такива скриншоти на подлъгани хора. Внимавайте.

Не всички са измамници, моля да не ги категоризираме по този начин всички. Много пъти ми се е случвало да не мога да отида на нещо и продавам билетите онлайн, като хората ми плащат с Револют (пък не съм измамник 😉).

Общи условия

Активация на акаунт