Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 25

• 25 716
  • 488
  •   2
Отговори
# 465
Здравейте, търся свободен код за букинг, благодаря предварително.

# 466
  • При децата ми
Имам код за букинг - 10%. Валиден до утре.
Това са правилата и условията за ползване.

Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е BGN 200

Този код може да бъде използван само веднъж

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация

Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com

Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване

Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл.

Тази промоция изтича на 7 октомври 2025 г.

Подарен!

# 467
Здравейте! Ноември месец ми престои пътуване в Азия за две седмици в Боракай и Хонг Конг и бих се радвал да използвам код, тъй като сигурно ще дам солидна сума пари за резервации и ще се радвам ако някой ми услужи с някой код за Букинг на лично!

# 468
  • Русе
Получете 10% обратно под формата на Кредити за пътуване
Резервирайте сега! Важи до 6 октомври 2025 г..
Получете 10% обратно (до BGN 200) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация. Можете да използвате Кредитите за пътуване за бъдещи престои в хиляди места за настаняване по света.
Приятно пътуване!
Вашият промокод
36T1XWTSAN

# 469
  • Пловдив
И аз имам код - да не повярва човек. Намерих го в спама. Валиден до днес. 10% - до 120 евро. Ако някой иска, да пише 🫶

# 470
Здравейте, бихте ли ми го изпратили, моля! Аз също търся код от букинг, ще ви бъда благодарна, ако някой има и го сподели с мен.

# 471
Имам код за Букинг, важи до края на деня, ако някой го иска да ми пише съобщение.

# 472
Здравей Киф, да аз го искам, но не знам как да напиша лично съобщение😊, затова пиша тук

# 473
https://arwen.bg/wheel/ колело с отстъпки за бижута и подаръци.Аз спечелих сребърни обеци Simple Smile

Код за 20% - WIN20

И аз същия код изкарах

# 474
  • София
Здравейте, за златна рибка код има ли някой?

# 475
Букинг нещо много кодове пращат напоследък май Joy Аз също подарявам (на активен потребител!)

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:29 от Ив

# 476
  • Пловдив
Аз пак да си попитам за код за безплатна доставка от Notino 😊

# 477
  • Гражданин на света
Букинг са се много отпуснали пускат кодове наред Simple Smile Имам и аз ако някой все още търси

П.С. Изпратен на zazu1

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:49 от eleonor4eto

# 478
  • Горна Оряховица

# 479
Здравейте, дали някой има свободен код за Answear. Търси се спешно. 😊

Общи условия

Активация на акаунт