Център Малките Чудеса-Надежда

• 345
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,
Малкия ми има според една психоложка аутични белези,тъй като има някои странности в поведението си и изостава в речта,а е на 2 годинки.Препоръчаха ми център Малките Чудеса който се намира в кв.Триъгълника тъй като сме от квартала.Моля ви за мнение,прочетох,че там имат психолог,логопед
Някоя от вас ако е водила детенце може ли мнение

# 1
Здравейте,
Малкия ми има според една психоложка аутични белези,тъй като има някои странности в поведението си и изостава в речта,а е на 2 годинки.Препоръчаха ми център Малките Чудеса който се намира в кв.Триъгълника тъй като сме от квартала.Моля ви за мнение,прочетох,че там имат психолог,логопед
Някоя от вас ако е водила детенце може ли мнение
За него като цяло нямам впечатление, имам за друг център, но така или иначе дори да има нещо и за да си докажете диагнозата трябва да минете през пълно обследване, което се прави в Педиатрията.Вместо да се въртите в един омагьосан кръг от центрове и тук има тук няма, свържете се с Педиатрията, попитайте какъв е редът за прием и за въпросното обследване.Най-вероятно ще трябва да вземете определено направление, от педиатрията ще ви кажат дата за планов прием, ще се водите в болницата (2 или 3 дни) , но за сметка на това ще получите специфични изследвания, преглед от невролог, кинезитерапевт, обследване от клиничен психолог с оценка на общо развитие, респективно и епикриза с диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт