Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 7 823
  • 319
  •   4
Отговори
# 15
Има ли опция за възстановяване на цвета на побеляла коса, когато причината за това не е генетичен фактор, а стрес, например?

# 16
  • Враца
Здравейте. Интересува ме, нормално ли е децата да имат косопад. Имам две момиченца на 6 и 8 години и когато ги реша по четките остават по няколко косъма. Пръскам косите им преди ресане със спрей за разплитане и винаги започвам от краищата и постепенно стигам до корена,но пак си падат косми. Нормално ли е при деца?

# 17
Здравейте, от известно време забелязвам драстична загуба на коса отпред, от дясната страна на главата е осезаемо повече. На какво може да се дължи загубата на коса от едната страна?
От 2 месеца пия хр. добавка за растеж на косата и се пръскам с отвара от розмарин, но не виждам никакъв ефект.

# 18
  • София
Здравейте!
След бременността ми косата и кожата ми пострадаха сериозно и се боря с косопад, мазни корени и сухи краища. Има ли опция за пълно възстановяване на засилен косопад?

# 19
Здравейте,
Какви изследвания е добре да се направят при засилен косопад?

# 20
Здравейте какво е нормалното количество коса ,която да пада и как да поддържам скалпа ?

# 21
Колко косми е нормално да падат на ден?

# 22
Добър ден! Ще помогне ли терапията за растеж на косата при жена в перименопауза?

# 23
Здраввйте, възможно ли е косопада да се дължи на ниски нива на витамин Д?

# 24
  • софия
Може ли да бъде повлияно на косопад, предизвикан от Ковид (реално той не спира) и сезона, който го засилва?

# 25
  • Пловдив
Боядисването на косата било с/без амонячна боя оказва ли влияние за косопада?

# 26
Здравейте, д-р Пеев,
При децата наблюдава ли се косопад след прекаран Ковид?

# 27
Здравейте,моят въпрос може да Ви се стори малко странен,но се надявам да получа полезен отговор.Нямам проблем с косопада а със самият растеж относно дължината на косата ми.Незнам на какво може да се дължи това,че косата ми расте или настрани или нагоре,а на дължина стига единствено малко под вратът ми и дотам,растежът спира,въпреки че постоянно подрязвам връхчетата при фризьор,питах и нея,но отговор не получавам.Много искам да имам дълга коса поне под раменете,но за съжаление максимумът на растежа е малко над раменете.Пробвала съм с най-различни методи за растеж,маски,балсами,шампоани,с домашен сапун,връзване на малка опашка,но не става.Интересуваме тази терапия ще  помогне ли косата ми да израсте на дължина.

# 28
  • София
Здравейте д-р Пеев, кажете какво мислите за лечителите на алопеция с билкови смеси, заучени от дедите им, Вие видял сте ефект при някой ваш пациент?

# 29
Нещо за хормонален косопад?

Общи условия

Активация на акаунт