Открий Viviscal – най-изследваната програма за растеж на косата и се консултирай с д-р Пеев

• 7 911
  • 320
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Кои продукти са подходящи за много бързо омазняваща се тънка коса и косопад?

# 31
Здравейте, има ли вероятност при ИР да се проявява засилен косопад?

# 32
Здравейте, родих преди 1г6м. По време на бременността бях с анемия. След като родих започна много силен косопад, довел до плешиво петно и косата доста ми оредя. След като спрях да кърмя той пак се активира, като от къдрава коса, стана почти изцяло права. Мога ли да възвърна къдриците си? Как да помогна на растежа?

# 33
  • При децата ми
Изтъняването на косъма и оредяването на косата, като цяло характерни ли са за менопаузата?

# 34
  • София
Изтъняването на косъма и оредяването на косата, като цяло характерни ли са за менопаузата?

И може ли да им бъде повлияно по някакъв начин?

# 35
Каква може да е причината за засилен косопад при тийнейджърите (момиче). Изключени са проблеми с желязо, щит.жлеза и витамини?

# 36
Честотата на миене влияе ли и по какъв начин на падането на косата?

# 37
  • София
Колко време след раждане се възстановява косата?

# 38
Какво бихте казали за алопецията, как да се справим с нея , какви изследвания да направим?

# 39
Може ли да бъде повлияно на косопад, предизвикан от Ковид (реално той не спира) и сезона, който го засилва?

Здравейте, извинявам се че отговарям вместо д-р Пеев, но просто искам да споделя личните си впечатления имах същият проблем, както и майка ми. Просто губех косата си след прекаран ковид 19.  Дерматолог от Варна ми предписа хранителната добавка Viviscal и трябва да кажа, че ефекта беше невероятен, както при мен, така и при майка ми. Това което е важно, че са необходими поне 3 месеца за да видите резултата.

# 40
Здравейте, винаги съм имала чного хубавя гъста и къдрава коса. От няколко месеца при ресане по време на баня /само тогава се реша, когато косата намазана обилно с балсам/ пада много голямо количество коса. Първият път направо се стреснах, защото досега никога не съм имала такова проблеми.
Започнах прием на витамини, но не знам дали ще даде ефект. Имам ИР от няколко години, но не тежка форма. Преди няколко месеца изкарах хепатит Б…
Много ще съм благодарна ако ми дадете съвети за борбата с косопада.

# 41
Какви са препоръчителните изследвания които трябва да се направят, за да се диагностистцира типа и причината за косопад?

# 42
Косата ми е с мазни корени и сухи цъфтящи краища. Заради това прекомерно омазняване използвам дълбоко почистващи шампоани от които косъма ми изтъня, скалпа видимо прозира а краищата на косъма стават още по-сухи и чупливи. Балсам и маски за коса все по-малко използвам тъй като тогава пък се засилва омазняването.
Какви грижи , терапии и козметика бихте препоръчали?

# 43
Моят въпрос също е свързан с това как да намаля косопада и да засиля растежа, тъй като след раждането косата ми расте изключително бавно, даже на моменти имам чувството, че не е мръднала, ужасно е, и без това не ми е гъста, ами сега и този проблем...

# 44
Здравейте,д-р Пеев,с косопад съм от две или повече години,ту леко спира,ту пак започва,какво ли не изследвах,всичко е в норма,ходих на двама дерматолози и не ми помогнаха,изписана ми просто някакви продукти,тъй като не намериха причината,но без резултат,какво бихте ми препоръчали да направя в този случай?

Общи условия

Активация на акаунт